Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Da, mai este:D. Noi avem botezul pe 10 mai.
Eu ma gandesc sa-i cumpar nasei un robot de bucatarie si i-as mai lua ceva, dar nu stiu ce....Astept sugestii.
Cat despre moasa...Nu e asistenta neonato de la spital? Ramane acolo la ea, la capitala, la noi nu vin moasele la botez.
Pupam Raducu mic, zburdalnic si zbantuit sa-i treaca durerea de la cazatura.
Homeogene si Homeovox sunt tot p-acolo, cred ca sunt chiar facute de aceeasi firma.
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor aproape singure, sotul sta pana la 12 acasa si de obicei lucreaza in timpul asta, pleaca la munca si se intoarce la 22.30-23. Cateodata simt si eu ca sunt pe cale sa cedez, fii-mea nu vrea sa stea decat in brate, nu prea mai adoarme usor peste zi, plus ca este a 3-a zi cand nu iesim afara de data asta din motive de vant.
Multumesc pentru sugestiile de scaun de masina, probabil raman la Inglesina Mille Miglia, scaunul Mihutei e super misto, dar cam scump pentru noi si n-am idee daca avem isofix la masina.
Ma obraznicesc si cer sugestii pentru un carucior usor ca vantul si ca gandul, al meu are 9.5 kile:(
La multi ani Sophia si Andrei, sa cresteti mari si sanatosi!

quote:
Originally posted by valik79

Mai este vreun bb necrestinat?
Noi avem botezul pe 3 mai si as avea nevoie de niste sugestii pentru cadourile nasei si moasei.
Poate cineva sa ma ajute

Vali,BB Andrei(16.12.2007) si Mihaela 5 ani(20.07.2002)
http://community.webshots.com/album/562902992ssHGFu?vhost=community&vhost=community

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

e mama mea la mine si am timp de DC, maine coafor si cosmetica si vineri intalneala cu prietenele la

ank felicitari pt. sarcina ok si pupici la Raulito
irina stef imi pare rau de raceala..
totuli ce sa facem, bebelasii nostri cresc ... vor mai cadea mult de acum inainte.
mihuta, Valik, LA MULTE MIIIIII DE LUNITE INAINTE!
popbianca cu POLYVITAL ai incercat? la noi a functionat...A avut Elena perioade si cu zile de 300 ml papate! M-am uitat aseara la pozele voastre, sunteti superbe si am vazut( dupa lenjerie) ca va faceti cumparaturile tot la Brendon.
ancutad n-am citit eu bine? cum adica injectie ca sa nu mai creasca? Ce sa nu mai creasca?
uberbax nici Anei nu i s-a "copt" vaccinul din spital, am intrebat pediatra, mi-a zis ca daca nu se vede la 6 luni atunci o s-a o revaccineze Dar Ana a iesit la 2.160gr. din spital.

am inceput si noi cu pireutul de legume.. mare succes, mancam 80-90 ml de bucata fata

va pup pe toate si sper sa revin repede

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Nelone, ma bucur ca s-a rezolvat cu apartamentul, fie si temporar. N-am tras personal cu ochisorul dar din ce am citit pe net, mai ales la mamicile de sept-oct, se poate desfunda cu niste ace, dar nici una nu a facut asa, au mers pe masaj, in timp oasele fetei cresc si se largeste si canalul lacrimal. S-a rezolvat de la sine, parca, la vreo 2 bebei. Poate ar trebui sa le intrebi pe fete.
In timp ce scriam, Eva, ca sa arate ce mare mincinoasa e mami a adormit singurica.

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Nelone, ma bucur ca s-a rezolvat cu apartamentul, fie si temporar. N-am tras personal cu ochisorul dar din ce am citit pe net, mai ales la mamicile de sept-oct, se poate desfunda cu niste ace, dar nici una nu a facut asa, au mers pe masaj, in timp oasele fetei cresc si se largeste si canalul lacrimal. S-a rezolvat de la sine, parca, la vreo 2 bebei. Poate ar trebui sa le intrebi pe fete.
In timp ce scriam, Eva, ca sa arate ce mare mincinoasa e mami a adormit singurica.

Inimioara mea

Eva cumintica!

Cristina si Radu Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valik79 spune:

quote:

Da, mai este:D. Noi avem botezul pe 10 mai.
Eu ma gandesc sa-i cumpar nasei un robot de bucatarie si i-as mai lua ceva, dar nu stiu ce....Astept sugestii.
Cat despre moasa...Nu e asistenta neonato de la spital? Ramane acolo la ea, la capitala, la noi nu vin moasele la botez.
Pupam Raducu mic, zburdalnic si zbantuit sa-i treaca durerea de la cazatura.
Homeogene si Homeovox sunt tot p-acolo, cred ca sunt chiar facute de aceeasi firma.
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor aproape singure, sotul sta pana la 12 acasa si de obicei lucreaza in timpul asta, pleaca la munca si se intoarce la 22.30-23. Cateodata simt si eu ca sunt pe cale sa cedez, fii-mea nu vrea sa stea decat in brate, nu prea mai adoarme usor peste zi, plus ca este a 3-a zi cand nu iesim afara de data asta din motive de vant.
Multumesc pentru sugestiile de scaun de masina, probabil raman la Inglesina Mille Miglia, scaunul Mihutei e super misto, dar cam scump pentru noi si n-am idee daca avem isofix la masina.
Ma obraznicesc si cer sugestii pentru un carucior usor ca vantul si ca gandul, al meu are 9.5 kile:(
La multi ani Sophia si Andrei, sa cresteti mari si sanatosi!
quote:

Noi avem botezul pe 3 mai si as avea nevoie de niste sugestii pentru cadourile nasei si moasei.
Poate cineva sa ma ajute

http://community.webshots.com/album/562902992ssHGFu?vhost=community&vhost=community

Inimioara mea

La noi pe langa nasa copilul are si o moasa care il duce in brate pana la biserica de unde il preia nasa.Alt obicei de la noi este ''datul la grinda'' de anul nou , obicei care este oficiat tot de moasa,asa ca moasa este considerata destul de importanta.
tot moasa vine la spital atunci cand se naste copilul(la trei zile de la nastere de fapt) cu apa sfintita si o ''turta de ursitori si tot moasa scoate copilul din spital.
Iar robotul de bucatarie cred ca este o idee excelenta de cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valik79 spune:

quote:

Inimioara mea

|

La noi a fost invers in timp ce scriam Andrei s-a trezit si acum vrea atentie.
Va pup si revin mai tarziu daca ma lasa bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by mihuta

quote:
Originally posted by totulii

neata, hop si eu odat' cu pasarelile de afara care canta bestial, o incantare.
la multe lunite sophia si andrei sa fiti sanatosi si cumintiiiiiii.
pe mine m-a luat durerea in gat si zau daca stiu de la ce ca doar am stat numai in casa deci viral nu cred ca e si nu am baut nimic rece ca de felul meu nu pot bea de la frigider.
oare pot sa-i dau si lui bebe ?
si ce as putea lua ca sa nu ma ia mai rau sa nu cumva sa trec la antibiotice ca ii dau tzitzi si nu cred ca ar fi ok.
de doua zile m-a capiat cu maraiala, dar vad ca mai sunt si alti bebei in aceeasi stare. pt ca m-a luat durerea de gat, ma intreb daca nu cumva are si el durere de se tot smiorcaie.normal daca il durea in gat nu cred ca avea pofta de mancare dar slava domnului ca papa.
insa eu tot ingrijorata sunt pentru ca vineri a cazut din pat nostru si de atunci ma panichez la orice stare a lui care mi se pare ciudata.
am patit-o si cu caderea, am tras-o rau.l-am lasat pe patul nostru , in mijloc si am dat fuga sa-i prepar papa si nu ajung bine in bucatarie si aud o bufnitura puternica.pentru moment am vazut negru in fata ochilor, m-a laut cu lesin, imi era frica sa ma duc sa vad ce s-a intamplat dar in acelasi timp drumul catre dormitor mi s-a parut cel mai lung din viata mea.
el era, saracutul, intins pe spate, lat pe jos pe parchet( ca doar cu o zi inainte scosesem covorul la spalat)si plangeaaaa.si acum imi apare in ochi imaginea lui iar seara cand pun capul pe perna ma ia cu rau cand imi aduc aminte.
nici nu m-am asteptat sa se intoarca ca doar asta a fost,cred. el era tare linistit si chiar ma ingrijorasem ca al meu nu o face cand puii vostri sunt deja experti si uite ca a facut-o si inca f.scurt si cu consecinte.acum ii este frica sa mai faca miscari. sta foarte rigid si doar la el in patut mai da semne de relaxare.
oare sa ramana asa cu sechele si sa-l afecteze pt dezvoltarea motrica pt mai tarziu?
ce sa mai, sunt vinovata si acum il analizez la orice gest casa vad dc nu e ceva grav.
aaa eu v-as da cafea dar sunt nula la facut cafeaua. daca la alte chestii sunt tare la capitolul cafea las mult de dorit....asa ca las pe fetele experte sa o faca

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

pentru dureri in gat poti sa iei HOMEOGENE 9, sunt pastilute homeopate pentru dureri de gat, laringite si raguseala. Imi pare rau pentru bufnitura. Si Sophia doarme in mijlocul patului nostru ....

mami de Sophia

Ai gresit Mihuta Se cheama HOMEOVOX astea pentru dureri de gat, raguseala, laringita Stiu bine ca sunt cu ele in bot, iau 2/ora, altfel nu pot sa vorbesc Alexia se uita la mine mirata, oare de ce tace mami ei, care alta data are o gura cat o sura?

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

HOMEOGENE 9 asa se numesc chiar le am in fata ca am luat si eu dimineata ca ma durea un pic gatul....din astea am luat si cand am fost gravida!Poate mai sunt si altele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

quote:

Inimioara mea

Mersi mult!!
Acum am citit pe forumuri. Se trateaza cu medicam si masaj sau desf canale prin operatie... Sper sa treaca cu masaj.

Am vazut ca se revoteaza pozele. In afara de Anca si Miha (pe voi v-am rezolvat)cine mai are poze ca mai pot vota ...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

PUSSI multumesc de raspuns!Inseamna ca ei abia acum ii coace!Oricum merg luni la vaccin si vedem ce zice pediatra!

NELONE stai linistita ca in majoritatea cazurilor trece cu masaj in coltul ochisorului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:

Poate cineva sa ma ajute

Noi am luat nasilor un cantar electronic care iti arata si procentele de masa musculara, grasime si apa din corp.. ca nasii sunt la cura de slabire

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput