Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
M&M spune:
Madina, poate ca ai vreo infectie vaginala ..NU ti-a luat secretie pentru analize???
Mada, felicitari pentru Arriana. In ulrima vreme a facut multe progrese!!! fetita scumpa!!!
Bujo, haios filmuletzul. Abia astept sa il vad si eu pe Mihaitza dand asa din labute!!!
Vicky, ai grija de tine si bebelina.
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mcoca spune:
HAi sa-mi dau si eu parerea (destul de avizata, ca am lucrat in institut de marketing) despre detergenti:
- detergentii bio sunt biodegradabili, adica nu polueaza. Nu inseamna ca sunt mai altfel pentru noi, pentru ca la noi oricum nu ajung direct. De fapt toate produsele bio au fost facute pentru planeta, dar nu puteai sa vinzi daca ziceai : cumparati bio, ca sa salvam planeta. Aici a intervenit marketingul care a dezvoltat un adevarat concept. Degeaba o bucata de jambon e bio, daca ei pun apoi conservanti (puteti sa va uitati pe ambalaj si veti vedea ca 90% sunt cu conservanti). Acum de ce sunt mai gustoase fructele bio, pentru ca nu sunt crescute intensiv, ci lasate in voia lor; ceea ce e bine e ca nu sunt tratate dupa recolta, dar gasiti si legume ne-bio netratate.
La fel pentru carne : nu trebuie sa fie bio, trebuie sa fie fara hormoni.
-detergentii pentru bebe sunt marea gaselnita, 100% marketing. Un detergent lichid si de marca (de marca pentru ca diferenta intre marca si no-name consta in faptul ca cei de marca se dizolva mult mai bine, deci se limpezesc mult mai bine) pentru piele sensibila e la fel cu marele detergent de bebe. Dar na parintii cumpara, ca e pentru bebe, si pe asta s-au si bazat cand l-au facut... (ca a aparut acum cativa ani numai)
Eu zic sa nu va paranoizati cu chestia asta. GAnditi-va ca parintii nostrii au spalat cu cine stie ce detergenti, sau cu sapun de casa (adica un amestec de soda caustica + sare + grasime) si noi am fost bine merci. Si poate nici nu spalau la masina, deci clateau si ei cum puteau
Vicky 30+ si Maya
AMR 10s
Bebele casei
M&M spune:
Anna, pana la urma ai infectie urinara??? Ti-ai facut urocultura???Tatal tau cum se mai simte???
Sun!!!Offf!!! Insanatosire grabnica!!! tare rele virozele astea, mai ales acum primavara...
elena_sb spune:
Buna ,sunt insarcinata in 26-29 saptamani nici eu nu mai stiusi vreau sa vorbesc si cu alte viitoare mamici in aceeasi situatie.Medicul ginecolog zice 26 ,medicul de fam. 29 si calculat tot 29
mcoca spune:
Suny mama, ia tu niste vitamina C (Acerola de ex, ca e naturala) si sa vezi cu face minuni.
Cristina merci .
Vicky 30+ si Maya
AMR 10s
Bebele casei
anaxena spune:
SUN sper ca ai sa-tzi revi repede!!
BUJO frumos filmuletzul,peste 3-4 sapt cand va fi Maria mai maricica va bag si eu un video...sa vedetzi la mine burtica care danseaza!!!
Eu azi cica stau acasa sa fac curatzenie,problema e ca eu m-am trezit dar nu s-a trezit si cheful din mine!!
Pana duminica sunt singurica,ca mi-a plecat barbatul..sa vezi ce noptzi albe o sa am!!!
Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
jjovana80 spune:
Salut
Noi ne pregatim sa mergem la dr.... pe la 12,30.
Sper sa fie bine gogosica.
Va scriu cand ne intoarcem ce se mai intampla cu noi.
Pupici la toata lumea
oana silvia si pruncuta Daria.. 28 sapt
AnnaBaby spune:
Mada felicitari pt noile achizitii din vocabularul lui Ari!
Cristina nu am mai facut urocultura, dar intentionez sa o fac. Ideea e ca nu m-am panicat f tare fiindca nu am nici un simptom de infectie urinara. Cat despre tata, deocamdata nu a mai avut crize, iar sambata e programat pt colonscopie, sa vedem dupa aia ce o sa mai aflam. Ms tare mult pt intrebare.
Jjovana multa bafta azi la dr. Sa aduci numai vesti bune despre gogosica!!!
Anna 26+ cu Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze
Caprioara spune:
Mada, legat de Nospa, cred ca asta e "piticul" doctorului meu, cum e la Iosup IRR mare si placenta imbatranita .
Da io, cum zisei, nu o sa iau cum spune el, 3 pe zi, ci voi lua doar in cazul in care chiar ma voi simti rau (una pastila). De aceea le port cu mine in geanta, ca daca e nevoie sa pot lua, dar sper sa nu fie cazul. Poate o fi stresat si de faptul ca am pierdut o sarcina la 4 saptamani in iunie si nu vrea surprize... nu stiu ce sa zic. Contractii nu am, nici dureroase si nici nedureroase, asa ca nu ma panichez doar ca am burtica mai tare, ci doar daca se ingroasa gluma rau si devine pietroi si ma simt rau. dar Doamne fere de asta!!!
Anna, am 28 de saptamani, si cred ca analizele sunt si la secretie si culturi din col (de fapt asa sper), dar o sa-ti spun exact vineri, cand sper ca voi avea rezultatele.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (28+sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
M&M spune:
Anna, multa sanatate tatalui tau si sa iasa bine colonoscopia.Totusi fa o urocultura...