Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
Victo spune:
baloneaza gulia????? n-am stiut...nu-i mai pun..
ank..deci chiar e pe bune..:):)..no..sarcina usoara in continuare..
cami, eu nu am intrebat de scaune, dar ar cam trebui sa ma interesez si eu, cum pustiulica nu se simte prea bine in scoica..si imediat va sta binisor in fundulet..deocamdata noi ne plimbam mult pe jos, cu caruciorul dupa noi.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
uberbax spune:
quote:Ank iti multumesc mult de raspuns si nu in ultimul rand felicitari sa ai o sarcina usoara ,fara mari batai de cap....si sa faci un bebe sanatos!
Originally posted by Ank83
Uberbax mi-am refacut azi pap... dar de abea sambata merg dupa rezultat ca e mai liber.. ca azi a fost tare aglomerat si cu tot cu programari am asteptat o ora si un sfert
Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito
Vasari spune:
Buna seara! :)
Ank, felicitari!! Iti doresc sarcina usoara si o fetita sanatoasa.
Cami, asa stiam si eu, ca pana la 8 luni poti alapta linistita exclusiv. Cel putin fierul e destul, rezervele rezista pana la 8 luni, iar fierul din laptele de mama se valorifica in proportie de 50%, spre deosebire de cel praf (7% parca). Si daca ne alimentam si noi sanatos nu ar trebui sa fie probleme nici cu vitaminele.
Lixa, eu am avut o pauza in proiecte, acum astept doua, dintre care unul mare. Insa azi am primit si o oferta de job full-time, dar remote, adica as putea sta acasa (am precizat ca 2 ani vreau sa stau cu Maria). Ma tenteaza mult, dar sunt legata si de colegi... trebuie sa ma gandesc la mai multe aspecte. Tu cum te-ai descurcat? Lucrezi si noaptea sau reusesti sa organizezi bine timpul?
bb, eu am lasat salteluta de la pat un nivel mai jos in aceeasi zi in care am vazut-o pe Maria uitandu-se peste margine ca Iasmina, desi nu avea cum sa treaca peste. Iar scoica de vreo 2 luni o prind cu centurile, a avut multe tentative sa "scape". Iasmina a cazut chiar din patutul ei?? Eu am crezut ca din patul vostru...
Stefania, ma bucur ca ne mai dai vesti. Ai grija de tine.
Adina, ce mai faci? Ai terminat cu bancile? Sper sa fi mers usor.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mariussimiuc spune:
Stefania,bine (ti-)ai revenit!
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Vasari spune:
Am uitat sa va spun ceva important. De cateva zile Maria adoarme la 9:30-10. Ma bucur mult ca am reusit asta. Doar ca orarul asta a atras dupa sine treziri in timpul noptii si eu sunt cam nauca. :))
Mihuta, sa inteleg ca dupa baita de la 7,30 o culci imediat pe Sophia?
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
uberbax spune:
Si Maria doarme de la 9.30-10.00 dar se trezeste sa manance la 6 si apoi mai doarme pana la 9 dimineata!
Fetelor ea cam doarme ziua si cate 3 ore legate....o fii bine sa doarma atata?
Vasari spune:
Cristina, eu cred ca este foarte bine. In somn se secreta hormonul cresterii.
Primul orice
_
uberbax spune:
Am inteles mersi de ras!Ea doarme destul de bine ziua si cam 2 ore cel putin ...
A si inca ceva ca mi-am amintit...referitor la vaccinul facut in spital...vad ca abia acum a inceput sa se inroseasca si vad ca s-a si umflat un pic locul...e normal sa reactioneze acum?
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Aviz fetelor cu baieti: noi suntem pretendenti la prietenia Antoniei (puiul Adyannei), asa ca va rog sa nu atentati . Intr-o zi s-au tinut si de mana pe banca in parc, asa ca...
Si noi intram la categoria cheliuta. Azi si-a pus baveta in cap si era plin de mar si asa m-am bucurat ca e chel.... Bine ca nu s-a repetat si la pranz cu legumele .quote:
Originally posted by adyannaquote:
Originally posted by Anne_Maquote:
Originally posted by adyannaquote:
Originally posted by Anne_Ma
adyanna, ce frumoasa este papusica ta! Are ochii verzi, sau am vazut eu gresit? Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
Multumesc la fel! Nici Ioana nu e mai prejos!
Are ochii verde inchis, si uneori bat putin in albastru pe margine! Daca ar ramane asa, sa nu se mai inchida la culoare, ar fi super!
Si Ioana tot verzi ii are, nu?
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Da, si ai nostri tot verzi sunt. Nu cred ca se mai inchid la culoare.
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
Ar fi super! Din cate am auzit culoarea ochisorilor se definitiveaza pe la 6 luni.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Daca ar auzi taica-su si-ar cumpara pusca de acum!!!