Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Sun si starea mea este la fel!Tusesc foarte rau!Cred ca l-am zapacit pe bb Stefanel cu atatea zdruncinaturi!In rest ceaiuri cu lamaie,Stodal,Homeogen!Am luat totusi si Tardyferonul caci nu ma pot tine pe picioare!Cel mai bine ma simt in patutz!Ieri dupa amiaza am avut impresia ca fac putina febra si am sunat drii care mi-au dat Augmentin(mi-a fost frica sa il iau)!De mine ,cam atat...
Doresc fetelor in aceeasi star einsanatosire grabnica!
Jjovana felicitari ,ma bucur ptr voi!
MIKYCRIS,Tecky,Ralu79,Alina Maria,flo1980,map,anaxena.didi daca am omis pe cineva ma scuzati!
Boti super frumoase floricelele!Abia astept sa incepem si noi renovarea in camera bebelui!Mai asteptam poze

corinuk 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

camy_pusparerea mea este ca aceste momente in care stam unul langa altul si il simtim pe bb sunt minunate!Eu nu am cuvinte sa descriu starea ..cand simti ca misca puiul tau acolo in burtica!

corinuk 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Uuf, corinuk, si tu ai racit ? hai ca o sa te faci bine, tu stai cuminte in patut si bea multe ceaiuri
Valabil si pentru tine, Sun, nu stiu ce sfaturi sa iti mai dau ca stiu ca le-ai incercat pe toate, dar stiu ca o sa treaca .

Didi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Pupici grasi pt toate burticile, va multumim pt complimente , am fi si terminat floricele dar am fost invadate si ne-a fost iar umpluta camera de diverse asa ca cum suntem in stand by pina in weekend. Las ca strang moloz in schimb

Controale eu am fost dupa cum a considerat doc ca trebuie sa ma vada, pina in sapt 24 odata pe luna, apoi cand a vazut ca e putin lichid m-a chemat in 2 sapt si apoi cand a vazut ca s-a mai remediat a lasat la 3 sapt, deci vom merge joia viitoare. Apoi cred ca la 2 sapt ne vom vedea ca intru si io in luna a 7-a...

detergent pina la urma m-am hotarat sa iau det lichid, vedeti ca in unele supermarketuri au oferte pachet cu Persil lichid la 2 l si Persil color Magic la 1 l la vreo 17 lei, adevarat chilipir , daca le mai iau si pe bonuri, m-am scos.

Storcator de fructe mie mi se pare tare util si sunt mai bune cele individuale decat cele care vin cu robotul; am vazut la nasa noastra, ea are la robot si nu stoarce prea bine, la morcovi se cocoseaza... Si bebe de pe la 6 luni o sa bea zilnic sucan natural. In materie de utilaje de bucatarie eu mai trebuie sa-mi iau un blender din ala vertical cu care poti sa mixezi si 50 gr de papica chiar direct in castronel daca vrei, mi se pare vital si ala.

Asta am retinut io fugitiv din discutii, sper sa ma pun la zi cu discutiile ca nici nu mai stiu pe cine sa nominalizez, of, citesc avid dupa ore in sir in care ma gandesc ce-ati mai scris si apoi uit ce vreau sa zic

Monica 27+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...deja pe-aici lumea isi schimba prefixul , iar eu, eu ma simt " atat de mica" cu cele 23 de saptamani ale mele!!!Da' las ca ma fac eu mare!!!
Tecky, felicitari pentru achizitii!!! Sa le stapaneasca sanatoasa Raluca!!!
Jovana, felicitari!!!
Sun, Corinuk, aveti grija de voi!!!
Eu am un somn in mine...si voi vorbiti de insomnii...

Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cristina tot ursoaica ai ramas?

Pai, la mine de cateva zile simt cum se gonfleaza the boobs, ma intreb pina cand, deja sunt la cupa D, si ma si dor usor, ca la inceputul sarcinii, mai pateste careva asa ceva?

Io declar si cer imperativ sa vina caldura ca ieri mi-am cumparat niste dresuri cretinoide, caroiate, verde cu portocaliu, plus balerini, vreau sa ma trag la rochitele cu burta care asteapta in cutie si afara e tot frig, m-am saturat de bocanci

Monica 27+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Corinuk eu am luat Augmentin cand aveam vreo 23 de sapt pt o infectie urinara,este permis in sarcina.Daca te mai simti rau sa iei totusi daca ti-a recomandat dr!
Cristina lasa ca o sa creasca si puiutul tau si o sa ai o burtica de cea mai mare frumusete!

Tecky 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Corinuk- sa ai grija de tine.

Fetelor, am pus si eu cateva poze pe picassa- de la nunta deocamdata. Promit ca mai pun.

Pupicei tuturor

Ralu
26+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Tot eu

Stie cineva ceva de Sursula? Ea nu lipseste de obicei asa mult?

Ralu
26+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

cristina da' io ce sa zic mey!? noi suntem prichindei de tot atunci la fix 21s implinite azi....fiind attaea burtici mari uneori ma simt si io asa..mare..colo pe a 27-29s..si cu gandurile nasterii si io dar zbangggg si revin si io la realitatea mea

Oana
21+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput