Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Hello,fetele!
Siby si Flo,toate cele bune si bb ici sanatosi si frumosi.
Mada esti o dulce ca de obicei.Felicitari pt semnatura!!!
Anka,din pacate asta e!Cand am contractat creditele(pt masina si casa),am stiut in ce ne bagam.Si ne-am dorit fff mult inca un bb,asa ca multumim lui DD ca ni l-a dat.Poate pe viitor o sa ne mai dea sansa sa mai facem noi o casa.
Eu nu am chef azi,de fapt de cateva zile incoace.Nu mai am rabdare pana sapt viitoare cand in sf dupa 4 luni merem si noi acasa.Simt nevoia sa imi incarc bateriile,ca nu mai rezist mult pe aici.

pt toata lumea

Andreea 30+ si Theona-Lucia(27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ana, suuuper pozele

Didi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Narcisa am modificat la listutza.
Vicky hai mai ca nu l-am furat! Eu de cand erau desenele cu albinutza Maya eram innebunita dupa numele asta dar la Flo tot nu prea ii placea si pana la urma nu am gasit pana acuma nici un nume cu M ca al doilea nume care sa mearga bine si cu numele de familia, asa ca a ramas Maya.
Amira e si in araba si in evreieste si in araba de ex inseamna printesa. Asa am gasit pe net. Mai este si la persieni folosit numele si in tara galilor. Si e si forma de feminin de la Amir adik rege. Asta am gasit pe net da daca dai sa caute cate site-uri cam tot atatea intelesuri unii zic asa unii asa.
Am rugat-o pe vecina mea sa intrebe pe evreicele ei ce inseamna in evreieste. Ca de ex Raisa in evreieste inseamna trandafir asta stiu sg ca am intrebat eu evreiecele si la ei se pronunta raizi da noi zicem raisa.
Legat de bin-ul de pampersi eu am folosit www.mothercare.com/gp/product/B000IVVH3A/sr=1-4/qid=1208339727/ref=sr_1_4/202-7999310-7547005?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44535031&mcb=core" target="_blank">modelul asta si am fost f f multumita. E util cand e bebe mic si schimbi multi pampersi in fiecare zi si ca sa nu tot mergi la gunoi de nspe mii de ori de ex cum e la noi la etaj camera si cosul de gunoi in gradina. Si de la ala nici nu miroase nici nimic, ca are casetele alea parfumate. Noi l-am folosit f mult si o sa il folosim si la bebe 2.
Cristina . De aspirat din urechi???? Asta chiar nu am mai auzit, oricum v-am mai zis in urechi la bebe nu tre sa bagi nimci ci cureti numai usor cu prosopelul. Ala de aspirat din nas noi am folosit la fata am dat 40 de lire pe el deci scump dar a fost f bun. Aici nu este batista bebelusului aia si aia e si de pus la aspirator e complicta asta e portabil si cu baterii si am fost f multumiti de el, ne-a salvat de multe ori. Uite www.jojomamanbebe.co.uk/detailfash.php?type=FASH&code=A7105&branch=IF&category=DBH81" target="_blank">modelul asta, e de la beaba o firma frantuzeasca. E fain ca are trei marimi de chestii de alea de cauciuc de pus in vf in fct de varsta lui bebe se curata si spala f usor si fiind cu baterii il iau peste tot cu mine. Noi am fost f f multumiti de el. Fcae putin zgomot dar termini rapid, nu chinui mult copilu.
Vicky aici nu se incepe cu sucuri de fructe si din astea, ci cu cereale adik orez simplu special pt bebeii si piureuri de fructe si legume. Noi avem storcator si nu l-am folosit. Suc de fructe fata nu prea bea asa natural ma refer, mai incolo poate o sa vrea pana acuma am preferat sa ii dau fructe sa pape.
Anna aici nu se zice ca nu e voie daca tu te simti in stare poti si pana in ziua cand nasti sa ai activitate cu sotul, fara pb. De ex sexul e folosit si ca metoda naturala de provocare a travaliului, asta daca ai depasit termenul, ca se zice sa papi ananas, sa faci sex sau sa mananci un curry sau ceva picant.
Sorelix .
Truli, Didi, Andreea, Bujo .
Anaxena abia astept pozele cu, camera Mariei. Super pozele de la pictorial, aia alb negru e preferata mea eu am o boala cu pozele alb negru.
Legat de gingivita daca e infectie nu sta asa mergi la dentist ca nu e de bine.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ana, esti cea mai sexi gravidutza pe care am vazut-o.
Referitor la indemnizatia de cresterea copilului, si pe mine ma apuca depresia, ca si pe Sun.

Gini 27s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor care sunteti in cautare de carucior am si eu o rugaminte: va rog sa-mi spuneti daca ati vazut cumva ceva cu bleumarin si rosu??????????????
eu caut ceva sa se asorteze cu patutul! am luat-o razna...

21s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada si de la mine. Eu nu va prea nominalizez, decat daca am ceva de zis in mod special, dar voi stiti ca imi sunteti toate dragi, nuuu?

Didi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Anaxena superbe pozele, bravo, sa le faci tablou:)
cat despre pre si post natal am vazut ca ti-au raspuns deja fetele si au dreptate, ideea e ca tatal tau o sa-si recupereze banii putin mai tarziu de la casa de sanatate, dar ii va recupera.

cat despre noi am zis ca s-o lasam mai moale, ca acum doua zile, imediat dupa parca mi s-a incordat rau burtica, dar totusi de la a zice pana la a face e cale lunga chiar sunt curioasa cat o sa ne tina

Lori30+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bujo, Mada, mi-ati mai luminat mintea. Multumesc.
Ana, foarte frumoase pozele! Esti o gravidutza sexy!!
Dma, eu nu am vazut pana acum la nici un carucior combinatia de bleumarin cu rosu. Dar mai cauta...

Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada ananasul declanseaza travaliul??? Da de ce??? Ca mie imi place si mananc destul de des. n-am mai auzit asta pana acum.

In ceea ce priveste activitatea sexuala in ultimul trimestru, va rog sa nu dati cu rosii, eu am spus numai ceea ce am citit si auzit de la doctori. Acum, fiecare face cum vrea. Dar dupa cum spunea si Mada, si asta stiam si eu, sexul se foloseste ca metoda de declansare a travaliului in cazul unei sarcini prelungite, impreuna cu baile fierbinti.

Anna 26+ cu Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dma vezi pe site-ul de la bestkids au de la hauck unul fain cu rosu si bleumarin, adik mai mult bleumarin si cu bordura cu rosu. Nu ma lasa sa pun link asa ca intra tu pe site-ul lor bestkids .ro si vezi acolo.
Aaa Camy tot legat de carucior vezi ca mai este si modelul de la Jane-Energy care e f usor si f fain si e si colorat si nu e nici tare scump. Tot pe site-ul asta poti vedea modelul. Asta de la jane este si aici aici am gasit pe rosu cu verde f faina culoarea. Si e si f usor are numai 5,6 kg.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput