Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

mersi, musette, da' am "pile" la Iosup. in sensul ca ma stie de la sarcina trecuta si m-a tinut minte. de aia imi fac sperante!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ilia asa mai vi de acasa....

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

alinush, ma bag si eu ca prostu': nu mai face baie in cada. apa calda e vaso-dilatatoare si n-ai nevoie. chiar si dusul tb sa fie scurt si nu fierbinte.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

eeeee....Oana...poate chiar in seara asta voi pune poze....sper sa-mi mai fie aminte dupa ce ma intorc de la dr...

da...in Ungaria vroiam sa merg la bai...dar in Debrecen la Aquaticum... www.aquaticum.hu este super fain....un strand mediteranean....dar voi merge si voi intra in apa pt copii...ceva mai sus de glezna si nu este fierbinte....

apropo de carucior ...asta fac si eu de o sapt...tot consult site-urile cu vanzare online si nu numai....aseara am mers Ungaria pentru magazinul Brendon - am inteles ca este superrrr insa am razbit in alta parte asa ca voi merge duminica....

am gasit in Tg Mures o firma care comercializeaza carucioare la preturi ok....sapt viitoare cand voi merge acasa spre Ploiesti o sa ma opresc la ei ca sa vad...dar m-am hotarat ..va fi fie TRITON TITI 3 IN 1 ...FIE CONECO V3....AMBELE SUNT IN JUR LA 10 MIL DAR AU 3 PIESE, SUNT USOARE...le puteti vedea si pe www.wampol.ro

18+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ramo e f frumos caruciorul Triton.Imi place mult!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

OOOFFFFF mai fetelor, am o veste.... ca porcu!!!!!

Un coleg de-al meu de birou ne-a sunat de la spital ca are scarlatina!!!! Mi-e teama sa nu o fi luat si eu s-o duc acasa la puiul meu, si am auzit si ca efoarte periculoasa in sarcina!!!

Numai maine dimineata pot face ananliza, exudatul sa vad daca am luat-o sau nu. Sper sa nu, dar mi-e atre teama.... OOOFFFF Ce prostie!!!

16+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by ilia_99

alinush, ma bag si eu ca prostu': nu mai face baie in cada. apa calda e vaso-dilatatoare si n-ai nevoie. chiar si dusul tb sa fie scurt si nu fierbinte. 12+

Mai asa o fi... dar pe de cealalta parte unii medici dau medicatie in timpul sarcinii special ca sa largeasca vasele de sange Ce ziceam eu am citit intr-o carte pentru gravide "What to expect when you are expecting" asa ca nu ma hazardez de una singura. Dar fara baile astea calde parca n-ar fi serile la fel de placute.
Gasesti sigur loc la Iosup. Au mai gasit si altii fara pile cand a fost cazul. Iosup nu e asa aglomerat in realitate. Doar ca are el program mai scurt decat altii cred.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nocom stai linistita ca nu e asa grav, ai sa vezi ca exudatul va fi negativ

Ma duc sa fac casuta noua

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

alinush, trebuia sa ma vezi pe mine la prima sarcina9 luni m-am abtinut de la baie in cada, desi si mie imi place de nu mai pot. si in seara in care am intrat in travaliu, cind inca nu era asa de rau, m-am razbunat!!!! am facut o baie lunga si fierbinte... dupa care am plecat la spital!

da' la a doua sarcina mi-am furat-o: ultimele 3 saptamini n-am facut nici dus, ma spalam cu buretele in patul de spital... oribil, sa va fereasca Doamne Doamne pe toate!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Ne mutam AICI

Mergi la inceput