Produsele Forever
Raspunsuri - Pagina 2

Monica-Elena spune:
Pai iubita mea cura cu bronhovaxon se face 2 - 3 ani de zile toamna si primavara(3 luni tratament o luna pauza si iar 3 luni) efectele nu se vor vedea dupa o luna sau doua nici chiar dupa 3 luni.

Monica-Elena spune:
revin ad b tu te astepti s aii dai acum si gata s anu mai raceasca? eu ii dau lui Mihnea de 3 ani si intr-adevar de acum incolo pot spune ca se vede ceva racelile sunt de 7 zile de muci si atat fara temperatura sau altceva. Dar nu cred ca exista ceva pe care s ail dai si sa aiba efect imediat de obicei efectele sunt dupa 1-2 cure in timp.

ioanaiub spune:
poti sa incerci carotenoid complex
nu e de la forever
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monica-Elena revin ad b tu te astepti s aii dai acum si gata s anu mai raceasca? eu ii dau lui Mihnea de 3 ani si intr-adevar de acum incolo pot spune ca se vede ceva racelile sunt de 7 zile de muci si atat fara temperatura sau altceva. Dar nu cred ca exista ceva pe care s ail dai si sa aiba efect imediat de obicei efectele sunt dupa 1-2 cure in timp. Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel Esentele tari se tin in sticlute mici. |
Pai a crescut copilul si racelile sunt mai putin frecvente.Si la fiica-mea chiar nevitaminizata este la fel.Primii ani febra era un simptom frecvent,acum nu mai este.

loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonadinca Ufff! Ce nu i-am dat eu Norei? I-am dat de la FOREVER gelul cu aloe-vera si piersici. I-a mers tare bine cu el...dar acum am aflat ca are alergie la piersica.http://aloe-vera.way2web.ro/produse-aloe/Aloe-Bits-Peaches.html Este sg pe care l-am incercat de la ei (nu am crezut deloc in el) dar am fost multumita... Norica si Simona |
Ori nu are gram de piersici ,ori alergia nu este de la piersica.Din una doua.Nu se poate sa aialergie la piersica si sa te simti tare bine cu un [produs pe baza de piersica.

loryi1974 spune:
Aloe Bits n' Peaches-Prospect
Produsul poseda un gust extrem de placut si ne bucura cu toate calitatile gelului stabilizat de Aloe vera. Contne fragmente de Aloe vera si suc de piersici bine coapte. Un preparat savuros! De mii de ani, oamenii din īntreaga lume au īntrebuintat Aloe vera pentru mentinerea sanatatii. Prin adaos de piersici, gelul de aloe primeste carotenoide si devine mai valoros, deoarece acestea au rol antioxidant s reprezinta sursa de vitamina A, indispensabila sistemului imunitar. Bits n' Peaches contine multe ingrediente importante pentru sanatate, fiind cu adevarat o bautura cu gust excelent, mai ales daca se adauga suc de fructe si gheata! Bucurati-va de gustul delicios pe care natura il ofera cu marinimie, īn orice moment al zilei!
INGREDIENTE:
Gel stabilizat de Aloe vera (cu fragmente de pulpa), fructoza, aroma naturala de piersica, acid citric, concentrat natural de piersici, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acid ascorbic, tocoferol (vitamina E).
CONTINUT: 1 litru.
MOD DE FOLOSIRE: A se agita īnainte de folosire. A se consuma zilnic 60 - 120 ml.
Ia uite ce zice "Saptamana Financiara "despre combinatia dintre benzoat de sodiu si acid ascorbic:
http://www.sfin.ro/articol_4490/bem_benzen_cancerigen_.html

Monica-Elena spune:
loryi1974 baietelul meu nu a racit decat de 3 ori pana acum in 3 ani jumate nu a avut raceli repetate deci faza ca, creste copilul si raceste mai putin nu e valabila la noi.

ad_b spune:
Monica Elena ce varsta are baietelul tau si este in colectivitate?
Daca astept 3 ani sa se vada ceva ar fi trebuit sa-i dau de cand eram insarcinta ca la gradinita sa fie OK. Parerea mea este ca in 3 ani rezultatul bun poate fi de la orice.
Am mai citit despre aceste produse, vad ca se da acelasi lucru indiferent de boala, nu am gasit nicaieri ca stimuleaza imunitatea contra racelilor. Nu ma intereseaza bla-bla-ul cu vitaminizam, imunizam pentru hepatita si alti virusi si ne asteptam sa nu raceasca. Am incercat diferite produse naturiste toate recomandate de doctori (orl-ist, pediatru, homeopat), dar concluzia la care am ajuns este ca daca la gradinita nu se iau masuri de a nu primi copii bolnavi nu ajuta decat putin (febra mai mica pe durata scurta sau chiar deloc). Nu cred ca voi cumpara produse Forever, mai ales ca si costa destul de mult (am inteles eu bine si trebuie sa comand de minim 50 euro sau asta este doar pentru distribuitori?), iar efectul nu-l cunosc.

Dorsilia spune:
cum in toamna asta am avut problema care am avut-o cu baietelul de 4 ani taman in urma vaccinului de imunizare contra hepatitei A, vaccin facut peste o raceala nevindecata inca....ei bine am inceput sa umblu pe la homeopati, pe la mai multi medici de spital, pediatri, si in proportie de 99% am aflat un lucru: anume ca nu sunt necesare si nici favorabile copilului mic imunizarile cu nici un fel de produs, nici naturist, nici homeopat, nici cu produse sintetite de farmacie. Pana la 7 ani imunitatea se construieste. Mi s-a spus ca, cu cat copilul se apropie de varsta scolara cu atat racelile si virozele sunt mai "light", cu manifestari tot mai putin zgomotoase si cu durata mai scazuta, de genul ca nu mai tuseste o luna dupa o raceala de exemplu.
Asta nu inseamna ca nu va mai face nici o viroza ca a implinit 7 ani, deh, ca doar si noi adultii mai tragem cate-o viroza de-aia nasoala uneori, nu?
Si eu eram adepta imunizarilor si am acasa colectie de cutiute si sticlute (imunogrip, energotonic, imunorezistan, oscillo, vitamina C, minimartieni, septilin, multisanostol, pikovit, echinacea, garlic)...imi facusem provizii frate, ca ma asteptam sa i le dau pe toate pe rand la inceperea gradinitei acum. Pana acum nu i-am dat decat vitamina C si oscillo, in lunile reci dar tot citind pe aici ma inarmasem cu tot arsenalul hotarata sa i le dau pe rand de toamna pana primavara.
Soarta a facut sa avem problemele alea in uirma vaccinului si sa fim nevoiti sa ne trezim la realitate, sa nu mai visam sa facem robotei dintr-un organism viu, cu regulile sale, cu propriul echilibru.
Asa ca din toata patania asta am invatat si am fost invatati sa nu mai fortam natura ci sa lasam organismul sa-si faca treaba, asta insemnand sa o lasam mai moale cu vaccinarile contra a orice boala a copilariei sau a tuturor formelor de virusi, de gripa, de hepatita, etc...si s-o lasam mai moale si cu vitaminizarile si imunostimularile cu tot felul de produse, indiferent cat de renumite ar fi ele. Se dau vitamine si minerale numai in urma analizelor, daca acestea arata o carenta mare, de neacoperit prin alimentatie, altfel, prin alimentatie cat de cat echilibrata, somn, bai de apa si de soare se fortifica organismul incetul cu incetul in ritmul lui. Stiu ca fiecare ne dorim sa ne ferim copiii de toate bolile, uneori insa trebuie sa ne gandim sa nu cumva sa facem mai mult rau fortand nota, cred ca uneori uitam sablonul ala ce e trecut pe mai toate prospectele si anume sa stabilim intai daca beneficiile sunt mai mari decat riscurile implicate de administrarea oricarei substante fie ea cat de inofensiva aparent
mai intrebati si voi sa vedeti ce aflati....

crinuta spune:
Si eu recomand Carotenoid Complex. Este un imunomodulator exceptional.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
extremly important
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos