Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
anca81 spune:
Ramonzca ce spui tu acolo par a fi simptome de cistita. Trebuie neaparat sa-i spui medicului. Intre timp stai in pat la caldura, eventual cu o pernita pe burtica si bea foarte multe lichide caldute (ceai cald, supica de pui etc). In cistite se da Biseptol insa nu lua nici un medicament pana nu vorbesti cu medicul.
Eva, cum esti?
19+
Carla Alexandra 
zambetmic spune:
ramonzca cred ca cel mai bine te duci la medic si vorbesti si despre dureri si despre baile termale
mie medicul mi-a spus ca nu am voie baie fierbinte si nici mancare fierbinte ... acum nu stiu sincer cum sunt baile termale, dar eu una n-as risca ...
sanatate!
guguloi 15+
Joy21 spune:
Ramo, din cate povestesti cu simptomele tare mie imi suna a ceva infectie urinara. Sorry, stiu ca nu suna prea bine. Ti-as recomanda sa mergi sa dr. si sa faci o urocultura. Fa-ti ceai de coda calului si bea suc de citrice natural, multe lichide, ajuta in astfel de cazuri.
Asa m-am "vindecat" eu de aceleasi simptome ca si alte tale, la inceputul sarcinii. Exact ca si tine nu mergeam la toaleta la timp si mai ales noaptea mergeam doar cand ma durea burta taaare.
Despre bai termale, din cate stiu eu nu e rec. deoarece apa e mai calda dc. ar trebui. Uite si un articol, referitor la baia in sarcina:
http://www.reclamamascataatentie/a_103_4870_Sarcina_si_baia_fierbinte.html
17+
Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Nocom spune:
ramonzca, poate doar sta bebe pe vezica ta si de aici senzatia continua de pipi, si vezica plina si durere....... sau poate doamne fereste cum spuneau anca sau joy sa nu fie vreo raceala.... trebuie sa mergi la dr la un control, neaparat.
cu baile termale nu stiu si nu ma bag....tot dr stie, daca tot faci un drum, intreaba-l si de astea...
16+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
ramonzca79 spune:
multumesc muuuuuult pentru raspunsuri, fetelor!!!asa o sa fac...o sa merg la dr azi la 17....stiu ca o sa ma prmeasca si fara programare....sper sa nu fie nimic grav!!!!raceala asta il poate afecta pe bebe?????
sper sa fie ok!
18+...
Erik
alinushca spune:
ramonzca si eu inclin sa cred mai degraba ce zice Nocom. Daca nu ai usturimi si alte ciudatenii vizibile, probabil ca bebe sta cu fundu pe vezica ta si de aia mergi asa des. Si eu incep sa fac din ce in ce mai des. Cat despre dureri, pot fi doar cele obisnuite de la marirea locului. Pentru ingrijorare stii, se recomanda mereu doctorul.
apropos de intrebarea Iliei mie nu mi-a zis nici un doctor niciodata pana acum greutatea la ecografie so... probabil ca e foarte putin importanta acum. 
Oanasm pai si eu am facut la fel. Am ramas aici unde fetele sunt putin mai mari sa mai invatz cate ceva de la ele
mie imi e dor de tine si as vrea sa intri macar rar sa zici ce faci.
zambetmic eu fac baie calda in fiecare seara ca ma relaxeaza, dar tin burtica afara si nu stau pana ma incalzesc eu prea tare. teoretic asa e OK chiar daca apa e calda calda. Cu mancatul de lucruri fierbiti... pe asta inca nu am auzit-o pana acum.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
12+
oanasm spune:
ramoncza
da poze cu burtika ta unde pot sa vad!?
legat de dureri...cel mai bine e sa vezi daca nu cumva e infectie...si eu mai am asa dureri...dar se mai intind si ligamentele..na...acu cica uteru creste cu 1cm/saptamana..deci nu e treaba usoara; legat de baile termale, nu e deloc indicat; banuiesc ca vrei sa mergi in ungaria la hajduszoboszlo sau la nyregyhaza...eu pe situl lor am citit ca bazinele termale nu sunt indicate la gravide!
Oana
20+ cu

o noua viata
filmuletz bb
ilia_99 spune:
buna, fetelor. nocom, multumesc pentru raspuns, asta inseamna ca al meu e mai mic. in fine, nu ma mai stresez, ca nu mi se pare important si, daca era o pb, imi spunea dr. incerc si eu o programare la Iosup, poate il prind pt sapt viitoare.
in rest sunt bine, parca ma simt mai bine ca saptamina trecuta, nu mai imi e asa greata.
voi care cum mai sunteti?
eva, ce faci?
anca81, supozitoare cu scobutil nu ti-a dat? ca mie imi daduse 1/12h. se cheama uscatin acum, parca. nu stiu, intreaba! mie si perfuziile in spital mi le-au facut cu scobutil, diazepam si papaverina.
12+
musettepink spune:
Neata burtici!
Nushulica sanatate multa si sa se lipeasca placenta la locul ei!
Zambetmica nici eu nu am auzit cu mancarea fierbinte,ma intreb ce legatura are cu bebe ca doar nu sta in stomac nu??
Maria2004 ma bucur ca esti linistita si optimista.O sa te lamureasca Iosup luni ai sa vezi.
Eva tu ce faci?pai nu intri sa raportezi?la ce dr te-a trimis ,la Herghelegiu fac pariu nu-i asa?Hai ca o sa te linisteasca ai sa vezi ca e totul bine.
Oana ma bucur ca esti bine dar mi-ar placea sa mai intri si pe la noi din cand in cand.sa ne spui la ce carucior te-ai decis.
Eu am o lene in mine,am atata treaba de facut,termene limita si cu toate astea stau pe net si caut invitatii pt botezul lui bebe,poftim educatie!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+

musettepink spune:
Ilia eu iti urez succes la programarea lui Iosup dar sincer daca nu ai o urgenta ma indoiesc ca vei gasi programare saptaman viitoare,poate sa faci acum pt luna urmatoare.Asa merge la el.Bafta oricum!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+