Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
valik79 spune:
Miha,Aralia si AncaDam incercat sa votez pozele dar nu-mi dau voie cred ca are legatura cu faptul ca nu sunt membru de destul timp si nu am scris suficiente mesaje.
Imi pare rau!Poate daca mai dureaza mult votul voi reusi si eu sa mai scriu mesaje astfel incat sa pot vota.Pana atunci sa aveti noric si sa fie votate pozele voastre
Vali,BB Andrei(16.12.2007) si Mihaela 5 ani(20.07.2002)
http://community.webshots.com/album/562902992ssHGFu?vhost=community&vhost=community
iuli-ana spune:
VALIK79,ANCADRAGOMAN,bine ati venit in club!
Cine mai doreste este binevenita...
Si sa ne intelegem de la inceput:daca vedeti ca o iau razna cumva,sa ma aduceti pe drumul cel bun,ca dintre toate,sunt cel mai mult pasibila de putina nebunie...
Glumesc...ca suport am primit intotdeauna de aici...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
mihuta spune:
Valik, bine ai revenit ! Cum se inteleg fratiorii?
Irina, pupam baieteii bolnaviori pe nasucuri ! La fel si pe Raducu si Ana (pui de Cristi si Oana)
mami de Sophia
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mihutaquote:
Originally posted by totulii
neata, hop si eu odat' cu pasarelile de afara care canta bestial, o incantare.
la multe lunite sophia si andrei sa fiti sanatosi si cumintiiiiiii.
pe mine m-a luat durerea in gat si zau daca stiu de la ce ca doar am stat numai in casa deci viral nu cred ca e si nu am baut nimic rece ca de felul meu nu pot bea de la frigider.
oare pot sa-i dau si lui bebe ?
si ce as putea lua ca sa nu ma ia mai rau sa nu cumva sa trec la antibiotice ca ii dau tzitzi si nu cred ca ar fi ok.
de doua zile m-a capiat cu maraiala, dar vad ca mai sunt si alti bebei in aceeasi stare. pt ca m-a luat durerea de gat, ma intreb daca nu cumva are si el durere de se tot smiorcaie.normal daca il durea in gat nu cred ca avea pofta de mancare dar slava domnului ca papa.
insa eu tot ingrijorata sunt pentru ca vineri a cazut din pat nostru si de atunci ma panichez la orice stare a lui care mi se pare ciudata.
am patit-o si cu caderea, am tras-o rau.l-am lasat pe patul nostru , in mijloc si am dat fuga sa-i prepar papa si nu ajung bine in bucatarie si aud o bufnitura puternica.pentru moment am vazut negru in fata ochilor, m-a laut cu lesin, imi era frica sa ma duc sa vad ce s-a intamplat dar in acelasi timp drumul catre dormitor mi s-a parut cel mai lung din viata mea.
el era, saracutul, intins pe spate, lat pe jos pe parchet( ca doar cu o zi inainte scosesem covorul la spalat)si plangeaaaa.si acum imi apare in ochi imaginea lui iar seara cand pun capul pe perna ma ia cu rau cand imi aduc aminte.
nici nu m-am asteptat sa se intoarca ca doar asta a fost,cred. el era tare linistit si chiar ma ingrijorasem ca al meu nu o face cand puii vostri sunt deja experti si uite ca a facut-o si inca f.scurt si cu consecinte.acum ii este frica sa mai faca miscari. sta foarte rigid si doar la el in patut mai da semne de relaxare.
oare sa ramana asa cu sechele si sa-l afecteze pt dezvoltarea motrica pt mai tarziu?
ce sa mai, sunt vinovata si acum il analizez la orice gest casa vad dc nu e ceva grav.
aaa eu v-as da cafea dar sunt nula la facut cafeaua. daca la alte chestii sunt tare la capitolul cafea las mult de dorit....asa ca las pe fetele experte sa o faca
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
pentru dureri in gat poti sa iei HOMEOGENE 9, sunt pastilute homeopate pentru dureri de gat, laringite si raguseala. Imi pare rau pentru bufnitura. Si Sophia doarme in mijlocul patului nostru ....
mami de Sophia
Ai gresit Mihuta Se cheama HOMEOVOX astea pentru dureri de gat, raguseala, laringita Stiu bine ca sunt cu ele in bot, iau 2/ora, altfel nu pot sa vorbesc Alexia se uita la mine mirata, oare de ce tace mami ei, care alta data are o gura cat o sura?
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
nelone77 spune:
Salutare fetelor!!
Mi-a fost dor de voi! Nu am mai intrat de citeva zile ; ne-am mutat "in chirie" la niste prieteni pana ne rezolvam cu apartamentul...
Am o intrebare: care ati avut probl cu ochii bebelui? A avut vreunu infundat canalul lacrimal? Cica asta are Andrada , de aia ii tot curge ochiul. Azi merge tati sa faca programare la oftalmolog dar pina atunci am zis sa va intreb si pe voi daca stiti ceva ca ..mi cam frica ..am auzit ca se desfunda cu nu stiu ce ace....
Ma duc sa citesc din urma...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Anne_Ma spune:
Mihuta, ce scaun de masina i-ai luat Sophiei? Eu il am pe cel de la Inglesina, Zippy Sistem www.inglesina.ro/z_system.htm" target="_blank">http://www.inglesina.ro/z_system.htm, dar Ioana a ajuns sa stea ingramadita rau de tot in el. Nu stiu ce sa fac.
valik79 spune:
Mai este vreun bb necrestinat?
Noi avem botezul pe 3 mai si as avea nevoie de niste sugestii pentru cadourile nasei si moasei.
Poate cineva sa ma ajute
http://community.webshots.com/album/562902992ssHGFu?vhost=community&vhost=community
cristi07 spune:
Totulii, imi pare rau pentu puiut ca a cazut...dar se pare ca de acum inainte incepem sa simtim ca avem copii..din ce in ce mai nazdravaniuite .
Si Raducu a facut cunostinta cu parchetul cu mine lanaga el (am intors o secunda capul!)..taica-su a crezut ca am cazut eu..asa s-a auzit din dormitor . Noroc ca nu m-am panicat (m-am speriat si eu putin...)si nu l-am speriat si pe el..a plans dar l-am luat la pupacit mult si gata!
Asa ca dragi mamici trebuie sa fim vigilente de acum inainte...ce repede cresc puii astia...
Cristina si Radu Poze Radu
valik79 spune:
bebelusii care au facut cunostinta cu parchetul si mamicile lor ingrijorate.
Eu inca il mai las pe andrei singur pe canapea pt f scurt timp dar el inca nu a reusit sa faca intoarceri.Isi schimba doar pozitia prin rotire catre stanga.In schimb mihaela a reusit sa cada din pat cand avea cam 4 luni impingand in calcaie si mergand cu spatele a reusit sa traverseze patul si sa cada in partea cealalta(noroc ca patul este foarte jos cca 40 cm inaltime).
Concluzia : pot sa cada si fara sa se intoarca de pe o parte pe altaasa ca trebiue sa fim foarte atente la puiutii nostrii.
Cel mai sigur pentru ei este sa stea in patutul lor atunci cand nu suntem in camera.