Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

maryb, si eu sunt la fel ca tine.Mai am 5 zile pana imi vad bebicul si am facut o singura echografie pana acum (la 9 s +1 z).
Foarte bine, trateaza-le cu pe fufele si cotzoharlele alea de la munca.

Brie 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru sfaturi.Cred ca am racit alaltaieri,
m-a plouat cand bagam masina in curte si apoi m-a luat o durere de cap care mi-a trecut abia noaptea dupa ce am luat un paracetamol.Aseara m-am spalat pe cap pt ca nu ma mai suportam, dar mi-am facut cald in casa...
Abia astept sa plec de la birou sa trec pe la piata sa cumpar lamai si ridiche neagra, o sa fac ceai, pap si ma bag in pat.
Eu speram ca zilele astea sa ma apuc de curatenie, asa incet, dar se pare ca o sa faca sotul tot, sambata.

Ramo 5+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

brie, pai tu nu l-ai mai vazut pe bebe de la 9s+1z, dar eu de la 7s+3z....deci eu am acum 4s+1z de cand nu l-am mai vazut...vor trece repede si aceste 5 zile care au mai ramas....mult a fost putin mai este, stii vorba aia....si o sa-mi vad si eu comoara

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

mnarcisa, ma bucur ca ti-au trecut durerile de urechi.

fetelor hai ca acusi o sa se deschida si odiseea de ian-febr '09 si n-o sa mai fim ultimile .....si mai ales in curand o sa incepem sa aflam si sexul lui bebe ......si o sa incepem sa si simtim fluturasii peste cateva saptamani...

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Olivia26 BB este bine, stai linistita! Din experienta multiplelor ecografii pe care le-am facut de la inceputul sarcinii, am tras concluzia ca aceste masuratori tin de mana doctorului. Conteaza foarte mult unde pune dr. cursorul pe imagine, mai ales ca BB al tau se misca mult. Stai linistita, totul este bine!

10+

Mergi la inceput

Ramo2007 ai grija sa nu faci febra! Ia Oscilococcinum ca este indicat.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

ramo, las-o in durerea mea de curatenie!!! Si eu l-a fel tot m-am gandit sa o iau cu incetinitorul sa-mi fac macar interioarele si sa-mi duc covoarele la spalatorie.M-am apucat sa fac si seara simteam ca mi se rupe coloana in 2 de durere si burta m-a durut.Si nici nu mai pun mana pe nimic.Ori o sa chem pe cineva la curatenie, ori daca nu fac si eu asa putin de "ochii soacrei" si gata.La fel s-a oferit si sotul meu, dar decat sa nu le faca bine si sa stau eu cu gura pe el ca ciocanitoarea, mai bine ma lipsesc.Bebelusul trebuie sa fie bine!!!!!!! Casa lasa ..... ca n-om muri daca nu e curatenie generala.
i fotache, am aprins tv si m-am uitat la antena1, dar cred ca l-am aprins mai tarziu dupa ce dr ta iesie din emisiune.
mncrisa, (sper ca am scris corect) ma bucur ca ai "inviat" si ne-ai scris.Ma bucur ca esti bine si ne dai vesti bune.

Brie 11 +

Mergi la inceput

maryb tu in loc sa te bucuri ca ai scapat de constipatie, tu te intrebi daca esteb OK? Bineinteles ca este foarte ok! Ciudate mai suntem noi femeile gravide!
Vreau si euu la feeel!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza fetele! Eu am avut o noapte groaznica. M-a durut sanul stang de-mi venea sa ma urc pe pereti, m-a intepat si burta de ziceai ca-mi baga cineva cutite. Ce mai....nu am dormit mai deloc.
MariaK-sunt alaturi de tine. Ma rog la Dumnezeu sa vii cu vesti bune.
Diana- si eu ma asteptam sa nu se vada burta la cat sunt de slaba, dar imi doresc atat de mult...vreau sa stie toata lumea ce minune am eu in burtica.
Maryb-si eu mi-am vazut o singura data puiutul. De fapt doar sacul. Stau cu inima stransa dupa stresul cu maseaua. De abia vinerea viitoare merg la eco.
Urez si eu bun venit noilor gravidute!

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by windwild

salut. cred ca si eu voi fi mamica in decembrie. mai exact DPN 2.12.2008. si mai mult, la primul eco mi s-a zis ca sarcina nu s-a fixat bine. Ieri, fiind si ziua mea, am primit o veste buna. am 7 sapt si 3 zile, bebe are inimioara si riscul cel mare a trecut. acum sa astept sapt 12. salutare tuturor. sper sa mai vorbim. acum trebuie sa plec la munca

windwild, bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ma bucur ca vestile pe care le-ai primit ieri de ziua ta au fost foarte bune. Tine-o tot asa. LA MULTI ANI !!! sa fii sanatoasa si tu si bebe. Primele 12 mesaje iti sunt monitorizate si apar foarte greu, deci sa nu te superi daca nu vei primi raspunsuri. Ca sa te trecem pe listuta trebuie sa ne spui DN, UM si DPN.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput