Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
popbianca spune:
edit..parti vestice
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
Ana mea, de ziua ei ,a facut un echo general ...de 3 zile avem probleme cu mancatul cu dormitul cu plansul...toata ziua la mami in brate...imi vine sa o iau razna
nu se vede nimic la echo, nu face febra, nu vomita, nu ii ies dintii ...si totusi nu are pofta de mancare... a mancat aseara la 23,30 si pana la 13,30 azi nu a vtrut sa manance nimic ...mai mult de 12 ore nemancata.. nu avea senzatie de foame ....starea ei de spirit e aproape buna
e ragusita putin, are putin rosu in gat de cat a plans ieri alataieri seara ...ii dau putin Nurofen si picaturi de Colargol
o sa incerc pe la 18 sa vad daca mananca...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ellis spune:
DOAMNE AJUTA! FATA MEA A DORMIT AZI DE LA 12-15 SI EU DE LA 13-15; IN SCHIMB E SUPER MARAITA DUPA MINE, STA CE STA SI DC NU MA VEDE MARAIE; CAND E TA-SU ACASA SE PLIMBA DUPA MINE CU EA IN BRATE CA SA NU MAI PLANGA!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
BIANCA, si noi am avut faze de astea, dar o mai pacaleam plimbandu-ma cu ea prin casa in brate cu bibe in gura; da-i cu tantum spray in gat inainte cu 15 min de masa ca si de asta poate sa nu pape.
POVESTEA NASTERII
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by adyannaquote:
Originally posted by Anne_Ma
adyanna, ce frumoasa este papusica ta! Are ochii verzi, sau am vazut eu gresit? Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
Multumesc la fel! Nici Ioana nu e mai prejos!
Are ochii verde inchis, si uneori bat putin in albastru pe margine! Daca ar ramane asa, sa nu se mai inchida la culoare, ar fi super!
Si Ioana tot verzi ii are, nu?
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Da, si ai nostri tot verzi sunt. Nu cred ca se mai inchid la culoare.
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Anne_Maquote:
adyanna, ce frumoasa este papusica ta! Are ochii verzi, sau am vazut eu gresit? Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
Are ochii verde inchis, si uneori bat putin in albastru pe margine! Daca ar ramane asa, sa nu se mai inchida la culoare, ar fi super!
Ar fi super! Din cate am auzit culoarea ochisorilor se definitiveaza pe la 6 luni.
Roxxy80 spune:
Aviz fetelor cu baieti: noi suntem pretendenti la prietenia Antoniei (puiul Adyannei), asa ca va rog sa nu atentati . Intr-o zi s-au tinut si de mana pe banca in parc, asa ca...
Si noi intram la categoria cheliuta. Azi si-a pus baveta in cap si era plin de mar si asa m-am bucurat ca e chel.... Bine ca nu s-a repetat si la pranz cu legumele .
quote:
Originally posted by Anne_Maquote:
Ar fi super! Din cate am auzit culoarea ochisorilor se definitiveaza pe la 6 luni.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Ce bine ar fi sa fi dormit si Mateiul meu macar pe jumatate din timpul dormit de Alessia, dar cred ca se gandeste la mine ca stau singura si ma plicitsesc .
quote:
Originally posted by ellis
DOAMNE AJUTA! FATA MEA A DORMIT AZI DE LA 12-15 SI EU DE LA 13-15; IN SCHIMB E SUPER MARAITA DUPA MINE, STA CE STA SI DC NU MA VEDE MARAIE; CAND E TA-SU ACASA SE PLIMBA DUPA MINE CU EA IN BRATE CA SA NU MAI PLANGA!
POVESTEA NASTERII
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
oana8188 spune:
Am pus poze noi http://www.flickr.com/photos/oana8188/
Si tocmai i-am dat Alexandrei primul bibe cu o masura de cereale cu banane... ce i-a mai placuuuuut
Oana de Ana Alexandra