Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
mav spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Back from the doctor. Pliu nucal 2.1 mm. Varsta undeva intre 12s 2z si 13s.... ca de fiecare data cand a masurat i-a iesit altceva... marime...undeva peste 7 cma crescut ceva! 161 de batai pe minut. Si cea mai frumoasa parte a fost cand mi l-a aratat din fatza si se vedea atat de clar cum dadea din manute in jurul gurii. Atunci chiar am ramas uimita. Si i-am numarat si degetelele. Erau cate trebuie deci la nastere pot sa scap de grija asta
Mi-a zis sa ma programez maine la dublu test dar nu am sa o fac pentru ca prefer sa fac triplu test saptamana viitoare cum a zis Tutunaru. Huh! Slava Domnului!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded12+
anes spune:
mav
cu urocultura!! Ai scapat de o grija. Eu astazi iau ultima pastiluta de Amoxicilina pt. infectia mea urinara. Abia astept sa ma programez la eco. Sper ca tratamentul nu a avut vreo consecinta asupra lui BB!
10+
mav spune:
...Stiam eu ca o sa va bucurati pt mine! Multumesc frumos! Bine ca am fost la OBG atunci cand am vazut rezultatele acelea proaste (chestie neprogramata, care m-a costat vreo 2 mil cu totul, consult, echo, taxi
)... si ca dr a fost inspirata si m-a trimis sa repet analiza.... Ca daca ma duceam la medicul de familie... oooofff... inca n-am apucat s-o schimb... sunt convinsa ca ma baga direct pe antibiotice...
Concluzia: panica nu e buna niciodata! Va multumesc pentru gandurile bune!
MariaK... imi pare atat de rau pt tine, iubita... Nu stiu ce sa zic sa te incurajez... Imi imaginez ce este in sufletul tau.... Eu inca mai sper ca o sa fie bine!
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
anes spune:
mamiseli_11 da si mie imi apar cosuri chiar unele dureroase si pe gat. Eu nu am un ten acneic si asta ma indispune destul. Dar lasa, sa fie asta singura problema!
10+
mnarcisa spune:
Maria nu te necaji ca si la mine in prima faza la eco dr a zis ca nu il vede dar era ascuns. Eu am facut eco la 6 sapt si 2 zile. Este posibil sa fie mai chidus al tau si vrea sa te tina putin pe jar.
Mav ce bine ca au iesit analizele ok.
Eu merg peste 1 sapt sa vad cum au iesit alae mele.
Fetele cand ar fi recomandat sa fac o noua ecografie? Daca ar fi dupa mine as merge in fiecare zi ![]()
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
7+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
anes spune:
toriceli fii bucuroasa ca poti manca! Eu de axemplu nu am nici un fel de pofta de mancare si sper din tot sufletul sa depasesc perioada asta si sa incep cu mancatul. Am slabit de cad din picioare. Noroc ca stau in concediu medical, ca altefel as cadea pe brazda la birou! 
Nu ai ce sa-ti explici, asa se manifesta organismul tau ca reactie la existenta bebelui din burtica.
10+
anes spune:
Maria_K este bine sa mai astepti, sa nu te pripesti. Iti tin pumnii si te imbratisez!-
10+
toriceli spune:
Mav , multumesc pentru vestile bune !
Anes , sper sa nu mai dureze mult pina vei reusi sa te alimentezi normal. Iar la mine sper sa fie cum spui o reactie atipica in sarcina.
Toriceli
12+
toriceli spune:
quote:
Originally posted by mamiseli_11
Multumesc si tie Diana ca mi-ai raspuns. Am vazut tarziu post-ul tau.
Vreau si eu VARZZZZAAAA!!!!!!
Mamiseli_119+
La supermarket - semipreparata e cea mai rapida solutie ! Daca nu cumva ai o mama , o bunica sau matusa care sa ti-o prepare pina te intorci de la servici si evident daca iti permiti sa risti o mancare semipreparata. Eu am riscat .Pina acum n-am nimic. Pup. Pofta buna.

Toriceli
12+
maryb spune:
eu am papat si acum bineinteles ca mor de somn.....asa as dormi acum......

maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

a crescut ceva! 161 de batai pe minut. Si cea mai frumoasa parte a fost cand mi l-a aratat din fatza si se vedea atat de clar cum dadea din manute in jurul gurii. Atunci chiar am ramas uimita. Si i-am numarat si degetelele. Erau cate trebuie deci la nastere pot sa scap de grija asta