Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
alexutza_26 spune:
Miria Cristina 
Naty 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
mav spune:
Neatza!
Naty
Miria Cristina
Anes, vaz ca moderatorii abia acum au moderat cateva posturi ale fetelor nou venite, la capitolul 9... Am gasit un mesaj care cred ca ar putea sa te ajute:
quote:
Originally posted by IuliaCospy
Lorellay,
Imi pare rau pentru vestile aflate, dar gandeste-te ca cel mai important pt bb tau este sa stai linistita.
Eu am avut o problema asemanatoare anul trecu, dar nu eram. In general chisturile sunt formate din ovule neexpulzate si se resorb singure in organism. Al meu s-a spart si apoi refacut si spart inca o data. Tratamentul urzual in astfel de situatii este sa puna in repaus ovarele, adica sa nu mai ovuleze. Sarcina reprezinta tocmai o astfel de perioada si in mod normal chistul tau ar trebui sa se resoarba singur in cateva luni (maxim). Cata vreme el este in afara uterului are cum sa il afecteze pe bb.
Ti-am dat aceste detalii ca sa te mai linistesti putin, insa oricum numai mediucul ginecoloc poate sa iti spuna cu certitudine ce si cum. Este posibil sa iti dea un tratament cu duphaston ca sa ajute organismul sa il resoarba mai repede.
Oricum incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa nu faci efort ca sa nu il spargi.
Si ai grija de mare de bb.
Pupici!
Iulia6+
mav spune:
quote:
Originally posted by elilov3
Buna fetele cu burtici printre voi ma alatur si eu
UM 13.feb.2008 DPN 19 nov.2008
sunt asa de fericita mai ales ca primul bb noua ne-a murit sa speram ca totul va fi bine de data aceasta.
am fost la echo e bine dadea din manute si din picioruse si inima ii batea asa de tare il iubim da il iubim atat de mult.
va pup sanatate maxima tuturor9+
Draga noastra, bine ai venit pe
si la odiseea noastra!Primele 10 mesaje sunt moderate, nu apar in timp real... De aceea noi n-am vazut mesajul tau pana acum... Scrie-ne cat mai repede, sa scapi de moderare!
Te asteptam sa vii, am sa te trec in listuta.

11+Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
nov-dec2008 spune:
Elilov, esti oficial pe listuta nostra!
Pentru cele care inca isi mai faceau griji in legatura cu bataile inimioarei samburicii din burtica, reiau mesajul Oliviei
:
quote:
Originally posted by Olivia26
Bun venit noilor gravidute. Sarcina usoara si bebici sanatosi!
Diana, uite ce am gasit eu:
Week 5 starts at 80 and ends at 103 bpm
Week 6 starts at 103 and ends at 126 bpm
Week 7 starts at 126 and ends at 149 bpm
Week 8 starts at 149 and ends at 172 bpm
At week 9 the fetal heartbeat tends to beat within a range of 155 to 195 bpm.
The fetal heart rate will begin to decrease and generally will fall within the range of 120 to 160 bpm by week 12
Nu ai de ce sa-ti faci griji
Olivia8+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">
loren@ spune:
Neata...Monicabo, da merg la Tutunaru!
Eu tot cu greata cit cuprinde...o sa dau un search sa vad daca avem voie Liv 52 in sarcina!
Pupici!
Bia
bebe mic
10+
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Ieri mi-a fost foarte rau.La pranz am ajuns acasa cu o durere groaznica de cap.N-am putut nici macar sa-mi fac o salata sa pap, nu ca as fi mancat-o....Am stat vreo 2 ore in pat, am luat oscilococcinum...si nimic.L-am sunat pe medic, pt ca simteam ca-mi crapa capul, a zis sa nu iau nimic.CAnd m-am ridicat din pat mi-a venit sa vars...dar n-aveam ce, ca papasem doar o banana dimineata.
Eu nu prea am vomitat de multe ori in viata mea si mi-e cam frica...am noroc ca sub mine stau finutii mei si m-am dus la ei cu lamaile si mierea in brate.Mi-a facut fina-mea ceai, m-a bagat in pat si dupa nicio jumatate de cana de ceai am fugit la baie si am vomitat.Am stat la ei pana a venit sotul meu,am urcat si mi-am pus cartofi pe frunte.Am reusit si sa pap branzica cu rosii si castraveti.Cand m-am culcat mi-am pus un prosop cu apa si spirt pe frunte si asa am dormit.Acum vad ca nu ma mai doare capul, dar tot ma deranjeaza nasul.
A trebuit sa-l anunt si pe al meu sef, pe mail ca nu merg zilele astea si i-am spus si de sarcina, cu toate ca as fi vrut sa mai astept si sa-i dau vestea fata in fata.
Aaaa...si stranut cam des, sper ca bebe sa fie bine.
Pupici pt toate fetele

Ramo
5+
Puiutul meu scump
Olivia26 spune:

Miria Cristina

Naty

Olivia
10+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

diana21 spune:
La Multi Ani, Miria Cristina si Naty!

_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti
Olivia26 spune:
Ramo
imi pare rau ca esti bolnavioara. Si eu am fost racita tare la inceputul sarcinii si tuseam din toate incheieturile. Stai cumintica la caldurica si cat mai multe ceaiuri si Vit C. Iti doresc insanatosire cat mai rapida.
Pupici pe burtici si va urez o zi frumoasa si linistita.
Olivia
10+

sa fii sanatos puiul meu