Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
corinuk spune:
cristina ,oana iubitele mele bucurati-va din plin de orice saptamana!De la 20 in sus vin cele mai frumoase sentimente!Si nu va faceti griji ,ca ne ajungeti imediat
!
fetele ptr gandurile bune!
corinuk
28+ cu bb Stefan
oanasm spune:
ralu mm..faini sunteti si voi (adica...ca si toate cuplurile de la odiseea asta..cred ca o sa iasa niste prunci de mama focului)!! daca si Miruna va avea ochisorii tai...mm....faina gagica va fi! acu' asteptam poze si cu burtica!!!!!![]()
m-am "poznat" si io mai artistic azi...in timp ce faceam diverse treburi prin casa
, ca mi-a facut ana pofta de poze de astea...si mie imi si place sa pozez..adica io sa fac poze, nu sa fiu pozata
...merg sa pun acum vreo 2 asa..de samanta![]()
Oana
21+ cu

o noua viata
filmuletz bb
oanasm spune:
corinuk
!! vom creste noi mari!
doar ca uneori ma ia valul in anumite discutii...si..uit ca eu mai am timp![]()
iata pozele...mentionez ca faceam supa intre timp
..urmatoarele vor fi mai klumea
poza inca una si tzitzi ![]()
Oana
21+ cu

o noua viata
filmuletz bb
SunSmile spune:
Am mai venit!
Corinuk sanatate muuulta! Nasol ca tu esti chiar racita. Eu nu...eu am probleme cu gatul, ma omoara durerea. De tusit tusesc doar cand simt ca nu mai trece pic de aer prin gatan:) Ei, ai grija de tine si fa-te bine acolo!
Ralu ai un zambet care m-a facut si pe mine sa zambesc! Parca-ti pui tot sufletul asa, in palma! Foarte dulcei sunteti iar fatza sotului tau e mortala cand se stramba!:)
Piticotzii odiseei, lasa mai, aveti un mare avantaj...vedeti si ce va asteapta in materie de gravidutenie si mai apoi in materie de bebelusi!
Boticelu spor la dez-prafuit si dez-molozuit casa! S-o termina cumva, nuuuu? Si daca nu si nu, tragi o fuga la Tulcea si te astept eu cu cozonaci calzi. Da' exista o parte "nasoala"...Buli iubeste femeile si "french-kiss-ul":)))
De Sursula nu mai stim nimic, asa e...Stiu ca era cam necajita ultima data...sper ca totul e ok cu ea si bebe Tudor!
Tecky amanunte despre carucior/patut..pai se poate? Sa le stapaneasca Ralucuta sanatoasa si frumoasa ca mami a ei!
Mai, la mine medicamentul cel mai bun e..iubi! E clar! Cum a venit el acasa, cum sunt sprintenioara si cu zambetul pe moaca! Dragostea mea, cum ma face el bine numai prin simpla prezenta...
SUN
30+ 

SunSmile spune:
Ete am gasit mesajul asta!
Pai Ela bun venit! Ca sa-ti apara mesajele in timp real, trebuie sa scrii repede-repede inca vreo 8, da? Fie si doar cate un cuvant, numai sa scapi de moderare. Apoi, daca ne dai datele tale poate o sa te lamurim si noi cum e cu saptamanile. Ne trebuie UM (data ultimei menstruatii), DPN (data probabila a nasterii bebelului) si DN (data ta de nastere. Si, eventual, sa ne spui si ce minune ai in burtica!
quote:
Originally posted by elena_sb
Buna ,sunt insarcinata in 26-29 saptamani nici eu nu mai stiusi vreau sa vorbesc si cu alte viitoare mamici in aceeasi situatie.Medicul ginecolog zice 26 ,medicul de fam. 29 si calculat tot 29
ela
SUN
30+ 
anaxena spune:
mey oana ce-s cu pozele astea indecente
..glumesc
dar burtica unde e??ce ma oftic ca n-am si eu o burtica mica si sani frumoshi...eu m-am ales cu un butoi si 2 sosete pline cu sare...dar acum nu mai comentez,macar Maria sa iasa frumoasa!
Ana-Maria
30+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
oanasm spune:
elena bine ai venit si sarcina usoara in continuare!!!! hai cu mesajele sa scapi de moderare..si apoi cu povestile despre cum a decurs sarcina pana acum..daca ai facut deja cumparaturi..de astea!![]()
ana ![]()
![]()
dar tu ce ai ma cu burtica si cu tzitzile tale!? ca-s frumoaseeee!!!!..legat de hainele de vara....si io curand am mutat cele de iarna si am triat la cele de vara de mama focului...si-mi ziceam in gand "nici rochita asta n-o port vara sta...nici bluza asta...nici..." dar las ana ca purtam rochi de gravi sexoase!!!! si apoi ne revenim noi...n-ai grija, vorba lui sun sa vezi tu apoi sexy mammaaaa

Oana
21+ cu

o noua viata
filmuletz bb
M&M spune:
Boti, da, am ramas
!!!!Pe cuvant ca nu stiu ce e cu mine... Mie mi-au crescut sanii la inceput cu un numar, dar de atunci nimic...
Ralu, sunteti o pereche superba!!!Asteptam poze cu burtica...
Chiar nu mai stiu ce e cu Sursula, avea niste probleme ultima oara, parca niste chiste pe ovare , de care ii era teama !!!
Oana, si pe mine ma mai ia uneori valul!!! Deocamdata incerc sa ma bucur de fiecare zi cu burtica. E atat de bine cand il simt pe bebe cum misca...
Oana, wowwww!!!!!
EU nu as fi avut curajul sa pun poze de-astea pe net
, dar nici nu arat asa bine !!! Arati super!!! Chiar, unde e burtica ta???
Corinuk, 
Sun, ma bucur ca te simti mai bine. Da , ai dreptate ca e un avantaj ca vom stii la ce sa ne asteaptam de-acum incolo!!!
Elena
, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!! te asteptam sa ne scrii mai des.
Ana, "un butoi si 2 sosete pline cu sare"...M-ai facut sa rad...![]()
![]()
Cristina
22+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
oanasm spune:
cristina ehe...mm...aaa...inseamna ca nu ai vazut pozele anei
(in sensul ca ea e mai frumushica
), legat de burtica..e acoloo!!! zau!! hai mai..incepe si mie sa mi se vada si voi ma intrebati unde e!?
; iar tu, legat de tine si cum te percepi...d'apoi cred ca toate avem o buba la cap
(sau ma rog..multe) ca io nu ma vad asa...ana si ea se vede nu stiu cum (intr-o perioada avea probleme cu kg
) sunu e "balenschi", etc. cred ca e tipic gravidoaselor treaba asta.....
Oana
21+ cu

o noua viata
filmuletz bb
anaxena spune:
oana eu nu mai am probleme cu kg pt ca sunt certata definitiv si irevocabil cu cantarul!!!
Ana-Maria
30+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

si vreau sa vorbesc si cu alte viitoare mamici in aceeasi situatie.Medicul ginecolog zice 26 ,medicul de fam. 29 si calculat tot 29