Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Eva mult succes cu apartamentul! Si sa stii ca de hainutze nici eu nu m-am atins inca....cred ca si noi mai asteptam un pic pana sa le cumparam.....ahh si ce mai vroiam sa iti zic....in legatura cu miscarile lui bebe....tu tot zici ca nu il simti pe bebe ci doar bule de aer dar sa stii ca acele miscari sunt de la bebe ca nu se fac bule de aer doar asa.....asa ca poti sa fii relax ca il simti pe bebe....daca stai linistita in pat o sa vezi ca simti mai bine miscarile....eu cel putin asa patesc seara cand il rog pe tati lui bebe sa-mi puna manuta pe burtica dupa aia simt imediat....cred ca stie el/ea ca e tati si vrea sa-si faca simtita prezenta

Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva stai linistita ca ai timp!Eu cumpar hainute ca sunt cele mai usor de cumparat si nu ocupa mult spatiu ca si noi trebuie sa pregatim camera,sa zugravim ,ehe avem multe de facut si eu zic ca tu nici nu ai de ce sa cumperi de aici cand gasesti in Franta mult mai frumoase si nu are rost sa te cari cu ele de aici.si asa imi inchipui ca aveti multe de carat.e timp stai linistita!

laureta si e grav daca nu simt in fiecare zi????paranoia loveste din nou!Help!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

musette mie dr mi-a zis ca nu e grav nici daca nu-l simti deloc(nici macar bule de aer = miscari bebe) pana la 20 de saptamani. Majoritatea femeilor abia dupa 20-23s incep sa simta mai clar. Asa ca lasati paranoia la o parte ca nu face bine, da???

Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Musette stai linisita, bebelica se misca intruna dar e prea mic si n are prea mare putere sa il simti tot timpul.
Vorbim mai incolo cand ai sa te plangi ca te suteaza si te scoala din somn

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, hai sa va spun si de-ale mele!
Stiti ca eu nu ma plang si ca sunt optimista mereu, dar trebuie sa va spun si eu ceva!
Povestea cu casa, stres, chestii, trece. Nu asta este problema acum. Va spuneam ca am o sarcina usoara fara probleme, dureri, fara greturi, analizele toate au iesit perfect, la sange si urina, am imunitate pt virusii periculosi, ma rog, toate bune.
La ultima ecografie, insa, cand mi-am vazut sufletelul care este bine mersi si jucaus, doctorul m-a pus prima oara sa stau cand pe dreapta, cand pe stanga, apoi am realizat ca imi facea ecografie la rinichi. E primul doctor care face asta. Nu mi-a facut pana acum nimeni, nu l-au masurat decat pe bebe.
Si mi-a gasit HIDRONEFROZA FUNCTIONALA GRADUL I LA RINICHIUL DREPT.
Mi_a zis ca e o afectiune foarte usoara, rinichiul e usor dilatat, si inseamna ca retin lichide. Mi-a zis sa mai fac un test de urina, sa nu am vreo infectie urinara. Eu nu stiu nimic de boala asta, si nu am inteles bine daca hidronefroza provoaca infectie urinara sau infectia urinara hidronefroza. Eu cred ca aveam hidronefroza inainte, retineam lichide deja, dar nu stiu.
Bizar e ca la testul de urina din trim 1 nu mi-a iesit nimic nici la rinichi, nici infectie urinara, si nu am simptome de infectie deloc, ca stiu ce este.
O sa merg sa dau urina, sa vedem, doctorul mi-a zis sa dau lunar (!!!). Voi faceti lunar test de urina? Dr asa a zis ca se face in sarcina.
Ce stiti de hidronefroza unilaterala grad 1; afecteaza sarcina? Mi-a zis sa dorm doar pe stanga. E prima si singura grija legata de sanatatea mea pana acum, ca bebe si placenta sunt mai mult decat ok, mi-e frica si sa zic "perfect" dar asta-i adevarul.
Va pup si mersi sa imi spuneti orice stiti de povestea asta!

18+ Luca

POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Andy galro ,eu acum am vazut ca tu esti din Targu Mures.cand am fost acolo mi-a placut la nebunie mai ales la gradina zoologica!!!!

Laureta abia astept ca sa fiu sincera!Merci

18+

Mergi la inceput

Eva nu am auzit de boala asta.dar infectile urinare si retentia de lichide sunt foarte frecvente in sarcina.Teoretic lunar ar trebui sa dam urina la analize ca sa depistam si infectiile urinare dar si un eventual diabet de sarcina,dar sincer nu am facut decat la inceputul sarcinii.Dar poate ar fii o idee buna sa iti faci lunar analiza asta la urina ca sa ai totul sub control.Sincer nu cred ca afecteaza sarcina,sa ai grija sa bei f multe lichide si sa nu mananci sarat ca sa retii si mai mult lichidele.Eu zic ca daca faci analiza e sub control cum s-ar spune si nu ai de ce sa iti faci griji.Uite m-ai pus pe ganduri,saptaman viitoare bag si eu o analiza la urina.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

deci.... am revenit!!! am fost in vacanta... eee, ce frumos! dupa care am inceput serviciul si m-am luat cu una, alta, de n-am mai apucat sa va scriu, da' de citit.. sunt la curent cu tot, albinutele lu' mama.
felicitari tuturor fetelor care au aflat ce surpriza creste in burtica, felicitari celor care au facut echo si au primit rezultate bune, sa va cresca bb-ii frumos. Si voi sa fiti sanatoase si va bucurati de fiecare clipa a sarcinii. Si mai lasati paranoia!
Acuma..eu fusei azi la echo: bb e foarte bine, ziceai ca sta la plaja, ba s-a intors chiar si cu spatele la noi, sic!
BCF 168, pliu 1 mm, 51 grame! Ce e.. nu stim, cica e prea devreme.
In rest, suntem fffff bine! Eu m-am ingrasat vreo 2 kg, inca mai am greturi, dar parca s-au mai potolit, totusi.
Si mi-a fost dor sa vb cu voi...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by EvaF

Fetelor, hai sa va spun si de-ale mele!
Stiti ca eu nu ma plang si ca sunt optimista mereu, dar trebuie sa va spun si eu ceva!
Povestea cu casa, stres, chestii, trece. Nu asta este problema acum. Va spuneam ca am o sarcina usoara fara probleme, dureri, fara greturi, analizele toate au iesit perfect, la sange si urina, am imunitate pt virusii periculosi, ma rog, toate bune.
La ultima ecografie, insa, cand mi-am vazut sufletelul care este bine mersi si jucaus, doctorul m-a pus prima oara sa stau cand pe dreapta, cand pe stanga, apoi am realizat ca imi facea ecografie la rinichi. E primul doctor care face asta. Nu mi-a facut pana acum nimeni, nu l-au masurat decat pe bebe.
Si mi-a gasit HIDRONEFROZA FUNCTIONALA GRADUL I LA RINICHIUL DREPT.
Mi_a zis ca e o afectiune foarte usoara, rinichiul e usor dilatat, si inseamna ca retin lichide. Mi-a zis sa mai fac un test de urina, sa nu am vreo infectie urinara. Eu nu stiu nimic de boala asta, si nu am inteles bine daca hidronefroza provoaca infectie urinara sau infectia urinara hidronefroza. Eu cred ca aveam hidronefroza inainte, retineam lichide deja, dar nu stiu.
Bizar e ca la testul de urina din trim 1 nu mi-a iesit nimic nici la rinichi, nici infectie urinara, si nu am simptome de infectie deloc, ca stiu ce este.
O sa merg sa dau urina, sa vedem, doctorul mi-a zis sa dau lunar (!!!). Voi faceti lunar test de urina, el asa a zis ca se face in sarcina.
Ce stiti de hidronefroza unilaterala grad 1; afecteaza sarcina? Mi-a zis sa dorm doar pe stanga. E prima si singura grija legata de sanatatea mea pana acum, ca bebe si placenta sunt mai mult decat ok, mi-e frica si sa zic "perfect" dar asta-i adevarul.
Va pup si mersi sa imi spuneti orice stiti de povestea asta!

18+ Luca

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Eva raspund tot io mama bolilor. Si eu am la fel. O am de mult. Trebuie sa ai grija doar la infectii urinare, predispotia este mai mare. La Inisa am facut infectie urinara pe la 7 luni. Atunci aveam echografia facuta la Sanador si la rininchi nu s-a vazut nimic.

Acum mi am repetat analizele de pipi si nu am infecie deocamdata. Iosup mi a zis anul trecut la o echografie de rutina de hidronefroza gr 1.
Eu mai am dureri de spate parte dreapta (unde este si rinichiul cu buba).
Tb sa bei lichide (apa multa) si stai linistita nu afecteaza cu nimic sarcina.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Laureta, !
Si ce stii tu, afectiunea asta avanseaza usor? Ca am cautat pe net si am vazut ca sunt 4 grade de hidronefroza, si ca 1 e cel mai usor.
Pot controla afectiunea sa nu avanseze?

18+ Luca

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput