Produsele Forever

Produsele Forever | Autor: JARMO

Link direct la acest mesaj

Stiu ca poate s-a mai scris pe aceasta tema , insa nu am timp sa caut acum si as dori sa aflu mai multe si care sint mai bune dintre produsele forever . As avea nevoie pentru baietelul meu de 2 ani si 4 luni , pentru ap. respirator, imunitate... Rog mamicile care au folosit aceste produse la copii, sa-mi spuna si mie ce efecte au avut si pe care sa mizez mai mult. Va multumesc .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Chiar nimeni nu a folosit asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

si pe mine ma intereseaza subiectul. Chiar aseara m-am uitat pe un site de-al lor si am zis ca o sa comand niste vitamine pentru copii. Dar m-as bucura daca as afla pareri de la cei care au folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Ufff!
Ce nu i-am dat eu Norei?
I-am dat de la FOREVER gelul cu aloe-vera si piersici. I-a mers tare bine cu el...dar acum am aflat ca are alergie la piersica.
http://aloe-vera.way2web.ro/produse-aloe/Aloe-Bits-Peaches.html
Este sg pe care l-am incercat de la ei (nu am crezut deloc in el) dar am fost multumita...

Norica si Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

un subiect despre produsele Forever aici
sper sa va ajute.

"o batranete onorabila este copilaria imortalitatii": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim de voturi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Parerei de la mamici despre gelul Aloe Berry nectar
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=108172

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Eu i-am dat Aloe Vera gel simplu si aproape ca i-a trecut dermatita atopica pe care o avea de la 4 luni. Acum are 3 ani jumate. La fel am luat si noi (am facut toti 3 cura de o luna) si ne-am simtit taaaare bine! Excelent produs!

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

citat din mesajul lui ad_b

Buna

Am auzit de curand de produsele pe baza de aloe vera de la Forever Living si discutia a mers mai departe intreband daca se poate lua de un copil de 5 ani care raceste des, face si otite. Bineinteles, raspunsul a fost ca da, trebuie sa cumpar vreo 4 produse de-ale lor si eu nu prea cred ca imi vor pune copilul pe picioare.
Ati dat copiilor vostri pentru cresterea imunitatii (contra racelilor) aceste produse? Au avut efectul scontat si in cat timp s-a vazut asta? (Daca efectul se vede in luni de zile, vine vara si nu ma mai intereseaza).

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheannamp

citat din mesajul lui ad_b

Buna

Am auzit de curand de produsele pe baza de aloe vera de la Forever Living si discutia a mers mai departe intreband daca se poate lua de un copil de 5 ani care raceste des, face si otite. Bineinteles, raspunsul a fost ca da, trebuie sa cumpar vreo 4 produse de-ale lor si eu nu prea cred ca imi vor pune copilul pe picioare.
Ati dat copiilor vostri pentru cresterea imunitatii (contra racelilor) aceste produse? Au avut efectul scontat si in cat timp s-a vazut asta? (Daca efectul se vede in luni de zile, vine vara si nu ma mai intereseaza).

Multumesc.

o crestere a imunitatii nu obtii de la o zi la alta, orice produs ai lua, efectele se vad in timp ... de ex. si bronchovaxom se da in cure de 3 luni

eu stiu un produs care creste imunitatea cu 37% in 20 de zile, nu este medicament, e supliment alimentar, ii dau si copilului meu, daca il spun aici nu stiu daca nu se considera reclama ,

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu i-am dat lui Mihnea de la 1 an jumate gel de aloe de la forever cu gust de fructe. Ii dau in fiecare an de obicei prin sept-oct un bidonas si pot spune ca baiatul meu in 3 ani jumate a luat antibiotic de 3 ori. Raceste odata pe an(nu merge in colectivitate ce-i drept) dar intra in contact zilnic cu verisoara lui care merge la scoala si cu varul lui care merge la gradi. I-am mai dat vitamina C de la forever si vitaminele. Ce-i drept sunt bune dar sunt scarbosele la gust. Atunci fiind micut nu stia sa suga pastilele dar i le dizolvam. Acum pe langa gelul de aloe un bidon pe sezon rece ii dau bronhovaxon si ulei d eficat d ecod, iar in luna cand facem pauza ii dau sirop de echinacee. La noi chestiile naturiste au efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Stiu ca efectele tratamentelor de imunitate se vad in timp. In plus si eu i-am dat bronhovaxom, 3 luni, dar rezultatul in cazul copilului meu nu a fost unul bun. A racit mai rau, a trebuit sa-l trec pe antibiotice si asta cand inca nu intrase in colectivitate. Nu-i mai dau bronhovaxom. Acum ii merge destul de bine cu Imunogriop Junior, dar doar pe perioada cat il ia. Dupa cele 6 saptamani cat dureaza o cura, nu se specifica care este pauza pe care sa o faci sau daca trebuie facuta o asemenea pauza. Iar eu tocmai in aceasta pauza vreau sa-i dau altceva pentru imunitate si auzisem de aceste produse. Oricum, mi s-au recomandat 4 chestii: gel Berry, ceai, Garlic si filds of green. Am citit aici ca lumea a fost multumita de gel, dar chiar nu au mai racit rau copiii?
Mai astept pareri despre aceste produse.

Mergi la inceput