Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Victo
adyana, si eu am copiat in agenda..data viit nu va mai bat la cap..:):)
si eu din toamna ma intorc la scoala.o sa ajung si prin bucuresti..poate intalnesc ceva mamicute...
roxxy..las sa faca..;)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Sper sa te ajute!
Si eu vreau sa ma inscriu la o alta facultate in toamna, la finante-banci. Mai doreste cineva?
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Ank83
am venit de la eco si eu.. Am sarcina de 5 saptamani... DPN am sa il calculez imediat ca nu e in functie de UM... ca ultima menstruatie a fost de 40 si ceva de zile.
Trebuie sa merg intr-o dimineata la spital la Odobescu sa imi fac toate analizele.. ma intalnesc cu doctorita la 7.30 la poarta..In rest nu e problema din cauza ca e sarcina prea apropiata de cealalta daca iau vitaminele ca si data trecuta.Ea mi-a zis ca mai rau mi-ar putea face un avort , decat sarcina dusa la sfarsit ... Deci... sa vina bebelina
Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito
Sa dea Doamne-Doamne sa ai o sarcina usoara si o bebelina sanatoasa si cuminte si frumoasa si norocoasa si uite si o pentru amandoua!
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Victo
roxxy..deci sa scriu in agenda, da?:)numa ca eu nu voi veni cu puiul din pacate..:(:(
haideti, ca noi punem de-o intalnire..cine mai doreste, cine mai pofteste..dupa 1 septembrie..vine clujul la capitala..hihihi
mai..numa ca noi astia din provincie suntem mai complexati asa..eu cel putin nu sunt asa..ca la capitala..sa fii certareata..sa te infigi repede in fata la toate cele..sa fugi repede sa ocupi locul in metrou..nu cumva sa iti stea careva in fata cd cobori din metrou ca te calc in picioare..
aoelo..fetelor...da mie mi-e fricuta..:):):)roxxy, sa ma iei cu binisorul..
si mai vroiam sa intreb ce inseamna "a lua in balon"? am auzit aici la cineva..si tot vreau si eu sa aflu..ca aveti niste expresii frate..
fetelor, lamuriti-ma si pe mine..piureul de fructe inseamna de fapt compot? adica fructe fierte si pasate? ca eu asa ii spun..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
E, nu e chiar asa de rau in Buc! Dupa un timp te obisnuiesti sigur!
adyanna spune:
Hopaa! Se pare ca in seara asta eu am ramas ultima pe aici! Cred ca mai bine m-as duce la culcare si eu!
Noapte buna si vise placute la si !
popbianca spune:
buna !!
Ank83, ma bucur sa aud ca totul e ok...bb2 va fi adus de Mos Nicolae sau de Mos Craciun...sau Raul a venit la DNP?
anacami, ce dulci sunt bebei tai...sa-ti traiasca!
uberbax,nu-ti mai fa griji...daca doarme noaptea totul e ok ! si la Ana e tot asa cu vaccinul, nu e nimic
La multe lunite inainte pt. Sophia de Mihuta
si pt.Andrei de Valik79(care nu a mai facut prezenta de ceva timp!?)
Ana a mancat cu chiu cu vai acuma seara , deci azi a avut 3 mese la 13,30 -150ml+40gr.cereale
17 -80ml
23-130ml+50ml baby drink(care e dulce ca altfel nu bea nimic)
am pus-o in pat pe la 23,30...a tras doua ture de plans...am leganat-o pana aproape a adormit si am pus-o in pat... a adormit...sper sa dureze ca ieri si azi m-a exasperat cu maraiala
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adyanna spune:
quote:
Originally posted by popbianca
buna !!
Ank83, ma bucur sa aud ca totul e ok...bb2 va fi adus de Mos Nicolae sau de Mos Craciun...sau Raul a venit la DNP?
anacami, ce dulci sunt bebei tai...sa-ti traiasca!
uberbax,nu-ti mai fa griji...daca doarme noaptea totul e ok ! si la Ana e tot asa cu vaccinul, nu e nimic
La multe lunite inainte pt. Sophia de Mihuta
si pt.Andrei de Valik79(care nu a mai facut prezenta de ceva timp!?)
Ana a mancat cu chiu cu vai acuma seara , deci azi a avut 3 mese la 13,30 -150ml+40gr.cereale
17 -80ml
23-130ml+50ml baby drink(care e dulce ca altfel nu bea nimic)
am pus-o in pat pe la 23,30...a tras doua ture de plans...am leganat-o pana aproape a adormit si am pus-o in pat... a adormit...sper sa dureze ca ieri si azi m-a exasperat cu maraiala
Imi pare rau ca treceti prin "greva foamei"! Ai incercat sa ii dai laptic si afara la plimbare? Antonia mea mananca mai devreme decat ar trebui afara si are o pofta!!!! Poate merge si la voi!
popbianca spune:
sper ca mica mea terorista iubita sa nu mai faca alte figuri
azi la baita i-a pus tata-su jucarii de apa...ce incantare ..cu ele in mana a ajuns pe prosop ...pana la laptic le-a tot tinut si le-a degustat incantata
ma duc sa ma pun in pat ...cine stie ce zi ma mai asteapta maine
pai eu cum mai plec la ski in conditiile astea de greva a foamei...mai pot pleca linistita???o sa am mustrari de constiinta ca o las asa ...si ce sa mai zic de bunici...dar poate au mai multa rabdare
sper din tot sufletul sa-si revina
nu va mai aburesc
Noapte linistita va doresc!
uberbax spune:
bianca nu stiu ce sa zic cu greva asta a foamei ca noi nu prea avem probleme din astea...dar trebuie sa-si revina ea!
creem spune:
Hellooo...eu sunt inca pe baricade ca imi astept sotu
La multe lunite!
Sophia de Mihuta
Andrei de Valik79
Pupicei si sanatate la bebei si somnic pufos in continuare tuturor!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)