Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Musette esti o scumpa ca ai intrebat de mine. Eu perdelesc , va citesc pe toate, dar tre' sa am inspiratie si ceva sa spun ca sa ma bag in seama...Ori vesti nu prea am avut.
eu am vazut marsupii la Baby Expo, chiar un model care mi-a placut f f mult, la standul Innovad. Incerc sa va pun un link www.innovadbaby.ro/?page=products&CategoryId=Marsupii_5" target="_blank"> aici daca m-o lasa sa il pun. Nu stiu de ce nu e si pe buburuza.com pentru ca am vazut multe produse Jane pe site, dar marsupiul asta nu il au.

Vreau si eu sa imi cumpar asa ceva, am avut si la primul copil un marsupiu mai deosebit dar totusi greu de prins si nu era chiar de nou nascut.
In rest eu cumparaturi nu prea am de facut. am sa ii cumpar hainute noi, body-uri in special, pentru primele luni. Triez ce mai am de la Alexandra si ce este absolut imaculat pastrez, restul o sa dau de pomana unui copil sarman. Din proprie experienta va sfatuiesc sa nu va aruncati la a cumpara f multe haine de nou nascut. Acelea cu marimea 0 sau 50-56 sunt destul de nepractice, bebe creste repede si nu o sa apuce sa le poarte decat doua-trei saptamani maxim. Apoi sunt rudele care vin cu sapte mii de chestii toate de nou nascut...Am cumparat prima data in euforia cumparaturilor inclusiv blugisori si tricouri, pantofiori, adidasi, rochite de 0-3 luni pe care le am si acum, imaculate...E greu pentru un bebe sa il imbraci asa...el cel mai bine se simte in salopetele acelea de bumbac, costumasele intregi sau, cum va fi la noi vara si cald (macar pentru cele din septembrie) un body cu maneca scurta si sosetute.

Anis, iti tin si eu pumnii stransi, stransi. Imi dau seama cum simti tu, eu aveam o fata acasa si imi doream un baiat...Iosup mi-a zis ca e tot fata si m-a asigurat ca al treilea va fi baiat Sper sa se adevereasca la tine aceasta urare! Nu de alta, dar ar fi interesant sa ai un pic de varietate...daca nu, nu, trei surori se vor intelege intotdeauna super!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kid pai imi era dor de tine!
Vreau si eu sa cumpar un marsupiu ca ma gandesc ca noi vom prinde iarna cu bebele micut si ma gandesc ca nu voi putea scoate caruciorul pe troienele de zapada asa ca imi iau un marsupiu sa-l port ca pe un mic kangur.Deci te bagi si la al treilea????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eva, tb facute echografii la cateva lunii si analize de pipi pt a nu face infectii. In rest nu prea ai ce sa faci.
Nu e ceva foarte grav si cu timpul dilatatia poate sa dispara.

Kid bine ai revenit. Si eu tb sa triex hainutele de la Inisa. Ai dreptate cele de bebe mic nu prea sunt folosite si sunt o gramada.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Kid, incearca aici: www.premaxx.com e site-ul oficial ai producatorului. Le poti cumpara de pe www.bebeplanet.ro
Am pus link-ul in alt capitol, si eu m-am "indragostit" de el.

Mi-am pus si eu albumul pe contul comun si l-am sters pe cel personal din semnatura, am primit niste mesaje si poze ciudate pe cel vechi dat fiind ca era public. Grrrrrr, e plina lumea asta de ciudati!

Eva, spun si eu la fel ca si fetele, urmarire atenta si analiza urinii lunar. Pe bebe nu-l afecteaza, din cate am citit eu

Bebelusha
19+ cu Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

laureta multam de raspuns. Poate imi povestesti si mie cum a fost in cazul in care mai ajungi la dr uscatescu. Eu vineri seara primesc rezultatul la analiza si teoretic saptamana viitoare tre sa ajung la ea. Sa vad cum o sa fac... nu ma simt deloc confortabil ca n-am nici o trimitere, la fel si mie, mi-a scris numele ei pe o foaie oarecare, sa nu uit. in fine...

Io n-am mai rezistat si am fost la eco sa-mi vad fasolica. Fasolica care e ditai grasana, vreo 350 de grame are. Nu era prea cine stie ce experta dr in masuratori, dar eu oricum ma dusesem sa o vad ca e bine, nu-mi trebuia masurat nimic. Era o agitatie totala acolo, facea fluturari din maini, genoflexiuni, mana in gura. Dr a vrut sa-mi arate sexul, desi ii spusesem ca stiu de la amnio ca e fetita, dar a zis sa-mi arate cum se vede. A prins-o la un moment dat mai cracita si cand sa faca stop cadru, donshoara puse mana la cuculetz si ioc sexu' . Diametrul cranian era corespunzator la 20s si 2 zile, iar restul nu stiu ce naiba a mai masurat, ca n-am mai fost atenta si scrie de mana pe raportul de eco, nu pricep nimic.
Deci MI VERY HEPPIIIII!!!!!

_
Our future determines our past
Fasolica de S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, sa-ti traiasca grasunica!!! Ai inceput sa-i simti miscarile?

Bebelusha
19+ cu Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning
Io n-am mai rezistat si am fost la eco sa-mi vad fasolica. Fasolica care e ditai grasana, vreo 350 de grame are. Nu era prea cine stie ce experta dr in masuratori, dar eu oricum ma dusesem sa o vad ca e bine, nu-mi trebuia masurat nimic. Era o agitatie totala acolo, facea fluturari din maini, genoflexiuni, mana in gura. Dr a vrut sa-mi arate sexul, desi ii spusesem ca stiu de la amnio ca e fetita, dar a zis sa-mi arate cum se vede. A prins-o la un moment dat mai cracita si cand sa faca stop cadru, donshoara puse mana la cuculetz si ioc sexu' . Diametrul cranian era corespunzator la 20s si 2 zile, iar restul nu stiu ce naiba a mai masurat, ca n-am mai fost atenta si scrie de mana pe raportul de eco, nu pricep nimic.
Deci MI VERY HEPPIIIII!!!!!

Bravo, July!!! Ce bebelina ghidusha ai!!
Acum, ca sa mai glumim putin: cum asa?! Donshoara aer "cuculetz"? Asa ai scris... Sa nu te superi, glumesc!!

18+ Luca

POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

musette ma bucur ca ti-a placut tg.mures...e un orasel micut si cochet dar cam lipsit de posibilitati(ma refer la un job bun) dar poate mai avansam si noi asa incet.
eva referitot la ce ai zis tu am cit ca nu afecteaza sarcina doar ca trebuie sa bei multe lichide si sa nu mananci sarat ca sa nu mai retii lichidele care le bei
july ma bucur ca ti-ai vazut fasolica grasunica.....cred ca esti foarte incantata!!!!
ilia bine ai revenit din vacanta!!!! pe unde ai fost si ce ai vazut frumos????
kid ma bucur ca mai treci pe la noi!!!!

Fetelor si pe contul comun de poze cum vedem pozele postate de cele de la odiseea noastra??? ca eu sunt cam aiurita azi si nu gasesc nimic

Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

anca am asa niste senzatii asemanatoare cu niste bule de aer, cum s-au mai descris pe aci, insa na... io Toma necredinciosul nu-s foarte convinsa ca e aia mica. Si niciodata cand stau linistita in pat.
Eva pai zi tu care e femininul de la cuc.. cuculeana?? . Oricum io ii zic in toate felurile inclusiv putzulica, care in cel mai bun caz e de sex nedeterminat Doar n-o sa aiba gender issues ca ma'sa e mai tra-la-la-la cat e in burtica!

_
Our future determines our past
Fasolica de S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor

Ieri am luat niste analize, si se pare ca nu prea sunt bune, adica nu stiu ce sa cred ca m-am cam panicat putin si nu stiu ce sa mai cred, cica RH meu este negativ si al tatalui bb-ului trebuie sa fie pozitiv ca altfel........cica trebuie sa fac niste anticorpi, nu stiu ce mai inseamna si asta.....care a-ti trecut prin asa ceva sau a-ti auzit va rog sa imi spune-ti si mie cu se mananca asta pt. ca sincer m-am speriat putin.....dr. mi-a zis ca nu este atat de grav dar eu stiu....... pe toate

14+

Mergi la inceput