Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Lcazangiu stai linistita ca nu-ti ia tot sangele, ca nu sunt asa de multe analize pe lista celor gratuite, le-am facut si eu luna trecuta si pot sa spun ca mi-a luat foarte putin, numai o fiola.Nici macar nu mi-a fost rau.

Anna 26+ cu Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Aici nu exista reducerea de program. Daca e ceva in neregula concediu medical si gata. Greutati si scari, nu servesc :). Cel mai rau este ca nu o sa pot sa ma plib, si o sa iau in astea 2 luni 100 de kg .

Vicky 30+ si Maya
AMR 10s

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Acum am vazut ca nu esti in Romania ,dar de ce nu poti sa te plimbi?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Mai, am scris un mesaj luuuung si cuprinzator si l-am pierdut . Si acum nu mai am timp sa-l rescriu...

Deci, pe scurt, va pe toate burticile.

Anaxena, vazut poze, super!!!
Boti, o minunatie iese camera lui Garga!
Narci, ma bucur ca Paka e mai bine.
Anka,cum de mai rezisti?

La cursurile de la Filantropia ieri am pus de o mica intalneala cu Sun si Gini . Dma, pe unde umblasi maica de nu ai venit? A fost fain, multa informatie si filmulete despre travaliu si nastere. In mesajul pierdut povestisem detalii, dar acum nu mai am timp sa reiau....
Scriu totusi ceva.
Semne care anunta nasterea:
-durere spate asemanatoare cu cea de la menstruatie
-pierdere dop gelatinos
-presiune pelviana
-fisurare sau rupere membrane
-contractii uterine la inceput neregulate, apoi mai dese si mai puternice
-tuse sau voma
-diaree sau constipatie

Data viitoare am inteles ca vom vorbi despre bebe: alaptat, ingrijit, etc.

Ieri am fost si la doctor, m-a urcat pe masa si mi-a recoltat pentru secretii. A zis ca am colul lung si inchis, dar burtika cam tare si a insistat sa iau nospa, 3 de 80 pe zi. Iar io urasc sa iau medicamente . O sa iau daca ma simt rau, dar nu trei pe zi... Am dus si urina si mi-a luat si sange. Vineri am rezultatele.

Am afalt ca legea cu ziua libera de Rusalii nu a fost promulgata de presedinte ci a fost retransmisa spre reexaminare senatului.
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=8970
Cica ar mai vrea sa includa si 15 August (Adormirea Maicii Domnului) ca fiind libera in lege. Dar imi este teama ca acum nu va mai deveni oficiala la timp pentru anul asta de Rusalii.

17 Aprilie 2008
Sursa Avocatnet.ro
Presedintele Romaniei a trimis Parlamentului o cerere de reexaminare a Legii privind modificarea Codului Muncii prin care li se acorda angajatilor doua zile nelucratoare, prima si a doua zi de Rusalii.
In opinia presedintelui, modificarea alin (1), art 134 din Legea 53/2003 privind Codul Muncii prin introducerea celei de a doua zi de Rusalii ca zi nelucratoare reprezinta o initiativa binevenita, considerand faptul ca Romania beneficiaza de un numar redus de sarbatori legale.
Insa, cererea de reexaminare a presedintelui propune o completare a legii adoptate de Parlament, si anume, introducerea ca sarbatoare legala a zilei de 15 august, in care se sarbatoreste Adormirea Maicii Domnului.
Conform Codului Muncii, zilele de sarbatoare legala in care nu se lucreaza sunt:
- 1 si 2 ianuarie;
- prima si a doua zi de Pasti;
- 1 mai;
- 1 decembrie;
- prima si a doua zi de Craciun;
- 2 zile pentru fiecare dintre cele doua sarbatori religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decāt cele crestine, pentru persoanele apartinānd acestora.
Parlamentul Romaniei va reexamina legea trimisa spre promulgare si va decide forma finala a acesteia.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (28+sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Caprioara cate saptamani ai tu? Sunt curioasa pt ca stiu ca in ultimul trim se face cultura de col dar nu stiu exact cand. Tie asta ti-a recoltat?

Anna 26+ cu Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare burticoaselor.
Boti, moaaaaaaama ce floricele faine ai acolo, ce ma oftic ca n-am si io unde sa- mi arat talentele, chiar mi-ai facut pofta.
Io m-a ametit rau cand am citit lista cu acte. Si n-am inteles un lucru: se da si alocatie pt nou-nascut si alocatie de stat? Ca asa a reiesit din ce-a scris Sun acolo.

bujo 27+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ia fiti atente aici.

bujo 27+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

PAi, Anca, ma gandeam ca nu e bine sa ma plimb, ca e la fel cu statul pe scaun ... si in plus bebele apasa pe nu stiu ce si nu prea pot sa merg, ma doare un picior de numa.

Vicky 30+ si Maya
AMR 10s

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetelor!

Mai site-ul asta iar are ceva. Ma tot chinui cu listutza si nu reusesc deloc sa vizualizez si ba trimite ba nu trimite modificarile asa ca o las pe mai tarziu cand poate va merge mai bine.
Eu azi is cam obosita asa parca sfarsita de energie ca m-a trezit fata de la 6 dim. Si e intunecat si mohorat si mai si picura asa din cand in cand si tare as mai fi dormit asa vreo doua ore.
Caprioara si restul de fete sper sa nu va suparati ca zic da ce e frate cu no-spa-ul asta ca vad ca in ro cum aud medicii sarcina gata hop top no-spa din ala din ala din ala. Frate nu e boala sarcina. Caprioara si la mine e burtica mai tare ca mai fac efort da nu inseamna ca mi se prescrie ceva, atata timp cat nu am contractii dureroase sau ceva nu vad de ce sa ma indop cu pastile. Ca pana una alta no-spa e tot un medicament nu? Ca e permis in sarcina si etc e alta treaba dar e medicament nu bomboana.
Sper sa nu va suparati ca am zis dar ma dispera chestia asta sincer. Orice medicament se ia cand e nevoie. Hai ca acu iar m-am enerevat. Am citit su eu prospectul de la no-spa si nu cred ca la cea mai mica intarire a burtii pac tre sa bagam no-spa. Gata am terminat cu subiectul asta, sper sa nu va suparati.
Turtu asa si aici cu sucurile. Eu prefer fata sa pape fructe ii dau sa guste orice fruct, a baut ceai de la milupa cat a fost mica cu toate ca aici nu se da ceai dar era bun de musetel cand era racita sau ceva. Si apa da in rest sucuri naturale sau din comert gusta si atata.
Dara aici zice ca orice marca de detergent e buna da sa fie din aia biologica, majoritatea firmelor mari au si varianta biologica, ariel, persil, omo.
Micky intra pe google si da-i s acaute carucioare si ai sa gasesti mai multe site-uri din ro, eu m-am tot uitat ca ziceau fetele de diferite modele din ro si am vazut si unele f scumpe da si unele acceptabile care is bune de la nastere.
Dana81 sper sa te simti mai bine.
Madina ma bucur ca ati terminat cu renovatul.
Vicky stai linistita ca nu pui tu 100 de kg. Si btw nu mai pui si tu poze cu burtica? Sa vedem si noi burtica.
Asa si acuma sa ma mai laud cu printesa mea ne-am imbogatit vocabularul cu milk si socks. Dim cand ii duc biberonul zice milk, milk f happy si ieri incerca sa isi puna singura sosetele si zic sosete nu zice nimic mai zic odata nu zice nimic zic hai sa ii zic in engleza nici nu ama pucat sa zic socks ca a inceput si ea socks socks.
Merg si eu la un dvd ca in seara asta tre sa le ducem si nu am mai apucat sa il vad si sa stau si intinsa ca iar ma doare spatele de numa.
Pupici si revin mai acusi.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vic stai linistita si o sa vezi ca Maya va fi tocmai bine! Sunt convinsa!

Adina ma bucur ca ai aparut si ca totul e in regula. Ma rog, inflamatia aia nu cred ca e tocmai placuta dar trece!

Bujolinu nush daca trebe si aia si aia....io am luat tot ce-am gasit si la cat de triplu vad, n-am mai filtrat informatia. S-ar putea sa fie o repetare a termenilor. Super filmuletul...asa imi iese mie fundul fie-mii in stanga. Inca are fundu mic da' are vreme sa devina J Lo

Daca nu mor astazi sufocata, nu ma mor niciodata:)

SUN 30+

Mergi la inceput