Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
Nocom spune:
laureta, multumesc pentru parola!!
16+
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
Codruta27 spune:
Eva, noi acum 2 saptamani. Ne-am hotarat sa facem schimbarea asta dupa ce a murit tata, dar piata nu evolueaza prea grozav. Tot 3 camere avem in Drumul Taberei!
15+ Vlad
Bebe mic
musettepink spune:
Neata burtici!!!!!!!!!
Eu sunt tare mohorata de la vremea asta....
Eva si Codruta succes cu formalitatile!
Felicitari celor care si-au vazut puii la eco!!
July ai ajuns la jumate,da-i inainte pana la 38 ca sa fie leut!
Anis felicitari pt bebe sanatos,te astept saptaman viitoare cu un carucior albastru.
Kid pe unde umbli????????
Maria2004 succes in alegerea numelui!!!!!
Am uitat sa va spun ca am fost la babyexpo si ne-am hotarat la patut si am cumparat o gramada de hainute ca nu ma mai saturam!!!!!!!!!!Cine intreba de marsupii....sunt pe net ca sunt o gramada,pretul e intre 150 -300 depinde de marca.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
JulyMorning spune:
laureta stiu ca ai zis de dr uscatescu, ca n-ai ajuns inca, dar am si eu o intrebare. Tu ai trimitere la ea, sau cum vei face daca te duci pana la urma? Ca pe mine m-a lasat dr mea sa ma descurc singura. Mi-a zis doar ca o gasesc la Fundeni...
_
Our future determines our past
Fasolica de S20+
andy_galro spune:
laureta mersi mult de parola
Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
maria2004 spune:
Gata fetelor...am primit parola!!!!Multumesc mult de tot
+17+puiutul Maria (23.12.2004)
musettepink spune:
Laureta eu cand mai simt ce zic eu ca e bebe simt tot asa la buric sau in parti.O singura daca am simtit ceva mai jos dar cred ca era burta care facea figuri.Dar nu simt zilnic,tu simti zilnic???????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Am uitat sa va spun ca am fost la babyexpo si ne-am hotarat la patut si am cumparat o gramada de hainute ca nu ma mai saturam!!!!!!!!!!
Musette, pentru urari!
Eu cand va aud ca deja luati atatea hainute !!!
Eu sunt tralalala, sau cum? Sper sa nu vina bebe sa ne gaseasca nepregatiti, vrem sa ii facem un dormitor frumos, si cand va aud deja cu cumparaturi...mi-e cam frica!!! Sa nu raman in urma!!!
Dar eu o sa mai astept un picut!
18+ Luca
POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE
Never say never!
laureta spune:
Anis ma bucur ca sunteti bine
July nici mie nu mia dat trimitere speciala. Pur si simplu mi a scris pe o foaie oarecare numele ei si merg direct la Fundeni. Saptamana asta cred ca ajung din nou la doctorita mea cu analizele si triplul test si o voi intreba daca ma mai duc.
La analize nu iese nimic ciudat. Pe mine m a trimis sa vedem din ce cauza a fost hematomul. Si mai am o poveste de avum 2-3 ani cu amorteli stari de rau si dupa analize, RMN, etc eram sanatoasa, dar a ramas partea asta cu coagularea neinvestigata.
musettepink, simt zilnic cate ceva. Eu tot simt de pe la 15 sapt si ceva, fi bebe o fi burta
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
laureta spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Eu cand va aud ca deja luati atatea hainute !!!
Eu sunt tralalala, sau cum? Sper sa nu vina bebe sa ne gaseasca nepregatiti, vrem sa ii facem un dormitor frumos, si cand va aud deja cu cumparaturi...mi-e cam frica!!! Sa nu raman in urma!!!
Dar eu o sa mai astept un picut!
18+ Luca
POZE PROASPETE CU BURTICA
Poze cu noi
BEBE
Never say never!
Eva nu iti fa griji cu hainutele ai destul timp. Eu am inceput sa cumpar pe la 32-35 de sapt si totul a fost super ok la sfarsit.
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)