Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

anes, asa suntem noi gravidele, ne facem griji din orice...o sa ma calmez luni dupa ce o sa-mi vad puiutul mic.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am schimbat semnatura!!!

==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Dandusa, Mary, Brie, Anes va multumesc mult pentru raspunsuri. M-am linistit, am mai gasit si ca "at 11 weeks the scan dates are said to be accurate to within 5-7 days".

Era asa jucaus, si ne-a facut cu mana , ne-am indragostit iremediabil.

Sa nu va suparati pe mine ca nu scriu asa des dar incerc sa stau cat mai putin la calculator si in schimb sa citesc, sa ma plimb, sa ascult muzica, sa ma relaxez cat mai mult, aseara am fost la un concert absolut superb, a venit Orchestra de muzica de camera din Moscova ; insa sa stiti ca incerc sa citesc absolut tot ce scrieti si sunt mereu cu sufletul alaturi de voi .

Olivia 10+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Neata fetele cum o mai duceti? De fapt stiu cum ca doar citesc tot din urma.

Maria ma pentru tine. Fii tare, totul va fi bine.

Bun venit fetelor noi la odisee. Sa aveti parte de sarcini usoare si sa ne vedem la termen.

Am vazut ca se discuta de gr sanguine. Eu am O1 iar sotul meu are A2. Eu am Rh pozitiv iar sotul nu stie ca e un fricos si nu reusesc sa il duc sa faca analiza. Poate nu e asa o problema cu incompatibilitatea, voi vb ci gineca mea data viitoare.
La eco abia in mai ajung, atunci am programare dar in schimb mi-am facut programare pt eco morfo-fetala mai pe la jumatea lui mai sa vedem care e treaba.
In rest toate cele bune, va pup.

P.S. Si eu sufar de pofte nebune mai ales acum cu briosele cu ciuperci :)

Mamiseli_11 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

mamiseli, daca tu ai rh+, nu mai conteaza ce rh are sotul. Daca aveai tu rh-, conta. Asa ca il poti ierta
In legatura cu grupele de sange, am inteles ca incompatibilitatea de grup are efecte muuuult mai mici asupra copilului decat o eventuala incompatibilitate de rh.
Noi avem aceeasi grupa de sange, asa ca nu stiu prea mult ref la subiect

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Aveam si eu aceeasi problema cu RH-ul. Noi avem amndoi 01. Eu il am pozitiv dar nu stim cum este al lui. Dr a zis ca nu conteaza ce RH are tatal, al mamei este cel important.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am venit cu vesti.
Rezultatul la urocultura facuta la Synevo este negativ! (Deci prima data nu recoltasem corespunzator!)
Am fost la Centrul de transfuzii si acolo am dat peste o baba acra, care m-a ascultat in sila, a zis un "daaa" (adica exista si problema asta cu incompatibilitatea de grupe) si apoi mi-a dat un mare flit.... cica sa merg la dr-ul meu sa-mi explice ce si cum, ca ei acolo fac doar recoltari si analize, nu dau nici trimiteri si nici explicatii...
Am incercat sa dau de dr mea la spital, sa nu ma mai duc la cabinet ca n-aveam programare si e aiurea sa astepti la usa cand n-ai programare, sa te bage printre picaturi si apoi sa-ti sugereze ca le-ai dat tot programul peste cap... ma rog, am cautat-o si n-am gasit-o.... Taman azi nu era la spital... Asa ca n-am rezolvat nimic...
Am vorbit totusi cu o asistenta de pe sectie, care mi-a zis ca din cate stie ea pt chestia asta nu se dozeaza anticorpi, dar ca probabil copilul va avea icter prelungit... si ca abia atunci se fac analize...
Asta e, mi-am pierdut juma de zi aiurea si va trebui sa stau la munca pana la loc comanda azi... ca sa-mi termin treaba...
...aaa... si m-am mai intalnit si cu o cunostinta, care era internata acolo (34s+ si tensiune foarte mare), care m-a indispus... "aaaa, ai doar 12 sapt... pai nici n-ai 3 luni... ce, ai inceput sa ai vreun semn de sarcina?!"

Hai, sa aveti voi o zi mai buna decat a mea!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mav, ma bucur ca urocultura a iesit negativa. Este o veste foarte buna. Legat de incompatibilitatea de grupa de sange, eu zic sa nu te mai stresezi si eu am 01 si sotul meu A2. O voi intreba luni si pe dr mea sa vad ce zice si ea. Iar cu acea cunostinta a ta care n-are ce vorbi decat prostii nu te mai consuma ca nu are rost. A uitat ca a fost si ea de doar 12s si ca n-avea nici macar 3 luni....of of of....ce oameni rai......

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Salutare,

Am revenit de pe niste drumuri si dupa o clienta dusa cu capu raaaau...asa ca scuze ca-s cam zomby.

Monicabo...Sgarbura a vb exact de noi gravidutele, ce analize tb sa facem obligatoriu (cele deja cunoscute, nu le mai repet), ca dp ei de vedere cele care fumeaza tb sa se lase OBLIGATORIU de fumat daca vor bebei sanatosi, sa nu mananci pt 2 ci sa mananci consistent si sanatos si sa nu lipseasca lactatele, carnitza , legumele si fructele si muuulte salate... Nu mai stiu...oricum a vb putin, cam 5-6 min...cat putea sa stea acolo...

Mav ma bucur ca acum e bine testul...si pacat ca ai trecut prin asa stres degeaba! Pupici si nu te mai necaji cu tot felu de matracuce!

Va pup pe toate burticile si mai mari si mai mici si asteptam in continuare vesti de la Maria_K si speram sa fie bune!

Paa,paaa

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mamiseli, daca tu ai OI si sotul AII, este vorba de incompatibilitate de grup sanguin, insa nu e obligatoriu sa apara anticorpii la tine!

Fetelor, dupa o saptamana de emotii si stres, am aflat si eu azi rezultatul analizei de Rh! Nu am anticorpi!!! Sunt asa de fericita, incat imi vine sa va dau de baut (limonada, evident , la toate!!! Doamne ajuta! Inseamna ca o sa fie ok, sper din inima ca pana in sapt. 28 sa fie ok pt ca atunci voi face primul vaccin care il va proteja pe bebe pana la final!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput