Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
popbianca spune:
cu mareeeeee intarziere spun La Multi Ani ,vali.delide
precum si sarbatoritilor din data de 14
Joshua Raphael,
Andrei,
Eva Elena,
Ilana Andreea,
Alex
iar acum spun La Multi Ani sarbatoritilor din data de 15 ,printre care se afla si scumpa mea fiica Ana- Sofia pe care o iubesc din tot sufletul (desi cateodata ma scoate din sarite)
Amalia Maria,
Adelina Elena si
Diana
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Anne_Ma spune:
popbianca, m-am uitat la pozele fetitei tale si tare mult ma bucur cand mai vad copii fara par (ma rog, cu foarte putin par). Fetitele noastre cred ca vor sa faca economie la sampon. La un an, cand va trebui sa le luam motul, trebuie sa le cumparam peruci.
popbianca spune:
Anne_Ma, mica mea seamana cu mine, eu la pozele de 1 an nu aveam decat puf...dar acum sunt ok
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by popbianca
Anne_Ma, mica mea seamana cu mine, eu la pozele de 1 an nu aveam decat puf...dar acum sunt ok
M-a linistit si pe mine mama mea acum cateva zile, cand mi-a spus ca nici eu nu am avut par cand eram mica. Acum am o claie, noroc cu foarfeca de filat. Avea si ea mititica o creasta, dar i-a taiat-o preotul la botez. Au mai ramas cateva fire razlete in varful capului, in rest .... Asteptam pletele!
adyanna spune:
quote:
Originally posted by popbianca
Adyana,ce mistho e poza cu prosopul verde!
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Stefania, imi pare bine ca ai revenit. Eu cred, si sper sa nu te superi pe mine ca imi dau cu parerea, ca tu te lupti cu depresia de ceva timp, chiar din timpul sarcinii. Dupa nastere s-a accentuat, asa cum spuneai si tu, pentru ca dezacordul intre cum ar trebui sa te simti si cum te simti a crescut. Eu sunt sigura ca poti gasi o solutie la problema cu alaptatul, fiecare a gasit un compromis, Adina suplimentul, eu suzeta si uite asa. Iar kilogramele in plus nu sunt cauza de depresie ci mai degraba efect al ei.
mami de Sophia
ce va apuca fetelor cu suparatul ca va dati cu parerea....chiar va rog doar sa nu ma luati voi in seama cand o iau razna ca eu incerc sa nu mai cad prin santuri dar mereu vad ca pasesc gresit..si ase e din gravidanta a inceput tare cu depresia si desi am fost la psicolog..nu am rezolvat cine stie ce....doar pe moment..m-am ilus doar si uite ca acum post-natal am cazut si mai puternic..ma mir cum de nu am ajuns la sinucidere
oricum incerc sa ma ajut singura ca nu o poate face nimeni in locul meu
quote:buna idee! o faci tu?
Hai sa ne luam de mana sa dechidem un subiect la Femina intim - un grup de suport pentru mamici care alapteaza si vor sa slabeasca !
eu inca nu am reusit sa mai adorm caci junioara are chef de joaca,maraie si chiuie, bodoganeste si scuipa ..face de toate ca sa ma distraga..si ma doare capul..o fi si de la presiunea atmosferica... haideti ca va las acum..revin maine poate
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
creem spune:
Fetelor deprimate asa ca mine v-am trimis ceva pe mailul comun...sper sa va ajute sa zambiti
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Anne_Ma spune:
adyanna, ce frumoasa este papusica ta! Are ochii verzi, sau am vazut eu gresit? Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
popbianca spune:
AnneMa, noroc pt. noi ca in partile astea cestice nu e chestia cu taiatul motului, ca altfel sigur nu scapam de peruca...
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
adyanna, ce frumoasa este papusica ta! Are ochii verzi, sau am vazut eu gresit? Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
Multumesc la fel! Nici Ioana nu e mai prejos!
Are ochii verde inchis, si uneori bat putin in albastru pe margine! Daca ar ramane asa, sa nu se mai inchida la culoare, ar fi super!
Si Ioana tot verzi ii are, nu?
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )