Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
freshanana spune:
fetelor mie nu mi-a spus niciodata ce greutate are bb
am numai masuratori in centimetri
data viitoare o sa o rog pe dna dr sa imi spuna si greutatea ca sa ma pot compara cu voi :-)
toate
19+
puiutz
pui
kllemi spune:
multumesc mult MUSETTEPINK,dar culmea este ca restul analizelor au iesit foarte bine, dar nu stiu ce este cu RH asta, ce se poate intampla....
14+
laureta spune:
Am mutat si eu pozele, le am lasat pe privat o vreme dar voi aveti parola asa ca le puteti vedea
In leg cu sexul Inisa mea zice ca ea si mami are pasarica si tati are putza . Cred ca aude pe la gradi.
July felictari pt grasulina pudica
ilia_99, bine ai revenit
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Nocom spune:
WOW, LAURETA!!!!!
ce burtica mare si frumoasa ai!!!! Eu credeam ca sunt pe primu loc la dimensiunea burticii, dr vad ca am concurenta serioasa!!! Ptiu sa nu o deochi!!! SUPER!!!!!
16+
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
kllemi spune:
multumesc mult fetelor, am inteles, tatal trebuie sa aiba RH pozitv, si daca nu il are atunci ce se poate intampla, este mai grav????
14+
andy_galro spune:
lauretace burtica rotunjoara si frumusica ai!!!! pupam burtica sa creasca mare si mamica sa fie mandra de ea!!!!
Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
JulyMorning spune:
klemi tatal saracu' are cu ce l-a lasat mama natura.. Daca are RH pozitiv, atunci copilul poate mosteni RH-ul lui, deci intra in conflict cu al tau. Daca are RH negativ, atunci si copilul va avea doar RH negativ, deci nici un pericol.
_
Our future determines our past
Fasolica de S20+
kid2003 spune:
Kllemi, nu, nu asa...tatal e mai bine sa aiba tot RH negativ, atunci bebe va fi si el RH negativ si nu va fi nici o incompatibilitate de RH intre tine si bebe...Dar sansele sunt mici sa aiba si tatal RH negativ, numai 20 % din populatie are asa.
Faza e asa: la prima sarcina nu ai nici o problema. Asta cu conditia ca in trecut sa: a) nu fi pierdut nici o sarcina sau b) nu fi facut nici o intrerupere.
Daca esti la prima sarcina e totul ok. La nastere copilului i se va stabili RH-ul si daca l-a mostenit pe al tatalui adica pozitiv, ti se va administra un vaccin care are rolul de a distruge anticorpii pe care corpul tau i-a fabricat ca raspuns la incompatibilitatea de RH. Daca l-a mostenit pe al tau si este RH negativ, totul este ok.
Dar, repet, prima oara in sarcina, acest RH negativ, nu te afecteaza.
De abia la al doilea copil/ a doua sarcina, daca nu ai facut vaccinul in primele 72 de ore de la nastere si ai avut un copil cu RH pozitiv, corpul tau va recunoaste al doilea copil cu RH pozitiv pe care il porti in pantec ca fiind un "intrus" si atunci problemele ar putea fi mai grave. Dar nici asa nu e totul pierdut, se fac titrari de anticorpi anti RH si se face dozare si treci si peste asta.
Asadar, stai calma si relaxeaza-te. Vor sti doctorii ce sa faca la momentul nasterii cu o mamica cu RH negativ.
bb2
JulyMorning spune:
laureta eu am parola... da' unde vad pozele, ca n-am inteles nimc
_
Our future determines our past
Fasolica de S20+
musettepink spune:
Burtici pe mine de cateva zile ma doare burta cam acolo unde vine linia de la slip,eu cred ca acolo e uterul asa e?e o durere asa nu f tare si nu continua,mie mi-e teama sa nu fie contractii.Voi ce ziceti asa sunt contractile?va mai doare si pe voi?am tot zis ca cine stie se mareste uterul dar vad ca simt jena si o mica durere mai mereu.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+