Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
totulii spune:
neata, hop si eu odat' cu pasarelile de afara care canta bestial, o incantare.
la multe lunite sophia si andrei sa fiti sanatosi si cumintiiiiiii.
pe mine m-a luat durerea in gat si zau daca stiu de la ce ca doar am stat numai in casa deci viral nu cred ca e si nu am baut nimic rece ca de felul meu nu pot bea de la frigider.
oare pot sa-i dau si lui bebe ?
si ce as putea lua ca sa nu ma ia mai rau sa nu cumva sa trec la antibiotice ca ii dau tzitzi si nu cred ca ar fi ok.
de doua zile m-a capiat cu maraiala, dar vad ca mai sunt si alti bebei in aceeasi stare. pt ca m-a luat durerea de gat, ma intreb daca nu cumva are si el durere de se tot smiorcaie.normal daca il durea in gat nu cred ca avea pofta de mancare dar slava domnului ca papa.
insa eu tot ingrijorata sunt pentru ca vineri a cazut din pat nostru si de atunci ma panichez la orice stare a lui care mi se pare ciudata.
am patit-o si cu caderea, am tras-o rau.l-am lasat pe patul nostru , in mijloc si am dat fuga sa-i prepar papa si nu ajung bine in bucatarie si aud o bufnitura puternica.pentru moment am vazut negru in fata ochilor, m-a laut cu lesin, imi era frica sa ma duc sa vad ce s-a intamplat dar in acelasi timp drumul catre dormitor mi s-a parut cel mai lung din viata mea.
el era, saracutul, intins pe spate, lat pe jos pe parchet( ca doar cu o zi inainte scosesem covorul la spalat)si plangeaaaa.si acum imi apare in ochi imaginea lui iar seara cand pun capul pe perna ma ia cu rau cand imi aduc aminte.
nici nu m-am asteptat sa se intoarca ca doar asta a fost,cred. el era tare linistit si chiar ma ingrijorasem ca al meu nu o face cand puii vostri sunt deja experti si uite ca a facut-o si inca f.scurt si cu consecinte.acum ii este frica sa mai faca miscari. sta foarte rigid si doar la el in patut mai da semne de relaxare.
oare sa ramana asa cu sechele si sa-l afecteze pt dezvoltarea motrica pt mai tarziu?
ce sa mai, sunt vinovata si acum il analizez la orice gest casa vad dc nu e ceva grav.
aaa eu v-as da cafea dar sunt nula la facut cafeaua. daca la alte chestii sunt tare la capitolul cafea las mult de dorit....asa ca las pe fetele experte sa o faca
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
totulii spune:
ank felicitari pt bebelina, sa fie cu rochita si fundita
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
Lala_D spune:
Neatza, uite dau eu !
Eu sunt un pic ofticata , am cantarit ieri copilul din dotare si a luat in 2 saptamani 100 de gr iar fratele mai mare a facut ieri si azi noapte non stop febra
Intre hranit copilul cel mic si facut frectie + dat medicamente + luat temperatura la cel mare am dormit in noaptea asta cred adunat o ora jumatate
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
iuli-ana spune:
Salutare tutror!
LALA,,buna cafelutza ta!!!
Imi pare rau pt piticutii tai,,cu febra e mai nasol,insa in legatura cu cele 100 de gr luate in 2 sapt,eu zic sa nu te panichezi...Daria mea are zile in care papa 90 de ml la o masa si zile in care hhaleste 210 si mai vrea...A luat in greutate in ultima saptamana,o fi un puseu de crestere...Puiutzul tau poate tine un regimsau o fi indragostit! Uite o pt ca ziua de azi sa fie mult mai buna !!!
FEtelor,am citit cate ceva din urma...de ce atata suparare?STEFANIA ce ai patit ,mama?Uite si pt tine un
VALI,cu intarziere si scuzele de rigoare,iti urez LA MULTI ANI fericiti,sanatosi,plini de impliniri!
CREM,ROXXY 80,eu zic sa facem un club al mamicilor care cresc mai mult singure odraslele..ce ziceti???CApul sus,fetele,pe la noi exista o vorba:copii mici,probleme mici,copii mari,probleme mari...Deci o sa fim si mai solicitate...
Nu in ultimul randa LA MULTI ANI tuturor bebeilor care mai adauga azi o lunitza la varsta!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
pet.cost2005 spune:
Neata !!!
Ne-am trezit sa-l slautam pe tati ... si ma duc inapoi la somnic.
Ne auzim mai tarziu !!!
Petronela si Silvia
iuli-ana spune:
ADINAG,tu ce mai faci???Daria mea e ok,creste mae si frumoasa...Am ramas din nou singurele pt 5 luni,sper sa ne treaca repede timpul si sa se intoarca tati cu bine...Floris ce mai face???
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
slimatei spune:
fetelor vad ca a luat-o lala inainte cu cafeaua..nu am citit decat ultimul mesaj mii de scuze..
lala multa sanatate a puiuti tai
azi sunt avem iar de umblat si nici nustiu cum o sa fac cred ca ne pierdem prin Roma , avem de invartit la prefectura si ambasada(pt certificat de nastere a micutei) si nu am fost niciodata cu masina doar cu mijloacele de transport, dar acum cu copil mic parca nu as vrea s-o taraim prin metrouri(cu curentul sau) si prin aglomeratia orasului cu toti microbii si toate nationalitatile adunate..mai stiu eu peste ce dau..haideti ca de dimineata tot trancanesc intr-una sa va mai umplu si voua capul cu prostiile mele ca saracul sot a zis ca are nevoie de o pauza
va pup si va doresc o zi placuta!
si mi-am adus aminte ca nu am urat lui vali draga de ea la multi ani sa ai parte de multa sanatate in primul rand si multa multa fericire!
si pt. ca zilele astea nu am fost prezenta vreau sa le urez tuturor puiutilor care au implinit lunitele
sa aiba tot ce-i mai bun in viata lor sa se bucure de ea alaturi de parinti lor dragi si nu in ultimul rand Sophia de(mihuta)
cred ca v-ati dat seama ca am incercat sa fac o floare nu prea mi-a reusit da' voi luati'o catare
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
pet.cost2005 spune:
Nu m-am mai dus la somnic ...
Am primit si eu pe mail si m-am gandit ca poate fi util si altora: telefonare in RO la preturi mici. Stiu ca mai sunt personae care au rude, cunostinte in strainatate, deci le puteti spune de acest serviciu. Site-ul e in italiana ...
Functioneaza doar pt. telefoanele fixe in Ro, iar de-aici (Italia) merge si de pe tel. mobil. Am incercat si functioneaza. Pretul este ca pt. o telefonata urbana. Sunt mai multe tari de unde si unde se poate telefona.
Mai multe detalii gasiti www.parlatanto.com/" target="_blank">aici.
Petronela si Silvia
pet.cost2005 spune:
S-a trezit bubulina ... ma duc la datorie ...
Petronela si Silvia