Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Buna fetele!
Am lipsit cam mult de pe forum fiindca am avut santier acasa, am varuit apartamentul, am avut moloz in casa, var, praf.... Credeam ca nu mai vad casa aranjata, in fine, acume ok, cat am incercat eu sa ma menajez tot am facut efort si am inghitit praf dar acum sunt ok...

Am fost si la control, mi-a zis dr sa mananc mai putin sarat, eu oricum nu mananc prea sarat.... Si mi-a mai zis ca am colul inflamat, eu am avut o rana pe colpe care mi-am cauterizat-o in august anul trecut.... Aiurita cum sunt de fiecare data cand merg la control nu l-am intrebat daca din cauza efortulul este asa colul meu, nu mi-a zis nicio contraidicatie.... Ma gandesc ca poate trece... O fi din cauza efortului?

Mai am de recuperat vreo 2 capitole jumate, pe asta l-am citit in intregime...

va pup!

27+ cu si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Astazi am schimbat si noi prefixul.

Ieri am fost la doctor. Maya e bine merci, dar a coborat si s-a « angajat » deja, ceea ce a dus la intrarea mea in concediu de vineera viitoare . Doctorita dorea sa ma bage de azi, dar pana la urma am reusit sa mai negociez o saptamana. SE pare ca voi naste inainte de termen (adica pe la 38s) si Maya nu o sa fie o grasana . Daca s-ar naste la 41s ar avea 3200. Eu sper sa se fii inselat si sa aiba si ea macar 3kg la nastere.

Turtu, eu mi-am cam cam o palma pana sa ajung cu burtala volan (si mai am si o suuper burta). Nu cred ca o sa fie o problema asta.

Boti foarte, foarte frumoasa camera bebelinei.

Anka, da se prinde si scoica pe cadru. Mi se pare foarte practica chestia. Mie ce mi-a mai placut super mult a fost faptul ca scoica avea baza si nu mai pierzi timpul sa o prinzi in centuri. In plus e mult mai stabila cu baza decat fara.

Madina, ma buucr ca ai reaparut. Nu cred ca inflamatia sa fie de la efort … dar cine stie.

Vicky 30+ si Maya
AMR 10s

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vicky stai linistita ca poti sa nastila termen,eu de exemplu am stat cu colul deschis si cu contractii de la 32 de saptamani si totusi Maria s-a nascut la 39 de sapt si 3 zile,cat despre greutate nu iti face griji,mie cu 2 sapt inainte sa nasc mi-a zis la eco c are 2700g si am nascut-o cu 3600g...imposibil sa i-a 900 de g in 2 sapt

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Merci pentru raspunsuri la pubela si sucuri. DEci pubela o sa iau, clar, iar storcator cred ca nu. Am vorbit aseara cu un pediatru si mi-a zis ca nu se baga in diversificare sucurile ca pe vremuri si apoi mai bine ii dai apa apa si fructul fruct.

Aseara am notat ce ne va mai trebui si m-am ingrozit cata lista a iesit , si nici macar nu am pus tot, ci numai ce vreu sa pun pe lista la magazin.

Vicky 30+ si Maya
AMR 10s

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Boti este absolut superb ce ai facut in camera gragaritei. Felicitari mamica harnicuta si talentata. Imi esti tare draga in caz ca nu ti-ai dat seama pana acum Vazand pozele tale mi-am amintit cu cat drag am muncit si noi la camera Anei acum 3 ani si parca ma cam mananca degetele sa iti fur patentul si sa colorez putin si eu camera piticilor. Ai ceva idei de impartasit pt o camera maaaaare de fetita si baietel?

Cami23s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Merci Anca, mai m-ai linistit .

Vicky 30+ si Maya
AMR 10s

Bebele casei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mcoca

Merci Anca, mai m-ai linistit .

Vicky 30+ si Maya
AMR 10s

Bebele casei

Ma bucur ca destul am stat eu stresata,dar vezi ca nu prea ai voie sa faci mare efort si la cea mai mica contractie iei no-spa ca nu face rau

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

PAi eu nu am contractii. DAr da, stiu faza cu NoSpa. Ce vrei sa spui prin efort? Eu de cand am ramas gravi nu am mai facut nimic in casa, decat mancare din an in pasti. Singurul "efort" a fost mersul cu masina la lucru (cam 1h10 pe zi). In rest seara cand ajungeam, tzup in pat.

Vicky 30+ si Maya
AMR 10s

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata burtici de pepenasi,

Boti foarte frumoasa camera bebelinei, azi mergem si noi sa ne luam o canapea de trei locuri in camera mea, caci cea pe care o am este cam mica si apoi o sa luam si patutul si caruciorul de la nasi, nici nu le-am vazut, sper sa-mi placa, am ceva emotii.

Maine dimineata ma duc sa-mi fac analizele gratuite, cele cerute de stat, sper sa nu-mi ia tot sangele

Lori30+David

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mcoca

PAi eu nu am contractii. DAr da, stiu faza cu NoSpa. Ce vrei sa spui prin efort? Eu de cand am ramas gravi nu am mai facut nimic in casa, decat mancare din an in pasti. Singurul "efort" a fost mersul cu masina la lucru (cam 1h10 pe zi). In rest seara cand ajungeam, tzup in pat.

Vicky 30+ si Maya
AMR 10s

Bebele casei

pai at este bine ca nu faci efort(adica urcat scari multe,carat greutati,etc)si sa stii ca nici in fund nu este bine sa stai prea mult.Ai luat reducrere de program?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput