Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata gagici !!!

mav, acum am vazut ca windwild este trecuta de 2 ori pe listuta

ramo, sper sa te faci bine cat mai repede

windwild, sunt perfect normale aceste stari in sarcina, o sa-ti mai treaca in curand

elilov3, bine ai venit la noi, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.

babyzapi, ce ai vrut sa spui cu "sunt sigura ca e morfo de trimestrul I"? Da, e foarte sigur, se face intre 12-14s, iar eu m-am programat la dr Iosup.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

La muuulti ani Miria Cristina si Naty
Sa aveti parte de tot binele din lume, sarcini usoare si bebei frumosi, sanatosi si norocosi!

Ramo, sanatate muuulta, ai grija de tine, bea ceiuturi multe, cu miere si lamaie, stai la caldurica si sa te faci bine! Cat despre bebe, stai linistita, nu pateste nimic cand stranutu. Eu am o rinita alergica (la praf, abur, dif temp...) si cand ma apuca...e vai si amar, am rafale de cate 7-8 stranuturi (in fortza nu gluma) si aproape nu am timp sa respir. M-am interesat si nu patesc nimic sambureii cand stranutam!

Pupicesc si restul fetelor i le urez o zi buna si linistita!

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

MIRIA CRISTINA , NATY , WINDWILD (pt ieri)

va doresc sanatate multa si nasteri usoare, bebei sanatosi si mancaciosi!!!!!!

Brie 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna diminineata!

Berbecutelor LA MULTI ANI, sarcina usoara, si copii buni si sanatosi;

Eu intru destul de rar ca sa va citesc, cam de cate ori scriu si de multe ori nici nu apuc sa citesc tot capitolul;
In primul rand ,vreau sa nu uit si sa va multumesc ca mi-ati raspuns linistindu-ma cu bataile de inimioara ale fulguletei (vedeti? deja sper sa fie fetita.....)

Kitacu fulgulet +6S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Neata fetelor, am dus fata la gradi, am venit acasa si mi-am facut o cafea cu lapte.Imi era tare pofta pt ca n-am mai baut o cafea de 2 luni!!!!!!! O am langa mine si o savurez impreuna cu voi.

elilov3, windwild, haideti fetelor scrieti repede sa ajungeti la 12 mesaje in care veti fi moderate.Dupa aceea mes voastre vor fi vazute imediat ce le postati.

ramo, offfff..... baga tare cu ceaiurile.Stai linistita bb este bine si nu pateste nimic

Am o stare super buna si la fel va doresc la TOATEEEEE fara exceptie.Ma simt ca un fluturas asa.
Sa aveti o zi super buna la serviciu si nu numai!

Brie 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Brie,da-mi si mie din "flutureala" ta...io-s rebegita, adormita, infrigurata, somnoroasa....nimic nu-mi convine!

Vreau la nani, la caldurica!

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miria si Naty, sa fiti sanatoase si iubite!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Hey - vad ca deja v-ati trezit...sa inteleg ca nu v-a placut cafeluta mea...hmmm, de maine va tin numai pe ceaiuri!!!

Brie - imi pare bine ca ai o stare asa buna....

Ramo - stai linistita ca bebe nu pateste nik, eu in prima sarcina am fost racita de 2 ori in 3 luni...si totul a fost ok cu grasanu'...doar ca efectiv ma drogamd e ceaiuri, mullta lamaie cu zahar, si oscilococcinum la greu!!! sa te faci bine repede!!!

Dar nu am vazut acum de dimi pe pofticioasa noastra???oare unde-i??? cred ca s-a si dus repede la Buc sa se intzoleasca!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

i_fotache, iti dau si de la mine putina stare de bine. Si eu ma simt ok azi. Pai si noi pe la 6s eram varza, ne era rau, somn si nu aveam chef de nimic, dar acum ca ne apropiem de trimestrul II se diminueaza aceste stari

alexutza_26, multumim pentru cafeluta de dimineata

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Pe mine m-a tot durut burtica. Azi noapte cand am mers la toaleta am vazut cateva pete maronii pe chilot. Incerc sa nu ma gandesc la prostii. O sa stau linistita in pat. Durerile sunt suportabile. Ma inteapa din cand in cand. Maine merg la doctor sa vad ce-mi spune. Sper ca BB sa fie bine.

==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput