Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
MariaK, Doamne ajuta sa primesti vesti bune azi la ecograf!
Fetelor, eu sunt suparata ca incep sa racesc, am nasul infundat, dar in acelasi timp parca vrea sa curga, ma ustura si gatul un pic si am si o durere infundata de cap...
O sa iau Oscilococcinum si cred ca de maine daca sunt tot asa o sa stau acasa, nu mai vin la birou.Ma enervez, ca n-am racit toata iarna si racesc acum...
Pupici la toate.
Ramo 5+
Puiutul meu scump
dandusa spune:
buna dimineata,poftiti la cafea
sant cam obosita dupa o noapte agitata...,cred ca ne ies canini ca altfel nu-mi explic...,abia astept sa adorma la pranz, sa bag si eu
Maria,
ne gandim la tine[flo[,o sa fie bine ai sa vezi...
Biaz,
cum mai esti?
Ifotache,
am urmarit-o cu interes pe d-na dr...,mi-a placut cum a vorbit
Diana,
salvat retetele,abia astept sa le degust,multumim
Otilia,
admirat printesa ta,savurat toateee filmuletele impreuna cu printesa mea,ne-au placut la nebunie
Mav,
in cap trecut eu am intrebat de Alinushca...,daca stii ceva de ea,zi-ne si noua
Olivia,
am admirat samburelul,f clare pozele...,sa va traiasca sa creasca mare
Alexuta,
o imbratisare de la mine,ai nevoie se vede
Mary,
cum mai este situatia in birou?
imi pare rau ca ai greturi asa de mari...,las' ca mai este putin si scapi si tu
Alexa,
te vaddddd,citestiiii cu interes,zi-ne si noua mai multe despre voi...,ceva...,orice...
bun venit noilor gravidute
Monicabo, Julia16, Miky-ea, Micky
ps:de acum o sa-mi notez pe fitzuica care se mai supara ca nu intreaba nimeni de ea...si daca n-o sa intreb eu...,pana am sa va lecuiesc si poate nu-mi raspuneti,sa vezi atunci scandal monstru ce fac eu...
aveti voie max una pe zi...,ca timpul meu este f limitat
Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Fetelor, eu sunt suparata ca incep sa racesc, am nasul infundat, dar in acelasi timp parca vrea sa curga, ma ustura si gatul un pic si am si o durere infundata de cap...
O sa iau Oscilococcinum si cred ca de maine daca sunt tot asa o sa stau acasa, nu mai vin la birou.Ma enervez, ca n-am racit toata iarna si racesc acum...
Pupici la toate.
baga repede muulte limonade...,un sirop de gat,ceva naturist...cel din ceapa sau cel cu ridiche neagra...si omoara raceala asta,mama ei de raceala...
multa sanatate
Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006
maryb spune:
olivia, ce bine ca ti-ai vazut samburelul si ca e mai mare cu o saptamana. Nu te ingrijora ca am inteles ca ei au perioade si perioade de crestere, adica intr-o saptamana poate sa creasca mai mult apoi sa creasca mai putin. Deci nu-ti face griji, este ok.
dandusa, la mine la servici s-au calmat spiritele, sunt convinsa ca pe la spate ma mai mananca de cur, dar mie mi se rupe....n-au decat sa ma barfeasca cat vor, din invidie o fac...
fetelor, mai am si eu 5 zile si ma duc la dr...deja am mari emotii, eu nu l-am mai vazut pe bebe de la 7s+3z, iar voi ati facut deja cate 4-5 ecografii....
maryb 11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
ramo, imi pare rau ca ai racit....oooffff....cum ai reusit ? ai grija de tine si bea multe ceaiuri cu lamaie si poti lua si paracetamol simplu daca o sa-ti fie foarte rau, sper sa nu...si oscilococcinum.
maryb 11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
eu azi vad ca ma simt bine....dar asa e in perioada asta la mine, mi-e rau 3-4 zile apoi ma lasa 2-3 zile si iar ma apuca si tot asa. Am observat ca nu mai sunt constipata, de cateva zile fac zilnic....oare e ok ? ca stiu ca in sarcina te constipi si eu am fost foarte constipata la inceputul sarcinii si acum de cand beau cafeluta zilnic...nu mai am probleme....
maryb 11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
brie spune:
Buna dimineata burticoaselor.
diana, multumesc f mult pt toate informatiile pe care mi le-ai dat cat si pt retete, le-am scris de aseara.
mariak, probabil ca esti la dr acum.Astept cu sufletul la gura sa auzim vestile de BINE.Doamne ajuta sa fie bine!
otiliv, m-am amuzat cu luatul de sange! Toti barbatii sunt la fel de fricosi.Cand fetita mea a avut toxi infectie alimentara, eu m-am panicat, m-am pierdut cu firea, dar el a fost tare pe pozitii.Dupa ce a sosit salvarea si eu mi-am mai revenit, el a lesinat....Toti sunt fricosi.
olivia, felicitari pt samburel.L-am vazut si eu si este tare frumos.
ramo, fa-ti repede si urmatorul ceai: speli bine o lamaie, o tai patratele si o fierbi intr-o cana si jumatate de apa aprox 7 min.Dupa care pui miere si bei.Poti sa bei cat mai multe pe zi.Eu am fost bolnava exact la 5-6 saptamani si cu asta mi-a trecut.Daca si tusesti, ridiche neagra scobita si pusa miere.zeama lasata o bei (3-4 lingurite pe zi) exact ca un sirop de tuse.Sanatate multa iti doresc si sa te faci REPEDE bine!!!
Felicit noile gravidute care ni s-au alaturat si le doresc sarcini fara greturi, probleme.Sa va bucurati de cea mai frumoasa perioada din viata voastra.va imbratisez pe toate.
Brie 11+
monicabo spune:
Neata
bebe al meu mai trage un pui de somn, asa ca am putin timp sa mai scriu pe aici.
Merci pt urarile de bun venit, Otiliav, Dandusa si altor fete, carora imi cer scuze ca nu le-am retinut nick-ul.
Imi pare bine sa petrecem odiseea impreuna, la cealalta sarcina, de iulie-august 2007, nu descoperisem forumul asta, ca atare n-am participat la odiseea fetelor, am inceput sa scriu acolo, dupa ce s-a nascut andreea, la Clubul scutecelor - strumfi.
I_fotache, despre ce a vorbit dna Sgarbura? Tu inteleg ca esti la ea, nu?
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
mnarcisa spune:
Buna dimineata burtici,
Am "inviat" si eu. Am scapat, nu ma mai dor urechile. Eu am crezut ca erte o otita dar nu a fost, a fost o nevralgie. Ma bucur ca a trecut si acum pot sa mai dorm si eu noaptea.
Maria te asteptam cu vesti bune si sa stii ca ne pentru tine si bb al tau.
Hera
Ginye
Naty
Miria Cristina
La Multi Ani!!!
Ati vazut ce semnatura am?
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."