Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
mcoca spune:
Suny, da de ce zici ca e bun robotul cu storcator??? Pentru mine/sotz nu o sa fac ever suc. Si cand bebele e mai mare la fel (si cand e mic nu stiu :((), ca toate fibrele se pierd si raman vitaminele si zaharul, deci mai bine sa manance fructul. UUfff mare dilema :(.
Vicky 29+ si Maya
Bebele casei
estrella80 spune:
Buna fetele!!
La multi ani pentru Sibylle si Flo!!Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!
Annaxena din cate stiu eu, in cele 126 zile,concediul prenatal si postnatal iti este platit de casa de sanatate prin angajatorul tau. Deci tu primesti intr-adevar banii de la angajator, cei 85%, dar el la randul lui ii primeste de la casa de sanatate.
Am apucat sa citesc si eu din urma sunt la curent tot ce ati scris sa stiti....!!!
Va pup si va doresc o zi buna!!!
Va atasez si linkul cu proiectul privind indemnizatia de crestere a copilului, ca sa va dati seama cam in ce stadiu e!Eu una nu prea imi pun sperantele ca se va adopta pana la noi, pentru ca e de-abia la Senat, iar Camera Deputatilor e camera decizionala, si cum inca nu a ajuns nici macar acolo... e cale lunga!!In plus de asta, Camera Deputatilor nu are termen de adopare sau respingere asa cum are Senatul!!!Sa dea Dumnezeu sa se adopte pana vom naste noi, insa eu raman circumspecta, a mai ramas putin timp!!!
http://80.97.216.132/senat.proiect.asp?cod=12831&pos=0
23+
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by dara_d
Jjovana unde este exact magazinul ala ,cum se numeste??
Multumesc pentru raspunsuri.
27+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Magazinul este dupa intersectia Miciurini, cand vii dinspre Piata Victoriei pe partea stanga. De la Miciurini mai mergi cca 500 m. Daca vrei ma uit azi ca trec pe acolo si iti spun exact. Oricum se vede din bvd, este un magayin unde se vand metraje, perdele, nu are o denumire. Iti zic maine mai exact daca vrei.
oana silvia si pruncuta Daria.. 27 sapt
andrey2008 spune:
bun afetelor
sibylle la multi ani multa sanatate si un bebe sanatos si frumos si felicitari pt casa
la multi ani si tie flo1980 sa fi sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si frumos
SunSmile spune:
Vic e bun daca bei suc, dar daca zici ca voi nu beti....Cred ca cel mai bine te orientezi dupa ce vorbesti cu pediatrul bebelinei....si in functie de ce fel de schema de diversificare veti avea, te hotarasti! Mai e nitica vreme.
Ana te vor lamuri fetele, pe mine ma deprima subiectul asta!:) Nu ne pui si noua poze cu camera Mariei? Pictorialul l-ai facut? Nasol cu gingivita...ai incercat sa te speli cu parodontax?
Capri sper sa ne vedem pe acolo. In fine, eu sper sa ajung, pt ca m-au sunat unii care au sa-mi livreze ceva ca ajung pana in 4 dar eu stiu... Bafta la sedinta!
Anna cine ti-a zis aia cu "no sex" dupa 27-28 saptamani? Hai mai, e hilar. Daca nu exista contraindicatii medicale, se poate face sex pana in ziua nasterii! Parol!:) Sanatate taticului!
SUN 29+
anaxena spune:
SUN am facut pictorialul ,uite acum imi trimite fotograful 3 poze si le pun pe net,iar cu camera Mariei mai ashtept sa fie totul gata!!
Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
bujo spune:
Narci am uitat sa-ti raspund, am terminat cursu de mamici. Cand am vizitat clinica de am vazut bebelushii a fost ultima sedinta.
Fetele va mai amintiti ca va povesteam ce ne invata pediatrul la curs? Despre urechiuse, chiar numa cu coltu prosopului e indicat pt ca betisoarele il pot rani si in plus stimuleaza producerea de ceara si poate face dop. Iar cu nasucu a zis ca e traumatizant un aspirator din ala, pt ca raneste mucoasa. Insa dr meu de fam care e si pediatru mi-a zis ca se poate folosi dar sa nu fie prea puternic. Mi-a aratat in schimb o alternativa: rulati intre degete niste vata simpla si faceti asa ca niste caiere cu care stergeti nasucul dupa ce bagati ser fiziologic in nasuc. Sunt subtiri si moi si nu imping mucii inapoi si nici nu raneste nasucul.
Vai cand va aud de sex ma apuca plansu. Noi avem interdictie de la inceput, n-am mai pupat putza de cand l-am conceput pe Filip Visez aproape in fiecare noapte fel de fel de scenarii care mai de care mai fierbinti. Sotu ce sa mai zica saracu'.
bujo 26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
anaxena spune:
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">fotografii din pictorial
Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
truli-luli spune:
Sybille si Flo LA MULTI ANI! sa fiti sanatoase, sa aveti nasteri usoare si muuuuuulte bucurii cu minunile din burtica!
Ana sunt super fotografiile dar cu asa model nici nu cred ca afost greu. Mie cel mai mult imi place "eu si burticoaia mea"
Indemnizatia pe perioada pre si postnatalului se suporta de casa de sanatate dar tie ti-o plateste angajatorul urmand ca el sa o recupereze de la casa de sanatate. (Sper ca am explicat bine ca azi mi-am ametit un coleg saracul cu tva-ul si nu mai sunt sigura pe claritatea explicatiilor mele)
Gata, fug inapoi la munca
pe toata lumea
Cami23s+ cu si ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Didi81 spune:
Sibylle si Flo, La multi ani!!!
Narcis, chiar a zis doctorul ca e bine pentru alaptare sa stai cu sanii la soare? Prima data cand aud ca un medic recomanda topless.
Azi-noapte nu am prea reusit sa dorm, in primul rand ca nu-mi era somn si de-abia am adormit foarte tarziu, apoi m-am trezit pe la 6 fara ceva si nici vorba sa mai adorm... Plus ca Aida cum vede ca stau putin in pat, cum incepe sa loveasca tot ce prinde prin interior .
Vad ca vorbiti de intalnire la Constanta dupa Pasti. Eu nu ma duc acolo prea curand, cred ca o sa ajung la vara in schimb, nu stiu daca inainte sa nasc, sau dupa aia o sa fac la un moment dat o plimbare cu Aida . Defapt parintii mei locuiesc la Focsani; la Constanta e bunica-mea si matusa-mea. Asa ca vara obisnuim sa ne ducem cam in fiecare weekend la mare.
Didi 27+