Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am intrat din nou in depresie!!!

dar din alt motiv: m-am uitat prin hainele de vara poate poate gasesc ceva cu care sa ma imbrac acum...si m-am depresat cand m-am uitat cu ce ma imbracam si acum toate tricourile sunt pe post de bustiera si fustele pe post de brau

acum fac o pauza ca am urcat hainele de iarna in dulapul de sus si m-au cam luat nishte dureri ciudate

Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Am sosit !
Multumim pentru incurajari.
Gogosica a ramas gogosica, este cu capul in jos, are 960 gr, HC 25,5 cm, FL 5,3 cm, 147 b/min, col 41 mm.
Se pare ca e bine. Pentru arsurile la stomac mi+a dat Rennie.
Mai mergem luna viitoare,daca nu apare altceva.
Pupici

oana silvia si pruncuta Daria.. 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Multumesc de grija si sfaturi, fete! Am luat de toate dar se pare ca nu vrea sa treaca! Nu inca!

Jovana ma bucur ca bebelina e bine-sanatoasa si totul in parametri!

Didi nu te duci prea des, e ok! Te inteleg cu insomniile...si eu am avut...dupa care mi-a cedat gatul...ma intreb care-i urmatoarea chestie pe lista:)

Vic multumim de info! Ai dreptate!

Monica vacanta placuta!

Ana hai mai nu te mai depresa si tu din orice! Ce, crezi ca esti singura careia nu-i mai vin hainele? Asta e, trece si "balenutzeala" si va fi pe principiul "win-win"....adica si sirene si mamici! Super!

Ma duc iar in pat, sa mai rod niste lamaie cu miere, vitamina c, sare mare pusa pe gat.....arat deosebit:))

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mda, suntem cam bolnavicioase
SUN cu gatul,eu cu gingivita,Camy cu capul...spre sa se opreasca lista aici

am o lene de ma doareeeeeeeee

Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Mai fetelor cu voi chiar nu se poate tine pasul, aveti o viteza de rapid

Si eu merg tot in fiecare luna la control, aici procedura este sa mergi o dadata la 4 saptamani pana la 30 de saptamani. De pa 30 la 36 de saptamani la fiecare 3 saptamani si apoi la una. Daca se intampla sa depasesti de cheama si zilnic. Depinde si de ce probleme ai, pe mine ca suspectau de diabet de sarcina prima data si din cauza asta incepand cu saptamana 34 cand am mers sa fiu luata in evidenta la clinica unde vroiam sa nasc m-am chemat saptamanal. Aveam si problema ca Robert nu se intorceau si ca chemau sa vada cum mai este si sa-l intoarca daca-i cazul.

Monica drum bun in Canada. Sper sa va placa dar poate nu asa tare cat chiar sa vreti sa plecati acolo de tot. Mai bine in Europa Hihi, desi ceva cunostinte vechi prin Canada nu este rau, cresc copilasii si apoi va facem o vizita daca este Pupicei si lui Edi.

Monica 27+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mii de multumiri si tuturor pentru urari! Si voi sa fiti sanatoase si sa aveti parte de bebei sanatosi si frumosi!

Suntem bine, ne tot miscam prin burtica....... A .....si avem 29 saptamani!!!!

Flory mami de Alex si 29+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna gagicute , iata este deja dupa amiaza si eu de abia acum m-am asezat jos . Am fost un pic la cumparaturi , am dat cu aspiratorul in toata casa , am spalat 4 masini de haine si le-am uscat si le-am si pus in dulap .
Mada mesaju,l tau mi-a fost demare ajutor . Sa inteleg ca hainutele lui bb. o sa le pun tot la un program din ala rapid mix , nu ?
Eu sunt f. multumita de masina , ies hainele super .
Moniq drum bun si vacanta placuta !
Anaxena cine te pune sa umbli la hainele de dinainte ? paice tu te mai compari inca cu ce ai fost , nu iti face sange rau dupa ca dupa cateva saptamani o sa scapi de burtica si in cateva luni scapi de kg. si o sa-ti lipseasca perioada asta .
Eu sigur ma opresc la al doilea copil si cand ma gandesc ca nu o sa mai am niciodata burtica asta si un bb. miscator , ma ia cu deprimare .
E totusi o perioada unica si o sa-mi lipseasca sunt sigura , stiu ca e greu cudurere de spate una alta dar totusi ...
Ma duc sa beau ceva , ca am cam neglijat astazi ,mai vb.

Alina 30 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetele!
Apar si eu pt prima oara azi!Am fost cu mama si cu sotul si am cumparat patut si carut pt Raluca,de fapt mama ni le-a cumparat si le va tine la ea pana voi naste.Imi pare rau ca nu pot sa le pozez sa le vadeti si voi!
Boti super a iesit camera gargaritei!Felicitari!
Dara pt hainutele nou nascutilor am auzit ca ar fii bun detergentul SANO.
Sun imi pare tare rau ca nu-ti trece raceala!
Bujo primul filmulet m-a impresionat mult si al doilea m-a facut sa-mi doresc sa creasca mai repede fetita sa vad si eu adevarate valuri pe burtica!
Jjovana 80 ma bucur ca Daria este bine,sanatoasa!
MIKYCRIS eu stiu ca atunci cand am vb cu tine prima data pe chatul DC tu aveai cu o saptamana mai mare sarcina decat a mea si eu fac maine 29 de sapt deci cred ca tu vei face 30.
Gata va las ca ma scoate sotul la teatru,la o comedie!

Tecky 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Boti- cat e de frumoasa camera lui Garga! E absolut superba!! Si sotul meu vrea sa picteze un perete din camera Mirunei (si nu, nu se pricepe)
Sun -Ehe, cine si-a schimbat prefixul astazi? Sper sa iti mai fi trecut gatul.
Dana- cate kg te-ai ingrasat de te-a certat doctorul? Pe mine nu ma intreaba, dar nici eu nu ii spun
Vicky- felicitari pt. schimbatul prefixului.
Bujo- ce faine sunt filmuletele!

Fetelor, voi ati simtit cand s-au intors bebeii? Am citit ca cica nu prea ai cum sa ratezi miscarea din cauza ca e destul de agresiva.
Ma duc sa vad cum a iesit tavanul din camera Mirunei

Pupicei tuturor

Ralu
26+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Doamne fetelor, iata s-a facut ora 5...nu stiu cum a trecut ziua de azi...plina de sedinte de am doare capul.......nu mai stiu cauza durerii mele....

Aseara cred ca am uitat sa va spun (pt ca tot veni vb de miscat bebe)...buburuza mea cea voinica....a avut spectacol......si a miscat asa de mult...si la lasat si pe taicasu sa o simta....ramasese Cristi fara grai....a zis..''dar e puternica''....o iubesc de nu mai pot....abia astept sa o tin in brate, sa o vada mami cum e , sa o pup pana o sa o albesc...
...am chef de dragalit..CLAR!!!!

Va pupacesc....sa vad acum cand mai intru pe net...

Cami 27s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput