Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
anaxena spune:
si uite ca mi-am schimbat si semnatura din timp..ca maine implinesc 31sapt!!
dar de mona mai shtie cineva ceva??
Ana-Maria
31+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
SunSmile spune:
Io chiar sunt balenschi, daaaa? Sa fim clare, va rog!
Deja raspund la numele asta (nu ca m-ar striga cineva in afara de mine:) )
Hai ma gagix, trec toate! Stii Ana, e o vorba da' nu poci s-o spun aciulea, ca-mi iau avertisment:)) ...se termina cu "si cu sufletu-n rai"
. Asa si noi...si cu burtica si cu bebei mari si sanatosi si sa incapem in hainele vechi si sa nu ne deranjeze nika...nu se poa'. Las' sa fie cupiii frumosi si sanatosi ca noi ne-om uni fortele si om face clubu mamicilor sexiicioase...si devreme acasa.:)
Onutzule bre...esti buna..iamiii!
Frumusica mamica o sa fii!
Observati va rog in ce hal vorbesc. Cred ca m-am imbatat:)). Tati al nostru a decretat ca fetele lui prea sunt in greva foamei, asa ca a "manjit" un pui cu tot felul de mirodenii, a pus apa + bere bruna in tava si a intzepat inaripatu' in fund si l-a pus pe grill:) Si mami a facut un piure cu mult unt si lapte si am papat bun-bun cu ceapa verde. Si acu' debitez prostii...cred ca de la foame eram io apatica asha:))
Ma'c la dush ca v-am zapacit destul! Iertati nebuneala, da?
Pupinshtain!
SUN
30+ 

dia_filipas spune:
Seara buna!
Initial nu am vrut sa postez nimic, ca am o dispozite tare naspa si depresiva si nu am vrut sa supar pe nimeni. Totusi ceva mi-a atras atentia:
Sun Cum adica pui cu bere bruna??? Si eu vreau!!! Suna delicios, cum se face mai exact? 
Pupici si noapte buna!
Dia
28+
Miruna
strumfuletz
poze
Ralu79 spune:
Yeaaah sunt prima! de candimi doream![]()
Oana- multumesc frumos
Am vazut si pozele tale noi (2 dintre ele ca ultima au cenzurat-o). Esti superba!
Sun- multumesc. esti dragutza tare (ca de obicei)
Cristina-multumesc
Dia- vezi ca la Mirunici nu le plac mamicile depresate (vorbesc din experienta).
sa treaca.
Pupicei tuturor si somnic usor
Ralu
26+
Miruna