Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 16
mav spune:
mary![]()
eram sigura ca eu am trecut-o pe windwild pe lista...
si chiar vroiam sa-i zic ca n-are voie sa fie trista, cand maine este ziua ei!!!!!!!![]()
maine avem 3 sarbatorite feletor!!!!!!!!
noapte buna!
EDIT: La ora asta abia plec eu de la birou!
Si sa vedeti si voi ce zapacila sunt.... ziua fetei a fost pe 15, adica ieri.... Mi-am dat seama de asta abia dupa ce inchisesem "taraba"
.... si m-am intors special, sa nu ramaneti cu o idee gresita...
Deci, mary, vezi ca windwild este de 2 ori pe lista, eu am trecuta prima la dec., dupa UM, iar tu ai trecut-o dupa DPN....
Eu nu mai pot sa mai stau, tre' sa plec acasa, ca explodez pe scaunul asta.....
Cu intarziere, dar cu cele mai bune ganduri din lume:
WINDWILD
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
windwild spune:
am ajuns finally acasa. Parca nu mai suport locul asta de munca.
si ziceti ca e normal sa ai stari ciudate??? Tocmai mi-am "agresat" sotul ca mi-a zis cand a venit dupe mine "Ce face oul tau?" si m-am crizat ca de ce e doar oul MEU. Acum imi dau iar lacrimile. Si mi-e greata.
Nu stiu de ce, dar parca nu mai sunt eu. Parca nu e ok. Cand pot face o eco 3D sa stiu daca "oul" meu e bine? Voi ati facut asa ceva?
Ufff. Asa mi-e de frica. Prima data mi-a zis dr. ca ovulul nu e fixat unde trebuie, ca am iminenta de avort. La al doilea control am zis ca nu mai pot lua Elevit ca mi-e foarte rau de la el. Acum mi-a prescris injectii.
Nu stiu de ce, dar simt ca imi ascude ceva. As vrea sa fac si un 3D, dar nu stiu cand ar fi mai bine.
Parca la 12 sapt?
Ma duc sa imi iau sotul in brate ca l-am amenintat ca pe certificatul de nastere, la tata, voi trage o linie.
spiridusul spune:
cata, io am doo dude, si am alaptat pana la 13 luni ale strumpfului.. deci, marimea chiar nu conteaza... cat despre culoare si alte cele... o sa vezi, ca bb va sti sa gaseasca drumul spre laptic...... doar sa stii tu sa il ajuti. din pacate la noi in spitale nu te invata nici dracu'.... fiul meu a stat nemaincat 3 zile, pt ca nu stia sa suga, si fufele din spital nu aveau chef de mine.... dar astea vi le povestesc io mai la toamna.... prin noiembrie
carmendu... ce bine imi pare ca ai mai trecut pe aici. eu nu pot sa imi iau gandul de la tine. sa ne tii la curent 
ca de obicei... pe fuga... sper sa reusesc sa mai revin
anes spune:
windwild
sunt normale aceste stari, lasa ca vor trece. Aici este bine ca ai scris datele, fetele ti le vor trece pe prima pagina. Bine ai venit in randurile noastre!
Editez: abia acum am vazut ca ati trecut-o pe listuta
.
10+
alexutza_26 spune:
Apar si eu pe seara dupa ce am culcat un grasan...si cand ma gandesc la un al doilea...
Am reusit acum sa citesc ce ati mai scris..
Uff, tare va mai incurc..dar poate peste o sapt pot sa scriu fara a mai da gres...asa ca...
Marimea sanilor - chiar nu conteaza nici pt cantitatea de laptic si nici pt faptul ca bebe va suge/nu...eu am sanii destul de mari si la prima sarcina nu am avut laptic, desi cine ma vedea putea sa jure ca scot o tona din ei
Crema - cred ca se poate incepe cat mai repede, adik oricand, nu dauneaza in niciun fel, ba mai mult hidrateaza si previne eventualele vergeturi; si eu tot Mustela folosesc ca si la prima sarcina.
Diana - superbe bluzitele, eu am cateva din sarcina trecuta, dar sa vedem probabil prin iunie la ce ma orientez...
MariaK -cum mai esti?? te-ai mai odihnit? mai curge ceva??
Windwild - sunt perfect normale starile prin care treci, ca doar acum incep hormoneii sa tropaie in noi!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Otiliav spune:
Windwild, sa fii sanatoasa si iubita!
Dandusa, mersi de aprecieri, stiu eu ca si Crinuta este o papusica, si are un par si niste ochisori asa frumosi.
Olivia, Yanissa, ma bucur ca ai venit cu vesti bune!
Mav, bravo, ai scapat de un stres.
Diana, uraaaaa, ce ma bucur. Te rog scrie si la subiectul cu Rh- ce vesti bune ai primit. Am vazut ca multe mamici sunt reticente daca sa riste sa aibe bb2. Cand faci urmatoarea titrare?
Mamiseli, eu si acum si la prima sarcina am scapat de bubele de pe fata. In schimb am barbia putin mai inchisa la culoare.
Maryb, tare replica ta cu ploaia si dormitul. Pai aici la mine mai mereu ploua, adevarul este ca si eu mai mereu as dormi dar nu se poate din pacate pentru mine.
Diana, sa le porti sanatoasa. Mi-au placut tare ultimele doua sunt tare feminine si elegante.
Si eu mi-am luat ieri o bluza cu floricele de bumbac, care merge bine in sarcina, culmea am gasit numarul meu dupa ce ma uitsem cam o luna la 2 magazine, aceeasi firma orase diferite. Cred ca a returnat-o cineva ca altfel nu-mi explic, dar ce mai conteaza important este ca am gasit ce cautam, nu mai spun pretul
, ca era ultima ramasa.
Carmendu, ma bucur ca ai citit mesajul si sper sa luati cea mai buna decizie pentru situatia voastra. Te rog sa ne tii la curent cu ce mai faceti.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
BraveGirl spune:
Windwild! Un BB sanatos si mancacios!
Eu nu m-am putut abtine si mi-am comandat 2 rochite si 2 topuri de la Promod
. De abia astept sa vina.
Ma duc acum sa-i calc o camasa husbandului si apoi ma bag la nani.
Noapte buna!
==========
Corina
7+
My baby
Albumul meu
alexutza_26 spune:
Buna dimineata burtici...noi suntem asa mai matinali...va invitam la o
pe cele care inca mai puteti servi asa ceva si pe cele care nuuu, atunci o cana de ceai caldut cu lamaie ca si asa sunt virozele in toi
Va asteptam cu drag....
Hai trezireaaaaa
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ginye55 spune:

Naty si Miria Cristina 

Sa fiti fericite si bebei sanatosi!

ginye
10+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9