Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna fetelor! Eu abia acum am intrat pe forum. Nu prea tin ritmul.
Biaz este obligatoriu sa iti iei concediu medical si sa stai linistita. Unele fete mai vechi stiu povestea mea. Eu am avut un hematom foarte mare cu desprindere de sac embrionar inca din saptamana a 4-a. Sa stii ca doctorii nu isi asuma nici o responsabilitate la sarcini atat de mici. Mie nu mi-a dat sanse. Si uite cate sapt. am acum! Am stat acasa in CM incepand din sapt. a 5-a si mai stau si urmatoarele doua sapt. Am luat tratament cu utogestan intravaginal. Va fi bine, ai sa vezi, au fost cazuri cu sangerari masive care s-au finalizat cu un BB sanatos.
Maria_K ce rau imi pare! Sa dea DD sa ai putere sa treci peste tot! Poate totusi o eco cu sonda iti va arata ca totul este bine!
Hera, Ginye La multi ani si sarcini la termen!!!

Bine ati venit burtici noi!! Monicabo, Julia16, Miky-ea, Micky

Mav, si eu sunt balonataaa si constipata!!!! Bineinteles ca dimineata si la mine burtica este mai mica. Vreau sa fie mai mareee adica sa fie sarcina mai mare!

Maryb, chiar am sa intreb si eu dr. despre incompatibilitatea de grup sanguin. Eu am AII, iar sotul 0I (ambii parinti au 0I, el nu si-a facut analiza). Rh-ul este pozitiv la amandoi.

Otiliav ciudati mai sunt norvegienii astia!! Auzi, se tem sa nu faca discriminare daca sunt politicosi !

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Am citit si eu repede primele trei pagini, ca nu stiu cand mai apuc sa intru azi...
Scuze ca nu voi raspunde tuturor celor care mi s-au adresat, mi-e greu sa ma concentrez acum.
Aseara am fost si am cumparat hainute pt viitorul finut... mamaaaa ce preturi mari sunt la toate cele.... Macar sunt multumita de ce-am luat, sunt asa frumoase toate!
MariaK, m-a intristat foarte tare mesajul tau... Din tot sufletul sper sa fie bine sarcina ta!
OtiliaV, nu prea am inteles de la ce m-am balonat in halul acela... de aia v-am si scris ca mancasem doar o salata... Adevarul este ca in afara de branza, nu pot manca lactate, nu-mi priesc deloc.
A fost de coma sotul tau, care s-a lasat "convins" ca dr testeaza o noua metoda de a lua sange!
Mickky, bine ai venit, sarcina frumoasa si multa putere sa faci fata la aventura care te asteapta! Parca tu esti cea care a adunat povestile nasterilor mamicilor de pe forum, asa-i?
Micki-ea si Julia16, bine ati venit si voi!
Inca o data, scuze daca am omis sa raspund cuiva care mi s-a adresat, inca sunt buimaca la ora asta... si ma asteapta o zi pliiiinaaaa....

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna dimineata, Burtici! Am intrat si eu repede acum pt. ca mai incolo nu stiu cat timp o sa mai am.

MariaK, te imbratisez cu drag si ma gandesc la tine, cred ca esti la dr. acum, ma rog sa fie totul bine cu bebe!!!

quote:
Maryb, chiar am sa intreb si eu dr. despre incompatibilitatea de grup sanguin. Eu am AII, iar sotul 0I (ambii parinti au 0I, el nu si-a facut analiza). Rh-ul este pozitiv la amandoi.

Anes, incompatibilitatea de grup sanguin intre AII si OI apre numai daca mama e OI si tatal AII, nu si invers!!! Asa ca stai linisitita, la voi nu e nicio incompatibilitate. Si noi suntem tot eu AII si sotul OI, insa, din pacate, eu am Rh neg si el pozitiv!

Mikyyy, bine ai venit! Uaaaau, al treilea bebe, felicitari pt. curaj! Pe tine te stiu de la alte subiecte si mi se pare ca tu ai arnjat la Nasterea unei stele toate povestile, nu?

Brave Girl, sa stii ca la mine data trecuta s-a vazut burtica dupa luna a cincea. Eram disperata!!! Nu am fost nevoita nici macar haine sa imi iau...eram plata! Ei, acum, la a doua, deja se vede bine, mi-am luat si tricouri mai largute si tot se vede, si am doar noua saptamani! Bebe e bine, indiferent cat de mare iti e burtica. A, uitasem, cu fetita, la final eu aratam cam cum arata o gravida obisnuita in luna a sasea, burtica exact cat o minge! Toata lumea zicea ca o sa fac un bebe mic, mic, insa n-a fost asa, s-a dovedit ca de fapt aveam lichid putin, bebe era ok. S-a nascut cu 2.600 la fix 37 de saptamani, deci era in grafic.

Oti, naspa norvegienii aia, bleah! Niste oameni de gheata, hihihi!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata burtici dragi!!!

MariaK - Doamne ajuta sa nu fie la ce te gandesti tu!!!sa ne tii la curent!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

quote:
Eu m-am programat la echo cu specificatia clara "pt masurare translucenta nuchala" si tipa de la receptie a notat.Acum ma gandesc in mintea mea proasta, daca ajung acolo si imi spune ca de fapt trebuia sa anunt pt morfologie???? La ora 10 cand sunt programata este dna. Alma Georgescu.Daca nu vrea sa-mi faca sau poate nu e specializata pt asa ceva....raman pana la 13 cu tine si stau acolo pana ma primeste dna Mirela Popa.SUNT NEBUNA, NU???

Brie, vezi ca ti-am mai raspuns si pe pag. 20 de la celalalt cap. si acum am vazut mesajul asta! Eu cred ca dr ALma Georgescu o sa-ti faca doar o eco obisnuita, nu cred ca ea face eco morfologica. Sincer, nu stiu sa-ti zic, mai bine suni sa intrebi. Spun asta pt. ca eu stiu ca la Medlife eco morfologica fac: Radulescu-Botica, Steriu si inca unu, nu-mi amintesc acum numele. Sper sa nu gresesc, hai ca ma uit si pe site sa verific! Oricum, ce te intereseaza, iti va zice, mie mi-a masurat si colul si era doar o eco obisnuita! Mirela Popa iti face eco doar cu programare inainte, ea nu face eco la consultatie! Stiu pt ca am intrebat, daca ma programez la ea la consultatie, sigur nu-mi face si eco. Daca vreau si eco, trebuie sa-mi fac eu programare si pt asta.

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

A, inca ceva! Ati vazut retetele de briose, daaaaa? Pag. 20, utlimul mesaj! Pupici, fug la munca si o sa intru mai incolo.

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

salut. cred ca si eu voi fi mamica in decembrie. mai exact DPN 2.12.2008. si mai mult, la primul eco mi s-a zis ca sarcina nu s-a fixat bine. Ieri, fiind si ziua mea, am primit o veste buna. am 7 sapt si 3 zile, bebe are inimioara si riscul cel mare a trecut. acum sa astept sapt 12. salutare tuturor. sper sa mai vorbim. acum trebuie sa plec la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata dragi burtici !!!

maria_k, sunt cu sufletul alaturi de tine, sper ca totusi astazi la eco transvaginala sa se vada si samburelul. Doamne Ajuta sa nu treci si tu prin ce am trecut si eu.

stiu ca astazi mai erau fete care aveau programare la dr, asteptam vesti bune de la voi dragelor.

va doresc tuturor o zi minunata si cu vesti bune.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata, burtici!

Bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si bebici sanatosi!

Ginye si Hera

Maria, incearca sa fii calma. Daca nu e performant echo, nu se vede la abdominala. sa fie bine.

Noi am fost dimineata la si mi-a luat sange pt nu stiu ce analize (hormonale?...), n-am inteles exact ca am intarziat si el se grabea ca avea o nastere. Oricum l-am vazut pe bebe, se agita, abia l-a putut masura, are in jur de 5 cm; problema mea e ca bebe a crescut ca Fat Frumos , din masuratorile echo reiese ca are 11 sapt si 3 zile insa eu am 10 sapt si 3 zile de la UM oare trebuie sa-mi fac griji sau are perioade in care poate creste mai repede...pe 3 mai ne-a chemat pt masurarea pliului nucal.

Va dulce pe toate de la A la Z

Olivia 10+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Buna dimineata burtici!

Maria_K iti doresc din tot sufletelul meu sa fie bine si sa ne aduci vesti bune despre samburelul tau!

Salut si noile burticutze care s-au alaturat odiseei noastre!

Azi dimineata s-a uitat cumva cineva, din intamplare pe Antena1 la "Neata cu Razvan si Dani" ca a fost doctoreasa me, dna dr Sgarbura!

Va pup, sa aveti o zi usoara si linistita si fara probleme si inca odata, hai sa ne rugam sa-i fie bine Mariei si micutzului ei pui de om

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput