Produsele Forever

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Dorsilia, ai dreptate ca doar imunitatea construita de organism este de durata si-l va feri pe viitor de bolile deja facute. Dar, in primul an de colectivitate (2 ani si o luna) din februarie pana in iunie a fost racit aproape continuu, in sensul ca o saptamana avea muci, racit destul de rau care se complica cu otita. A facut toate formele de otite si probabil ca multa lume stie ca otita se trateaza cu antibiotic in doza sucicient de mare timp de 10 zile. El a facut 4 otite plus alte viroze. Doctorii orl-isti (am fost la 4) mi-au recomandat operatia de polipi, copilul neavand probleme cu polipii, ci doar asa ca sa previna eventualele otite. Nimeni nu mi-a garantat ca nu va mai face otita sau ca acestia nu vor creste la loc. In luna iunie dupa 4 luni de antibotic (10 zile antibiotic 7 pauza, 7 raceala, 10 antibiotic) copilul nu se mai putea tine pe picioare. S-a rezolvat cu un complex de vit B si cu vara. Dar de atunci nu vreau sa mai trec prin acest calvar (si mai ales copilul). Indiferent ce imunostimulente ii vom da, va raci, deci oricum isi va construi si propriul sistem imunitar, dar nici 4 luni de antibiotic nu-i face bine.
Cred ca discutia despre imunitate poate dura la nesfarsit fiecare avand o parere si trebuie sa tinem seama ca nu toti copiii sunt la fel. La prima gradinita unde el se imbolnavea constant, era un copil pe care nu l-am vazut niciodata macar cu o raceala usoara.
Pe de alta parte, daca anul trecut s-a imbolnavit o singura data cu febra, etc si diverse raceli usoare (nas curgand), anul acesta (am schimbat gadinita din motive personale, care nu aveau legatura cu gradi anterioara) s-a imbolnavit f des. In fiecare luna lipsea de la gradi cate 2 saptamani (nu una dupa alta), ajungand in final iar cu otita supurata, bronsita si antibiotic. De aceea am tras concluzia ca doar colectivitatea este de vina.
Cam asta e, eu doream parerea mamicilor care si-au tratat copiii de gradinita cu acele produse pe baza de aloe vera, si care au vazut rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Fiica-mea a trecut normal prin 4 ani de colectivitate,racind in acelasi timp cu grupa,iar anul asta chiar n-a mai facut febra desi a trecut prin raceala de priomavara si cea de iarna.Eu am avut o tentativa cu Ribomunil ,dar efectul a fost zero barat.De aia a si fost scos de pe piata franceza,n-are efect.Asta se intampkla pe la doi ani.De atunci ,nu am mai stimulat-o cu nimic si pe masura ce anii au trecut simptomele au fost mai putin grave.Nici antibiotic nu a servit foarte mult,am dat peste niste medici care imi faceau instructaj la fiecare raceala:ii dati antibiotic numai in cazul in care febra puternica nu cedeaza dupa 3 zile.Insa,atunci cand aveam nevoie de antibiotic,acesta isi facea efectul fara probleme.
Trebuie sa tii cont si ce mai contin imunostimulatoarele.Asta cu piersica(daca are asa ceva ca ai vazut ca un copil cu alergie la piersica a reactionat foarte bine la el)are o combinatie care nu este tocmai in regula.
Poate mierea,limonada cu miere ar fi mai indicate decat chestiile astea daca vrei sa mergi pe ceva natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ad_b
Cam asta e, eu doream parerea mamicilor care si-au tratat copiii de gradinita cu acele produse pe baza de aloe vera, si care au vazut rezultate.

ai dreptate cand spui ca fiecare copil reactioneaza diferit atat la colectivitate cat si la imunostimulatoare....daca spui ca puiul tau a facut atatea otite care mai de care, eu zic sa multumesti Domnului ca n-ai ajuns cu el la spital, cu timpanotomie, etmoidita, pe perfuzii etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Si eu i-am dat si in1ca ii dau copilului (5 ani) produse forever mai precis gelul de aloe c piersica, vitaminele Kids, vitamina C si de cateva zile ii dau si Garlic. Am inceput cu aceste produse in septembrie; timp de doua luni septembrie si octombrie copilul nu a mai tusit (dupa un an de zile de tuse continua), in septembrie chiar mi s-a parut ca i-a crescut pofta de mancare, cerea de mancare. Dar minunea nu a durat foarte mult, in nov a inceput din nou sa tusesca, a ajuns la pneumonie, acum este pe antibiotic si toate celelalte. Eram foarte entuziasmata de aceste produse, credeam ca in sfarsit gasisem ceva care sa il tina departe de raceli, acum ma intreb daca acea perioada in care nu a tusit nu a fost cumva rezultatul celor 2 saptamani de stat la mare in luna august. Cam asta este experienta noastra cu produsele forever la copil. Oricum nu i le voi mai da multa vreme ca pe 10 nv am programare cu el la dr Stangaciu, cel care trateaza cu produse apicole si cu siguranta ca voi incepe sa ii dau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

baiatul meu facea alergie la acarieni si polen, am facut o cura cu produse de la forevar si de atunci nu mai am probleme si de cand am facut cura respectiva nu mi s-a racit, doar foarte usor, eu zic sa sunt bune, de cand am vazut rezultatele m-am inscris si eu in afacere, acum toata familia foloseste produse si sunt foarte multumita
numai bine

Mergi la inceput