Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
maryb spune:
ooooohhhhh.....BraveGirl, ai grija de tine, nu face nici un pic de efort si pune si utrogestan. Ia si no-spa pentru durerile de burtica ca nu e bine sa stai asa cu ele. E bine ca maine ajungi la dr.
si stai cumintica in pat.
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
i_fotache spune:
Saru'manutza Maryb
Cred ca totul la mine e amplificat de faptul ca pana in ian am avut o super colega (am mai zis, a nascut inmartie o fetita superba) , dar acum am o matracuca de colega pe care o urasc! E nesuferita...bleah...
Fosta a facut nani la greu in primele 3 luni de sarcina, aici la munca...cu tuta asta nu pot sa-mi permit nici sa-mi fie rau...ca e prostovanca
si nu se descurca si-mi face clientii praf!
6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html
Hera25 spune:
Naty si Miria La Multi Ani! fetelor, sarcini usoare va doresc si bebei sanatosi.
Si pe mine m-a durat un pic burta aseara, de fapt asa ca o usturime in partea dreapta unde simt eu ca e mai umflat si cred ca acolo e bebe instalat
si in stanga cred ca ovarul. Si a inceput sa ma doara si mijlocul.
Si noaptea imi mai vine sa ma intind asa, ca uit ca am bebe in burtica si tot asa ma tine in partea dreapta.
Eu cred ca sunt normale durerile astea, numai sa nu fie prea mari.
10+
brie spune:
i fotache, uita-te in stanga ACUM,.....ai vazut? un fluturas, eu sunt si am venit sa-ti imprastii putin praf cu stare de bine, putina vraja pt putere de munca, o imbratisare cu aripile mele si un mare
.
Iar pt cotoharla aia de colega "mini mini praf si fum, fa-o pe colega Isabelei sa dispara ACUUUUMMMM !!!!!"
.Na ....cotoharla m-a inghitit...
alexutza, iubita, tu esti cea mai matinala, pe la 6 si ceva te-ai trezit, am vazut.Am acceptat cu multa placere invitatia ta pt cafea.O beau acum cu tine.yam-yam, ca buna mai e.
mav, de cateva zile ma tineam sa te intreb si tot uitam.Ne-ai povestit tu de prietena ta care doar ce a nascut.Ai fost duminica sa-i vezi bebelinul si ai spus ca o vei intreba in legatura cu prelevarea de celule stem (retin ca ea ar fi facut). Ce vesti ai?
Brie
11 +
toriceli spune:
red]Windwild , Naty si Miria : *La multi ani fetelor !* Sanatate , noroc si bebei sanatosi !
Sa va simtiti bine la Odiseea noastra.
Fetelor v-am citit in graba , am o pauza mica si sunt convinsa ca pina la urmatoarea mea pauza veti ajunge la pagina 20 , hop capitol nou.
Corina multa odihna , tramentul si sa speram ca va fi bine !
Toriceli
12+
Maria_K spune:
buna burtici! LA MULTI ANI, SARBATORITELOR!!!!!!!

acum am ajuns si eu acasa. ziua de ieri a fost cea mai urata din viata mea!
pe la 19-20 au inceput durerile mari. am plecat la cluj la doctor. pana am ajuns sarcina mea era in vagin. oprire in evolutie undeva in sapt 5. (deci probabil acum o luna). durerile nu pot sa vi le descriu si nici nu as vrea. la 23 m-au chiuretat. la fel de horror.
le rog pe fete sa ma strearga din listuta. eu nu "pot" sa o fac.
va multumesc din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine. tuturor!
sa stiti ca a contat mult. le multumesc mult de tot si fetelor pe care le-am stresat zilele astea pe mess leeloo (si la tel), alexuta, mav, diana. nu am vrut sa va intristez.
nu scapati oricum de mine, ca raman cu voi "pe baricade" pt galerie. si sper peste 3-6 luni pt sfaturi la greturile de dimi.
va
si va imbratisez cu drag pe toate.
Maria
My Album
maryb spune:
BraveGirl, ti-am admirat pozele...super si casa si pisicuta si nunta si concediul in maldive....ce mai....super tari.
....ce bine ca stai la casa....
i_fotache, imi pare rau ca si tu ai probleme la servici din cauza unei idioate....ignor-o cat poti.
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
monicabo spune:
Neata
Maria_k, imi pare rau, nu stiu ce sa iti spun, cred ca orice cuvinte ti-as spune ar fi prea putin.
Dumnezeu sa va ajute!
La multi ani pt sarbatoritele zilei (nu am retinut nick-urile, scuze)
In rest, noi suntem bine, am inceput o noua zi, impreuna cu andreea si cu bebe din burtica.
Pupici
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
alexutza_26 spune:
MariaK - imi pare sincer rau, dar sa stii ca DD nu ne lasa cand ne e mai greu si totul va fi bine!!!ai grija de tine, si noi sa stii ca ne
pt tine si ingerasul tau!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
maryb spune:
maria_k, imi pare nespus de rau ca treci prin aceasta grea incercare. Eu sunt alaturi de tine si sa dea Dumnezeu sa-ti revii cat mai curand. Te mai asteptam pe la noi si sper sa ne aduci vesti bune cat mai curand....sa ne anunti o noua sarcina. Te pup si te strang tare in brate.
si 
brie, ai fost mortala cu vraja facuta pentru cotoharla de colega a lui i_fotache....mi-a placut rau. ![]()
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele