Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
EvaF spune:
quote:
Originally posted by anca81
Mi-am pus si eu albumul pe contul comun si l-am sters pe cel personal din semnatura, am primit niste mesaje si poze ciudate pe cel vechi dat fiind ca era public. Grrrrrr, e plina lumea asta de ciudati!
Eva, spun si eu la fel ca si fetele, urmarire atenta si analiza urinii lunar. Pe bebe nu-l afecteaza, din cate am citit eu
Anca
Cat despre poze, de freaksi din astia dau si eu mereu pe net. Dar contul asta comun pe webshots pe care l-ati facut e la fel de public, adica nu stiu cata confidentialitate exista pe net, oricine poate intra in orice fel de cont pe net daca stie cateva scheme informatice.
Asa ca eu imi las pozele la semnatura. Dar pozele cu bebe nu stiu daca le pun pe net cand va fi cazul, daca le pun le las cel mult o zi, ca acolo chiar mi-e frica. De ciudati care cauta copii!!!
18+ Luca
POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE
Never say never!
ilia_99 spune:
mersi de primire, andy
ooo, da' ce n-am vazut: am fost prin Franta, Germania, Austria. Dar cel mai frumos a fost in Elvetia si Monte Carlo!!! Alta lume! Da' sa ne revenim...
Mai fetelor, HELP!!! Mie imi zise azi la echo ca bb are 51 de gr, altei colege, care e in aceeasi sapt... 75 de gr. Pe site-uri scrie ca, la virsta asta, are 20 de gr. Io nu mai inteleg nica!
Voua cum v-a zis, pleeeease, spuneti-mi!
12+
musettepink spune:
Andy galro
July felicitari pt bebelina grasuna!!!!
Kllemi nu cred ca e asa grav la prima sarcina ca ai rh negativ la a doua am inteles ca ar fii mai grav.dar daca faci analize la timp nu cred sa ai probleme.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
tzitziri spune:
ilia,
la eco de 12 sapt si 6 zile bebele meu avea 57 de grame...asa scrie si pe eco.Si eu citisem de mai putin, dar nu cred ca oricum masuratoarea asta e asa de exacta ....asa ca stai linistita ca daca era vreo problema iti zicea doctorul ce si cum
15+
andy_galro spune:
anca mersi mult de tot.....esti tare frumusica si ai o burtica mica (sau nu prea se vede prin bluzita?)dar lasa ca va creste ea mare si atunci sa vezi
Acum ma duc sa studiez si celelalte burtici
Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
JulyMorning spune:
klemi hai ca-ti zic eu, pana apare cineva care chiar a trecut prin asta. Eu stiu doar de prin lecturi. Daca tu ai RH negativ si tatal are pozitiv, atunci e posibil ca bebele sa mosteneasca RH-ul tatalui. In acest caz, fiind aceasta diferenta, corpul tau ar putea sa sesizeze sarcina ca pe un corp strain si sa inceapa sa "fabrice" anticorpi impotriva ei, care ar putea sa o puna in pericol. Dar avand in vedere ca ai descoperit, poti sta fara probleme. Trebuie sa faci periodic dozarile de anticorpi iar la nastere se face un fel de vaccin, pentru imunizare (parca). Ceva complicatii ar putea aparea in cazul in care ai avut 1-2 intreruperi de sarcina si nu ti-a fost administrat vaccinul respectiv, dar banuiesc ca nu e cazul.
_
Our future determines our past
Fasolica de S20+
anca81 spune:
Eva, m-am ingrozit, pe cuvantul meu. Am primit o poza cu "o chestie" de la un ciudat. Pe webshots am adaugat poza in My Private Album, whatever that means. In cel pe care il aveam in semnatura trebuia sa pun pozele public, ca sa le puteti voi vedea prin click pe link.
Andy, multumesc. Se vede burtica, e insa tare greu sa ma pozez singura . Diseara am insa sedinta foto cu al meu si sper sa se vada mai bine. Vreau si eu sa ma mandresc cu burticutza mea!
19+ cu Carla Alexandra
ilia_99 spune:
tzitziri, saru-mina de raspuns. e adevarat ca nu mi-a zis ca ar fi vreo pb, din contra, mi-a zis ca totul e fff bine si ca bb e in parametri normali. si am incredere in ea ca o stiu de citiva ani.
12+
sanziana27 spune:
Kllemi daca tu ai Rhul negativ si tata Rhul pozitiv este incompatibilitate de Rh-uri.Pentru ca nu se stie ce Rh va mostenii bebe vei face din luna a 4 a titrari (adica vei merge la centru de hematologie de unde iti va lua sange, cu trimitere de la medicul de familie si nu vei plati) si iti va da rezultatul daca anticorpii sunt sau nu prezenti in organism. Trebuie sa iasa anticorpi absenti. In caz ca ies prezenti de fac niste injectii, dar nu stiu din ce saptamana, la mine nu a fost cazul, iar la nastere se face o injectie in maxim 72 de ore, daca bebe are alt Rh decat tine.
13+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici