Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

JulyMorning,
intri pe cont si din meniul "My Shots"(in stanga sus) alegi "Albums"

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

musette nu stiu daca o sa te lamuresc foarte tare, insa din cate stiu eu, la varsta asta sarcina trebuie sa fie un pic mai sus. Odata cu cresterea se ridica si sarcina... acu stiu io daca se ridica cu tot cu uter.. tind sa cred ca da Despre durere nu stiu ce sa zic... eu nu am dureri permanente, insa pentru linistea ta ar trebui sa suni medicul sa-l intrebi.

_
Our future determines our past
Fasolica de S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, dupa cum se vede treaba, tot burtica mea e mai rotunjoara! Astept si eu pe cineva cu o burtica mai maricica si mai rotunjoara ca a mea!!! Eu deja parca am inghitit o minge de basket, asa ma alinta cunoscutii...hihihi

Musette, si la mine vad ca au inceput niste dureri jos, asa cum aveam la inceputul sarcinii. Vazand cat de mare e bebe, avea deja 207 gr lunea trecuta, cred ca e uterul care urca si se mareste! Durerile sunt deranjante dar suportabile si nu am de gand sa iau nimic, nici macar NoSpa. Fiecare cu piticii lui...

Edit: cum suntem in aceeasi saptamana de sarcina si avem baietei, cred ca traversam aceleasi simptome, nu?

18+ Luca

POZE

SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrr...vi s-a intamplat sa simtiti oarece disconfort pe sub burtica?????nu sunt crampe si nici dureri ci...ca si atunci cand simtiti nevoia sa urinati si nu mergeti la timp ci numai mai tarziu....eu asa senzatie nasola am....de ce oare????se poate sa fie de la constipatie....de la faptul ca mi-e lene de multe ori sa merg la toaleta si tin prea mult???si nopatea ma trezesc cu un astfel de junghi.....de ceeeeeeeeeee???????

18+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ramonzca, nu e deloc bine ca tii prea mult, trebuie sa mergi la toaleta mai des. Astfel eviti o presiune in plus in burtica si riscul de a dezvolta infectii urinare. Nici constipatia nu e buna, incearca sa o combati. Si eu am impresia ca am vezica plina, insa merg de fiecare data cand simt, chiar daca fac putin.

19+ cu Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor am inrosit.
O sa incerc sa fac poze saptamanal sa vedem cum creste burtica. La Inisa am album de la inceput pina la sfarsitul sarcinii.

Nocom mie mi a placut mult burtica ta la baietel, cred ca erai la sfarsit. Era mareeee

Fetele cu dureri de burtica, daca sunt repetate si tin cateva minute e bine un no spa sau scobutil. Nu lasati contractiile sa isi faca de cap ca scurteaza colul.
Intrebati si doctorul si o sa vedeti ca nu va lasa sa aveti dureri.
Dureri scurte trecatoare sunt normale dar daca sunt in fiecare zi...

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July

Eva
nici la mine durerile nu sunt insuportabile si nu prea iau no-spa.de la inceputul sarcinii si pana acum daca am luat 3 pastilute.Si eu zic ca se mareste uterul.Edit:Nu numai ca avem aceeasi varsta a sarcinii si avem baietei amandoua dar o sa-i mai cheme si aproximativ la fel si vad ca sunt amandoi la fel de cumintei ca nu vor sa dea suturi lui mami.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Musette, ar fi tare sa se nasca doi Luca in aceeasi zi, la cat de mult seamana sarcinile noastre :)))
Cand iti vad si eu burtica?! Pune si tu o poza!!! Please!!
Asa fac si eu o comparatie la burtica; o comparatie cu burtica ta cred ca e cea mai relevanta!!!

Ramoncza, Anca are mare dreptate, nu e de glumit cu infectiile urinare. Tu de ce te abtii sa mergi la toaleta? Nu e bine deloc! Na, ca te cert si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Daca are cineva linkul de la albumul odiseei sa mi-l dea si mie ma uit la burtici. Dar pana atunci tot nu cred ca o are careva mai mare ca a mea (din diverse motive). Ca o mentiune, am 1.70m si 70,5 kg. Daca vrea cineva numarul meu de telefon dupa aceeas imi ziceti

www.flickr.com/photos/10002878@N04" target="_blank">AICI

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva nu ar fi exclus caci la ultima ecografie bebele era mai mare decat varsta sarcinii si mi-a si zis dr ca s-a modificat DPN pt inceputul lui septembrie,in jurul datei de 6.si imi aduc aminte ca si tie ti-a zis ca nasti un pic mai devreme nu?Ar fii f

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput