Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
yannisa spune:
buna fetelor!ce mai faceti? eu nu am mai intrat de mult timp.vreau sa va spun ca ieri am fost la primul control si am vazut buburuza.am 8s+3z.mi-a zis ca sunt f bine si acum m-a programat pe 20mai.apropo voi cu ce crema va dati pe burtica?va rog sa-mi spuneti si mie.va pup pe toate.
windwild spune:
Salut din nou,
Nu pot sa cred prin ce stari trec acum. Mai am de stat inca 30 min la servcii si simt ca o iau razna. Asa de tare m-am bucurat pentru cele cateva randuri primite.
Legat de DN - 15.04.1985, UM - 22.02.2008, DPN 2.12.2008
trebuie sa le scriu altundeva?
Incep sa fiu prea sensibila. Ma simt ca o fiinta pierduta si mai mult, mi-au dat lacrimile cand am vazut ca mi-ati scris.
E de rau cu mine. Ma minunez si eu de ce sunt in stare.
Multumesc mult...
anes spune:
carmendu chiar m-am gandit la tine. Vroiam sa stiu cum mai merge sarcina ta si ce optiuni ai. Ce vei face? Va trebui sa renunti la toti cei trei embrioni din acelasi sac embrionar sau la cel unic? Iti inteleg foarte bine decizia. Sa cresti 4 copii deodata este aproape imposibil pt. mine!
10+
mav spune:
loren@, mi-am amintit: vorbeau fetele la odiseea de Cta la un moment dat, despre tratarea candidei in sarcina cu GYNOFORT. Crema vaginala este cea mai noua solutie in tratarea candidozei vaginale! Are un aplicator preumplut si se aplica intr-o singura doza!
Pot sa-ti zic ca am folosit si eu, chiar inainte de sarcina cu o luna (facusem tratament cu antibiotice puternice pt alta infectie urinara vreo 3 luni
) si a avut efect foarte bun!!!!!!!!!!
Acu... sincer, nu stiu cat de sigur e in sarcina, dar fetele asa ziceau... Da si tu o cautare pe Google ca ai sa gasesti destule info si intreaba-ti si dr-ul!
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
babyzapi spune:
Buna fetele! 
Le urez bun venit noilor mamici!
...chiar daca un pic cam in intarziere.
Imi pare rau k nu pot sa scriu mai des
dar lucrez dupa-masa de 2 sapt si cand ajung acasa nu vad decat patul, dim ma trezesc tarziu si la munca abia apuc sa citesc ce scrieti...DAR VA CITESC MEREU!
CARMENDU daca ai posibilitatea sa faci reductia la Viena eu cred ca asta ar fi cea mai buna optiune.
Fetelor am vazut ca ati tot scris de eco morfologica la 13 sau 14 sapt....dar nu faceti o eco si pe la 11-12 sapt pt a putea face bitestul?
Eu am programare la eco transvaginala de trim 1 la dr. Steriu pe 7 mai cand o sa am 11 sapt si dupa fac bitestul. Iar eco morfologica am la dr. Chitescu (nu da gres niciodata) la 16 sapt ca sa aflu sexul lui bebe.
De cremele sau uleiurile pt burtica impotriva vergeturilor stiti cand ar fi bine sa se inceapa utilizarea?
Va
pe toate pe burtici.
Babyzapi
fericita 8+
maryb spune:
windwild, te-am trecut pe listuta. Asa este in perioada asta, esti mai sensibila...pai cum sa nu-ti scriem daca vedem mesajul tau ??? baga repede pana la 12 mesaje si o scapi de moderare. 
yannisa, ma bucur ca ai primit vesti bune la eco. Creme inca nu am inceput sa folosesc dar am inteles ca cele de la Mustela sunt foarte bune. 
babyzapi, eu ma duc la 12s+2z si fac eco si fac si bitestul, iar la 12s+5z am programare pentru eco morfo fetala de trimestrul I. 
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
BraveGirl spune:
Eu ma tot uit pe site la Promod ce sa-mi comand si eu. Dar nu ma pot hotari. Vreau atat de multe...o sa dau faliment.
==========
Corina
7+
My baby
Albumul meu
ginye55 spune:
wildwind iti trimit multe imbratisari. M-ai cam inmuiat cu mesajul tau.

babyzapieu sunt programata la echo la 12 sapt ai 2 zile si atunci fac si bitestul. In ceea ce priveste cremele, eu deja folosesc crema pt vergeturi de la Mustela.
ginye
10+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
babyzapi spune:
MARYB
Esti sigura de eco morfologie fetala in trim 1?
Eu din cate stiu se poate face numai in trim 2 si 3 de sarcina. Cel putin la clinica unde lucrez eu asa se face.
Unde o sa faci eco morfo?
Babyzapi
fericita 8+
BraveGirl spune:
Si eu tot Mustela folosesc. Mi-am luat crema antivergeturi si crema pt picioare. Urmeaza sa-mi iau gel antivergeturi si crema pt sani.
==========
Corina
7+
My baby
Albumul meu