Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
mamiseli_11 spune:
Multumesc Narcisa si Monica pt raspunsuri. Sincera sa fiu in ziua in care am acceptat sa-i fiu sotie lui Razvan, nu m-am gandit sa-l intreb ce grupa sanguina avea si ce rh
si sa-l refuz daca nu corespundea standardelor. Asa ca un icter prelungit la sarcina, asta e. Noi sa fim fericiti si BB sanatos si cu parintii langa el.
Mav ma bucur ca nu ai nici o infectie. Cat despre baba aia acra de la institut, da-o incolo. Linisteste-te ca ai timp sa afli toate detaliile despre incompatibilitati.
Te pup, ai sa vezi ca va fi bine.
Am uitat sa va intreb. Voi aveti probleme cu acneea de cand ati ramas gravide? Eu mai scapam cate un cos mai ales la CM dar acum se vindeca unul, apare altul. Au aparut si pe gat si ma enerveaza cumplit. Nu-mi place sa am tenul cu probleme.
Mamiseli_11
9+
toriceli spune:
Am reusit si eu cu chiu cu vai sa parcurg paginile discutiile de ieri de pe pagina 19 la zi . Am fereastra de citeva minute. Aseara dupa ce Diana21 a publicat retele cu briose , am pierdut batalia. Am renuntat la lucrarile restante si am plecat sa ma destrabalez in mancare. Cum era de asteptat mi-am cuparat doua caserole mari de varza calita si mi-am facut de cap. Nu aveam nici o sansa sa gatesc seara de la 18,30 vreo mancare oricare ar fi fost ea. Am inteles ca am fost declarata de Otilia pofticioasa *numero uno* . Pina la final poate rusesc sa imi explic ce se intimpla , de ce d-zeului nu am avut nimic 12 saptamani si am spart zagazurile acum ?
Urez bun venit noilor intrate pe forum. Sa aveti sarcini frumoase , bebei sanatosi si la termen !
Maria K , nu dispera ! Incearca asa cum au spus si fetele o eco transvaginala. La 6 saptamani e putin probabil la eco abdominala sa se vada ceva . La mine spre exemplu s-a vizualizat embrionul abia la 6 saptamini si 6 zile , dupa cumvezi aproape de 7 saptamani. La 6 saptamini si 2 zile nu se vedea decit sacul embrionar gol. Atunci mi s-a recomndat o reexaminare si ulterior a fost vizibil. Te pup si iti doresc numai bine.
Toriceli
12+
diana21 spune:
quote:
Am venit cu vesti.
Rezultatul la urocultura facuta la Synevo este negativ! (Deci prima data nu recoltasem corespunzator!)
Mav, uraaaaaa! Ce bine, ce bine! Hai ca azi e ziua vestilor bune, vad ca!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 9+ Dialoguri strumfesti
mamiseli_11 spune:
Multumesc si tie Diana ca mi-ai raspuns. Am vazut tarziu post-ul tau.
Vreau si eu VARZZZZAAAA!!!!!!
Mamiseli_11
9+
toriceli spune:
Mav sa inteleg ca vestile sunt bune si infectia cu ...coci nu exista - sunt prea multe tipuri de coci pt. a-i putea retine. Restul nu conteaza. 
Alinuscha ????
Lipsesti cam demult din dialogurile noastre . Iarasi : sper sa fie totul ok !
Toriceli
12+
Maria_K spune:
fetelor va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine. 
mi-a facut eco intavaginala. nici acum nu s-a vazut. sangerarea e mai domoala. doc spune ca daca nu am contractii dureroase si hemoragie mai mare, mai asteptam pana miercuri. vineri mai merg sa mai caute puiu. nu se vede nici nici vezicula vitelina. sotul meu zicea ca el a vazut un punct lipit de marginea sacului. tot ce sper e ca sangerarea sa fie de la un chist ce-l am eu pe ovar 
Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
maryb spune:
diana21, eu mi-am restartat calculatorul si tot nu vezi ce-ti scriu eu pe mess. Cred ca problema este la tine ca doar cu tine mi se intampla chestia asta. So...poate restartezi si tu calculatorul sau poate ti-a picat netul...nu stiu ce sa zic.
toriceli, nu-ti face griji ca alinushca e bine mersi. Ea scrie mai mult la odiseea de sept-oct. Am citit ca a fost la eco si ca bebele ei avea undeva in jur de 7cm si i-a masurat si pliul nucal si era ok. Deci e bine fata, dar probabil nu are timp sa mai scrie si la aceasta odisee.
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
maria_k, imi pare rau ca nici de data asta nu s-a vazut puiutul. Te strang tare in brate si vineri astept alte vesti de la tine, poate totusi apare si samburelul. 
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
i_fotache spune:
Draga mea Maria_k,
Probabil ca bebelinu tau e putin mai rusinos. Hai incearca sa te linistesti, sa gandesti pozitiv si noi continuam sa-ti fim alaturi!
Iti tin pumnii pentru vineri, sa apara micul sfios si sa te faca fericita!
Pupici mamicule!
6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html