Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
pet.cost2005 spune:
La noi a iesit soarele ... sa inteleg ca in Ro ploua? E o vreme bacoviana ?
Fata doarme, da' cred ca-s singura pe-aici ...
stefania - asteptam sa-ti revii, sa te odihnesti si sa ne scrii ...
Petronela si Silvia
lixa spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
La noi a iesit soarele ... sa inteleg ca in Ro ploua? E o vreme bacoviana ?
Fata doarme, da' cred ca-s singura pe-aici ...
stefania - asteptam sa-ti revii, sa te odihnesti si sa ne scrii ...
Petronela si Silvia
da, ploua si e intunecat rau
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Ce faci, Amy? Chiar ma gandeam la voi zilele astea. Cred ca iti e f greu si cu serviciu si cu bebe. Eu ma voi intoarce din toamna la munca. Deja mi-e frica cand ma gandesc. Sper ca pana atunci sa-si regleze si Matei somnicul de noapte.quote:
Originally posted by Amy26
Salutari la toata lumea!!
incerc sa tin pasul cu voi dar mi-e din ce in ce mai greu,mai mereu sunt in criza de timp....
am o mare rugaminte la voi....sa mai postati o data adresa site-ului german ...unde ati comandat produse pt. bebe(tot incerc sa gasesc...dar nu reusesc)
BB,Mihuta felicitari!ce darnic a fost iepurasul cu voi
am vazut ca s-a reluat votarea pozelor din concurs....voi incerca sa votez si eu iar...
AncaD,poza cu Maria pe olitza e super super tare!
Victo,imi pare rau pt. Stefanut (cu constipatia),sper sa se rezolve rpd.
Crem,Stef,mai mult sau mai putin ...starea mea de spirit e cam aceeasi ca si a voastra.
uneori imi vine sa fug unde vad cu ochii si sa las totul in urma,dar ma incurajez singura si imi spun ca odata si odata va fi bine si lucrurile vor intra pe fagasul lor normal.
desi mama ma ajuta f. mult cu bb....nu reusesc sa fac fata cu brio situatiei ....si acasa si la serviciu ....e greu,dar ma voi obisnui ....sper cat mai rpd.
Va pupic pe toate si va doresc o zi cat mai buna!!!
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy,si eu m-am tot gandit la voi,mi-ar fi placut sa ne mai intalnim in parc insa din pacate noi nu am mai ajuns prin zona.cu serviciu e greu.....in fiecare zi cum se sfarseste programul fug acasa la Iustin,papam,ne jucam,ne certam(pe limba lui) ...mai si plangem ...si uite asa trec zilele;pt. mine timpul zboara,mi-e teama ca va creste mult mai rpd decat ma asteptam si mereu imi fac procese de constiinta ca lipsesc prea mult timp de langa el
Matei va avea aproape un anisor in toamna si poate iti va fi mai usor sa treci peste tot ceea ce implica reintoarcerea ta la job,desi o sa vezi ca in primele sapt.orice ai face sau orice ai spune....gandul tau va fi la el....la bb tau de acasa si oricat ai incerca sa te concentrezi asupra lucrului pe care-l faci va fi in zadar(la mine asa a fost)
in week-end cred ca vom iesi si noi prin parc(in Tei)....poate ne vedem,tare curioasa sunt sa-l vad pe Matei ;
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
pet.cost2005 spune:
Si aici s-a anuntat ploaie toata sapt., da' acum e un soareeeeee ...
Astept sa se trezeasca pitica si iesim la plimbare !!!
Petronela si Silvia
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Victo
uhuuuuu..a reusit..
Felicitari!
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Anne_Ma spune:
Salutare si de la noi!
Nu am mai scris de mult timp, dar citesc destul de des.
Despre Ioana pot sa va spun ca este un copil extrem de cuminte, nu plange decat atunci cand o imbrac, zambeste si gangureste toata ziua, da din maini si picioare de ma intreb cum de n-o fi facut pana acum febra musculara (sau a facut si nu mi-am dat eu seama). Toate bune si frumoase in schimb avem o problema: se trezeste de 2 ori pe noapte, mananca si apoi adoarme. Asta de 2 saptamani. Pana acum 2 saptamani manca la 08:30, dupa baita, se trezea la 3:30-4:00, manca si se mai trezea dimineata. Am inceput diversificarea si ii dau suc de morcov + mar. De saptamana viitoare incep cu supa de legume si apoi cu piureul de legume, poate o sa doarma mai mult. Cereale nu-i bag nici daca se trezeste de 5 ori pe noapte, deja are 7250 gr. Ce credeti, sa nu-i mai ajunga doar lapte + suc?
Va si multa sanatate bebeilor, sa creasca mari!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Azi am inceput cu pireul de legume. Bineinteles, ca l-a acceptat super usor si ar fi mancat tot castronelul. I-am dat doar 4 lingurite. Copilul meu a aceeptat mult mai bine mancarea solida cu lingurita decat sucurile de fructe. Nici macar nu am incercat sa-i dau supa, ci i-am dat direct legumele pasate. Sper sa nu aiba reactii.
Felicitari micutului mancacios!
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
popbianca spune:
Ramonica, e un dulce micul tau!
LalaD, asa era si Ana...i-am si cumparat o cuddling toy...o vacuta verde...spun ca era ca de 3 zile avem probleme la cap. asta
lixa,multumim pt. informatii
multumim pt. urari,creem,anka.san adyana mariussimiuc
Adyana,ce mistho e poza cu prosopul verde!
victo,incearca para, laptele mai diluat...supozitorulde copii cu glicerina,cum l-am pus ...afacut kk si a si iesit afara intregin 5 min
amy26,fii optimista,va iesi soarele si pe strada ta!
slimatei, ma bucur sa vad ca ai revenit cu ganduri mai bune!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mihuta spune:
Lixa, ti-a raspuns totulii foarte bine, sistemul isofix e format din 2 clame direct din scheletul de metal al masinii, deci scaunul prins de el se comporta ca parte a masinii, nu mai poate zbura pe geam (Doamne fereste). Si noi am dat o gramada de bani pe el, dar am zis ca lapte praf nu consuma , carucior scump nu i-am luat, asa ca putem plati ceva in plus pentru un obiect asa important. Acuma nu te uita la mine, ca eu mereu gasesc justificari sa cheltui banii. Stii cum se spune, femeile nu cheltuiesc ci fac economii (cumparand la reduceri, de exemplu)
Stefania, imi pare bine ca ai revenit. Eu cred, si sper sa nu te superi pe mine ca imi dau cu parerea, ca tu te lupti cu depresia de ceva timp, chiar din timpul sarcinii. Dupa nastere s-a accentuat, asa cum spuneai si tu, pentru ca dezacordul intre cum ar trebui sa te simti si cum te simti a crescut. Eu sunt sigura ca poti gasi o solutie la problema cu alaptatul, fiecare a gasit un compromis, Adina suplimentul, eu suzeta si uite asa. Iar kilogramele in plus nu sunt cauza de depresie ci mai degraba efect al ei. Hai sa ne luam de mana sa dechidem un subiect la Femina intim - un grup de suport pentru mamici care alapteaza si vor sa slabeasca !
Anne ma pupici perlutei !
mami de Sophia
Anne_Ma spune:
Mihuta, ce face soprana?
Fetelor, daca o auziti pe micuta Sophia, lesinati de ras. Zici ca face vocalize! "Canta" minute in sir. Sigur mama ei o sa o dea la lectii de canto.