Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
brie spune:
mariak, nu pot sa-ti spun cat de rau imi pare.Am plans cand am citit.
Dupa ce am postat ultimul mesaj, m-am dus in buc sa-mi fac ceva sa mananc si mi-am zis in gand "parca prea bine dispusa sunt, sper sa nu mi se intample ceva nasol", pt ca eu asa patesc, cand ma simt bine trebuie sa-mi vina cate-o pleasca.Nu pot sa-ti spun ca te inteleg ce simti pt ca eu nu am trecut prin asa ceva pana acum, iti spun doar atat: ITI DORESC SANATATE MULTA, SA AI PUTEREA SA TRECI PESTE TOATE CELE INTAMPLATE, FRUNTEA SUS SI SA DEA D-ZEU CA TOTUL ACEST RAU SA FIE SPRE BINE.
Te imbratisez cu mult drag !
Brie
11 +
i_fotache spune:
Draga nea sufletica trista,
Maria_k...din pacate, nici nu stiu cum sa incep, ce sa zic...pentru ca simt ca orice cuvinte folosesc sunt prea mici pentru tristetea si suferinta ta.
Imi pare rau, sincer...daca pot face ceva sa-ti alin sufletelul, te rog, spune-mi!
Pupici, te mai astept pe aici si sa dea DD sa primesti un nou puiutz sanatos in burtica si sa fie sanatos!
6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html
i_fotache spune:
Draga mea Brie,
Saru'manutza de mesaj, m-a binedispus un pic iar prafu tau de fluturas m-a mai incalzit un pic.
Cat despre cotzoharla mea de colega, trebuia sa-mi zici de vraja, ca-ti spuneam eu din prima sa faci vraja si sa fugi...ca e capcauna!
Pupici si pe obrajorii inlacrimati pt Maria_K, pt ca nici o graviduta nu ar merita sa treaca prin astfel de clipe grele, mai ales cand isi doreste asa de mult puiutzul!
6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html
windwild spune:
Salut din nou,
MariaK - imi pare foarte rau. Sper ca esti ok. Ti s-a spus cumva ca ai sarcina cu iminenta de avort? Mie asta mi s-a spus, dar pana acum nu am avut sangerari, decat niste dureri care puteau la fel de bine fi si crampe. Sper sa te simti bine si sa auzim curand ca astepti un bebe si ca e bine.
Ce ma bucur ca exista acest forum. Mie chiar imi este frica acum. Nu stiu de ce, dar mi se pare ca ceva nu e bine.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cand ar fi bine sa fac o eco 3d sa mi se spuna daca bebe e ok sau nu?
Ma intorc la treaba, ca azi nu am facut mai nimik pe aici....nu ca nu as avea vreme pana la 7 cand ies. Pupici
mav spune:
brie, scuze, am uitat sa intreb de celulele stem!
Da' las' ca o intreb azi!
MariaK...imi pare nespus de rau pentru pierderea ta!
Nimeni nu merita sa treaca prin asemenea durere....
Nu pot decat sa-ti repet ce ti-am scris si pe mess. Sper sa nu ma scoti din lista... Sunt aici pentru tine si poti sa-mi spui orice, vreau sa-ti fiu alaturi! Stiu ca acum totul pare fara sens... Va urma o perioada de doliu.... mai lunga sau mai scurta, de tine depinde, de uitat nu vei uita niciodata.... Asa ceva nu se uita... Dar sper sa nu abandonezi lupta si ai sa vezi ca va rasari soarele si pt tine! Pe mine m-a ajutat foarte mult o prietena de la ultima odisee de la care am plecat. Multi/multe s-au ferit de mine, nu stiau ce sa-mi zica, cum sa se poate... (inclusiv familia
), dar ea m-a tratat ca pe un OM normal, s-a intalnit cu mine si cand era graviduta si acum, mi-a facut marea cinste si bucurie sa-mi dea bebele sa i-l botez (in a doua zi de Paste, abia astept!). Bine-nteles ca i-l botez cu gandul al bebele meu pierdut.... dar chiar il iubesc, e un scumpic si ma simt fericita ca pot sa-l tin in brate, chiar daca nu-i al meu! Iti spun toate astea pt ca unele fete care scriu la "Durerea pierderii unei sarcini" (unde am scris si eu mai bine de un an de zile).... nu pot intelege cum de eu n-am invidiat gravidele dupa ce-am pierdut sarcinile.... Chiar au fost discutii mari pe tema asta... (din pacate). Pai tocmai asta a fost salvarea mea!!! De aceea te rog sa ma lasi sa-ti fiu alaturi asa cum pot eu (pe mess)... Imi spui ce te doare si voi incerca sa te ajut! Prima data am trecut mai usor peste.... a doua oara a fost mai greu... Si pierderile m-au marcat si mi-au schimbat definitiv viata si felul de a fi, de a privi lucrurile ... Insa tu trebuie sa te straduiesti sa ai o atitudine pozitiva numai astfel vor veni la tine lucrurile bune! Asta din experienta mea trista ti-o spun!

Din listuta de la odiseea noastra NU TE STERGEM, vei ramane la PRIETENE DRAGI si poti sa ne scrii oricand! Si bine-nteles ca te asteptam cu vesti bune!

11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
naty35 spune:
Multumesc foarte mult tuturor fetelor pentru urari si LA MULTI ANI celorlalte fete care isi aniverseaza ziua de nastere astazi si in urmatoarele zile. Va doresc sarcina cat mai usoara. 
Ramo2007 spune:
MariaK, am citit mesajul tau cu lacrimi in ochi si am retrait pirederea sarcinii mele de anul trecut...cu dureri groaznice.Stiu prin ce treci si cuvintele sunt de prisos...imi pare foarte rau pentru tine, sa te ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta perioada si sa nu-ti pierzi speranta, va veni un bebe la tine cat de curand!
Corina, stai linistita in pat si pune Utrogestan, 2 dimineata si 2 seara.Nu intra in panica, asteapta sa mergi maine la eco, atat timp cat e maro si nu rosu e bine.
Eu am spalat vasele ca ce era in bucatarie....si mi s-a facut rau, acus sunt in patut cu ceaiul langa mine si multa lamaie.
Ramo
5+
Puiutul meu scump
brie spune:
mav, nu-i nimic, lasa atunci cand mai vb cu ea.Eu am mai citit si m-am interesat si cea mai buna varianta este cea de la cord blood centre care au un punct de lucru si in Bucuresti.Ei au cele mai bune preturi comparativ cu celelalte centre, iar serviciile sunt chiar mai bune.
Acum 10 min am primit o veste buna care m-a repliat.Prietena mea cea mai buna care e insarcinata in 18 sapt a primit rezultatul de la amnio si este foarte bun si are fetita.AH cat ma bucur pt ea!!!!
Brie
11+