Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

petro, multam d einfo..chiar e utila..mama si matusa mea sunt in It

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Multumim de urari ! Ce repede a trecut timpul ! De dimineata ma intreba tatal "macar la 6 luni facem si noi tort?" (e in pauza de dulciuri si tare greu ii e )

Alina, ii facem baita pe la 7.30, apoi nani (deci cam pe la 8), dar de fapt daca stau sa ma gandesc culcatul dureaza uneori pana la 9, alteori si mai mult. Si se trezeste cam peste 1-2 ore, ii dau sa pape un pic si adoarme la loc. Sa stii ca singura si-a mutat ora de baie, inainte era pe la 9, apoi am ineput sa-i facem pe la 8.30 (ca am observat ca era cam somnoroasa), apoi la 8 si acum pe la 7.30. Si mie initial mi-era teama ca se trezeste pe la 10 si acpoi o adorm mai greu si ce-i drept se mai intampla, dar destul de rar.

Sophia nu mai chiuie/tipa in schimb de ieri incoace tot spune "mmmmammma, mammma" , in general cand vrea ceva - papi, nani sau brate

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by totulii

neata, hop si eu odat' cu pasarelile de afara care canta bestial, o incantare.
la multe lunite sophia si andrei sa fiti sanatosi si cumintiiiiiii.
pe mine m-a luat durerea in gat si zau daca stiu de la ce ca doar am stat numai in casa deci viral nu cred ca e si nu am baut nimic rece ca de felul meu nu pot bea de la frigider.
oare pot sa-i dau si lui bebe ?
si ce as putea lua ca sa nu ma ia mai rau sa nu cumva sa trec la antibiotice ca ii dau tzitzi si nu cred ca ar fi ok.
de doua zile m-a capiat cu maraiala, dar vad ca mai sunt si alti bebei in aceeasi stare. pt ca m-a luat durerea de gat, ma intreb daca nu cumva are si el durere de se tot smiorcaie.normal daca il durea in gat nu cred ca avea pofta de mancare dar slava domnului ca papa.
insa eu tot ingrijorata sunt pentru ca vineri a cazut din pat nostru si de atunci ma panichez la orice stare a lui care mi se pare ciudata.
am patit-o si cu caderea, am tras-o rau.l-am lasat pe patul nostru , in mijloc si am dat fuga sa-i prepar papa si nu ajung bine in bucatarie si aud o bufnitura puternica.pentru moment am vazut negru in fata ochilor, m-a laut cu lesin, imi era frica sa ma duc sa vad ce s-a intamplat dar in acelasi timp drumul catre dormitor mi s-a parut cel mai lung din viata mea.
el era, saracutul, intins pe spate, lat pe jos pe parchet( ca doar cu o zi inainte scosesem covorul la spalat)si plangeaaaa.si acum imi apare in ochi imaginea lui iar seara cand pun capul pe perna ma ia cu rau cand imi aduc aminte.
nici nu m-am asteptat sa se intoarca ca doar asta a fost,cred. el era tare linistit si chiar ma ingrijorasem ca al meu nu o face cand puii vostri sunt deja experti si uite ca a facut-o si inca f.scurt si cu consecinte.acum ii este frica sa mai faca miscari. sta foarte rigid si doar la el in patut mai da semne de relaxare.
oare sa ramana asa cu sechele si sa-l afecteze pt dezvoltarea motrica pt mai tarziu?
ce sa mai, sunt vinovata si acum il analizez la orice gest casa vad dc nu e ceva grav.
aaa eu v-as da cafea dar sunt nula la facut cafeaua. daca la alte chestii sunt tare la capitolul cafea las mult de dorit....asa ca las pe fetele experte sa o faca

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

pentru dureri in gat poti sa iei HOMEOGENE 9, sunt pastilute homeopate pentru dureri de gat, laringite si raguseala. Imi pare rau pentru bufnitura. Si Sophia doarme in mijlocul patului nostru ....

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

buna fetele
am fost si noi ieri la dr si am facut radiografie la bazin,nu avem nimic la picioruse si dr a zis sa nu o pun deloc in premergator.
cu angiomul am vb sa mergem cu o sapt inainte de vaccin si sa ii injecteze ceva in el sa nu mai creasca.
citesc si revin

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

Neata gagici!va mai aduceti aminte de noi?nu am mai intrat de vreo 3 saptamani si de citit nu prea am reusit decat franturi.am ajuns in RO(si acum sunt tot aici)am scos certificatele de nastere ale bibiloilor,am bagat dosarele alocatie ca sa ne imbogatim si noi,dar de ce mi-a fost frica nu am scapat.ai mei strengari au luat o viroza care ii tine de aproape 2 saptamani,suntem intratament,avem rosu in gat,amigdale inflamate si tot tacamul de rahaturi de boli ca imi vine sa ma urc pe pereti ca am imbolnavit copiii.au avut herpigita de nu au mancat nik nici ceai nici apa nici suc nici lapte nici nimic,acum bine ca si-au revenit si baloteaza iar ca inainte cate 210 si mancarica de mari amuleti.in fine sper sa treaca toate mai repede.
Pupacim iepurasii,la noi nimic inca cu toate ca suntem tare balosi.
VALI la multi ani mamico!
ANK felicitari si numai bine,nu puteam sa cred si am citit de doua ori ma bucur enorm ptr voi si sa va de-a DD o surioara ptr RAULITO sanatoasa si frumoasa ca si fratiorul ei cel mare.
Mai revin,va mai scriu dar vad ca se misca teroristii,cred ca se trezesc si trebuie sa fiu pregatita cu biberoanele sa nu apuce sa deschida gura sa tipe de foame ca apoi e vai de capul meu.
pucici la mamici si bebelici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Salutare tutror!
LALA,,buna cafelutza ta!!!
Imi pare rau pt piticutii tai,,cu febra e mai nasol,insa in legatura cu cele 100 de gr luate in 2 sapt,eu zic sa nu te panichezi...Daria mea are zile in care papa 90 de ml la o masa si zile in care hhaleste 210 si mai vrea...A luat in greutate in ultima saptamana,o fi un puseu de crestere...Puiutzul tau poate tine un regimsau o fi indragostit! Uite o pt ca ziua de azi sa fie mult mai buna !!!
FEtelor,am citit cate ceva din urma...de ce atata suparare?STEFANIA ce ai patit ,mama?Uite si pt tine un
VALI,cu intarziere si scuzele de rigoare,iti urez LA MULTI ANI fericiti,sanatosi,plini de impliniri!
CREM,ROXXY 80,eu zic sa facem un club al mamicilor care cresc mai mult singure odraslele..ce ziceti???CApul sus,fetele,pe la noi exista o vorba:copii mici,probleme mici,copii mari,probleme mari...Deci o sa fim si mai solicitate...
Nu in ultimul randa LA MULTI ANI tuturor bebeilor care mai adauga azi o lunitza la varsta!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007

iuli ma bag si eu in acest club

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

am venit de la eco si eu.. Am sarcina de 5 saptamani... DPN am sa il calculez imediat ca nu e in functie de UM... ca ultima menstruatie a fost de 40 si ceva de zile.
Trebuie sa merg intr-o dimineata la spital la Odobescu sa imi fac toate analizele.. ma intalnesc cu doctorita la 7.30 la poarta..In rest nu e problema din cauza ca e sarcina prea apropiata de cealalta daca iau vitaminele ca si data trecuta.Ea mi-a zis ca mai rau mi-ar putea face un avort , decat sarcina dusa la sfarsit ... Deci... sa vina bebelina

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

FELICITARI!!!!!!!!!!!
Sa vina bebelusa noastra

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Neata!
Astazi sunt pentru ca m-a luat raceala de luni si nu mai trece. Nu stiu cum sa-l feresc pe Andrei. Nu e nimic grav, doar nasul si capul (gatul mi-a trecut) - am luat doar oscilococcinum.
Totulii am vazut ca si tu esti putin racita incearca cu oscilococcinum - e foarte bun si trece si in lapte sa-l protejeze pe puiut. Pana acum ne-a ajutat mult - sper sa fie la fel.

Stefania si Cami
- ne e dor de voi - asa mult as vrea sa fie frumos si sa iesim. Dar astept sa nu mai fiu un pericol public

Lala sanatate multa puiului mare si pofta de mancare celui mic. Nu te ingrijora cu greutatea, au si ei momentele lor, o sa vezi ca o sa recupereze
Noi ce sa mai zic crestem incetisor, dar nu sunt stresata, poate asa e conformatia lui (nici n-are cu cine sa semene). Atata timp cat nu scade in greutate, e vesel si face progrese

O zi minunata va doresc

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Oana pentru bebelina frumoasa, am vazut pozele si e o dulce.
Ce copii frumosi avem si mai sunt si nascuti in aceeasi zi

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Oana pentru bebelina frumoasa, am vazut pozele si e o dulce.
Ce copii frumosi avem si mai sunt si nascuti in aceeasi zi

poze Andrei

Daaaaaaaaa Asa e!!!
Si eu sunt racita de 1 saptaman si oricat m-am ferit ( am purtat si masca chirurgicala) tot a luat si asta mica; si tuseste.....

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput