Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
zambetmic spune:
anaxena, am intrat aici cautand o burtica, pe care n-am gasit-o ... o mai caut, si am vazut pozele de pictorial
imi poti spune si mie unde le-ai facut, cat au costat si cate poze sunt?
multumesc frumos
guguloi 15+
Violeta_m_tm spune:
Sibylle, Flo , multa sanatate, nastere usora, si micile voastre comori sa va aduca numai bucurii
Mada ai reusit sa-ti convingi sotul in legatura cu numele, parca nu-i placea Amira?
Anaxena sunt superbe pozele, arati super sexi.
25+
poze
bebele meu
vio
MissJJ spune:
Anna uite www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/planningyourbabysbirth/naturalbringonlabour/#8" target="_blank">aici ce zic ei despre ananas, da tre sa fie fresh ananasul, oricum nu e nimic dovedit stiintific si etc. Si mie imi place ananasul.
Violeta da da sa vedeti cum am aflat ca el nu mi-a zis. Completa el niste formulare pt taxe pe net si a trebuit sa isi faca un cont si sa puna o parola si nota parola in agenda si a pus parola cu numele. Si asa am aflat ca e de acord. Pai nu prea e innebunit dupa nume da el nu a venit cu nici o idee si nici nu am gasit altceva care sa zic ca imi place si care sa fie tot cu A si al doilea sa fie cu M ca a doua litera din primul nume si ambele sa mearga si cu numele de familie.
Cristina . Nomral ei zic sa nu aspiri din nasul lui bebe cu nimic si etc da credeti-ma daca aveti bebe ca Ari care mereu era racita si abia dormea o ora intr-o noapte din cauza nasului faci orice, ca aici picvaturi nu se pun in nas la bebeii decat ser fiziologic sau sterimar, noi foloseam sterimar spray sa inmoaie ce era pe acolo si apoi aspirat cu ala de la beaba. Nu dureaza mult efectul dar macar mai adormea si reusea cat de cat sa se odihneasca. E tare greu sa ii vezi cum se chinuie si cum se enerveaza si plang ca nu pot respira si nimic nu merge sa le desfunzi nasul, nu e ca la adulti pui picaturi cu solutie si trece. Mai ales pana bebe face 3 luni esti chiar legat de maini si de picioare ca nu au nevoie mai nimic pana la 3 luni.
De asta zic la noi asta a fost salvarea, acuma fata e mai mare si stie sa sufle nasul da si acuma il mai folosim daca e racita.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani
bujo spune:
Despre sex se spune ca poate provoca travaliul pt ca sperma contine o substanta care favorizeaza contractiile. Se mai zice ca si orgasmul ar ajuta la declansare dar ar trebui sa fie extrem de puternice ca sa fie asa. Insa chestia cu sperma e adevarata, ne-a spus la curs.
Fetelor m-am socat Am vazut acu pe youtube un filmulet cu una care alapta un copil de 8 ani. Mi se pare exagerat!!!
bujo 26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
mcoca spune:
Mada, merci mult. Ce ne-am face fara tine ? ? ? ? Esti o adevarat mina de aur. Si eu pe aceeasi « pubela » am pus ochii :).
Anaxena EXTRA pozele.
Anna, poti sa faci sex cu prezervativ. In sperma exista o substanta (prostglandina parca) care poate da contractii, so no sperma no contractii (de la doctor citire).
Vicky 29+ si Maya
Bebele casei
MissJJ spune:
Vicky ms mult. Sa stii ca e f buna aia se schimba usor rola aia si imediat tai legi arunci si nici nu miroase sau ceva is doua tipuri de casete pana la 6 luni si dupa. Vezi ca sunt oferte la care ai bin-ul si casete. E mai greu pana te prinzi ce si cum cand o asamblezi prima oara dar apoi merge rapid.
Cand am luat-o toti ne-au zis ati dat banii degeaba nu o sa folositit voi asa ceva, da crede-ma am folosit-o mai mult decat credeam. E una dintre bunele investitii facute, ca si ala de nas, sterlizatorul, chestii care le-am folosit la greu.
Bujo aici a fost si o emisiune cu alaptatul si ect si arata una tot asa de 7-8 ani care era lunga cat canapeaua si cum o vedea pe maicasa prin casa cum pac sarea pe ea si maicasa umbla fara sutien si cu niste tricouri din alea super lalai ca era dozator de lapte. Si o alapta si de fatza cu taicasu si cand aveau musafiri si etc. Mi s-a parut oribil.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani
Gabriela82 spune:
Buna ziua si de la noi!
SYBELLE si FLO La multi ani! Multa sanatate, impliniri si muuulte bucurii alaturi de familiile voastre. Nasteri cat mai usoare si bebei sanatosi .
Mada felicitari ptr semnatura. Imi place ca esti pusa la punct in legatura cu toate, chiar am ce invatza de la tine.
Referitor la carucioare eu ma intrebam daca nu cumva e mai bun unul din ala cu bara reversibila ca sa-l poti supraveghea mai bine pe bebe, cel putin cat e foarte mic.
Anaxena fooooarte frumoase pozele.
Fetele care vin la mare dupa Pasti, eu in cele 3 zile de Pasti n-o sa pot veni, dar cred ca intre 30apr-5mai sau 1-5 mai cred ca o sa pot.
Eu am mult de lucru la servici si acasa la fel; acasa e praf peste tot si mi se pune pe suflet. Poate sambata terminam cat de cat.
toate fetele
29
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR
SunSmile spune:
Ana foarte faine pozele! Esti o frumoasa!
Anna sorry, nu aruncam nici macar o roshie. Ziceam si eu...ca de la "poate sa" si pana la ....depinde de multi factori. Scuze, da?
Am impresia ca e ceva in neregula cu mine de ceva vreme...nu ma fac inteleasa, habar n-am! Cred ca trebe sa va scutesc o vreme de prezenta mea, ca nu-i a buna:) Nici glumele nu mai stiu sa le fac..ntzzzzz, ceva putred...:)
SUN 29+
Didi81 spune:
Vad ca vorbiti despre ananas; si mie imi place si mai mananc din cand in cand, in special proaspat ca nu vreau conservanti. Oricum, pe lincul ala de la Mada scrie ca trebuie consumat in cantitati foarte mari ca sa aiba vre-un efect de genul declansarea travaliului. Nu cred ca daca mancam putin din cand in cand are ceva...
Plus ca eu manac si destul de picant
Didi 27+
AnnaBaby spune:
Sun stai linistita ca nu e nici o problema, nu m-am suparat pe nimeni. Sa nu cumva sa lipsesti de pe forum din cauza mea, ca o sa ne fie tare dor de tine
Anna 26+ cu Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze