Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
maria2004 spune:
Buna dimineata dragele mele

Eu sunt ceva mai bine cu moralul...asta dupa discutia cu doctorita mea pe care v-am relatat-o si care m-a linistit in proportie de 90%, iar acum de dimineata m-am zbatut sa fac rost de o programare la Iosup...si am reusit. Asa ca luni dimineata la ora 9 ma duc la Iosup si o sa-i spun exact datele problemei si in urma ecografiei facute si de dansul sa putem trage o concluzie clara. Sper din tot sufletul sa fie bine!!!Sa-mi tineti pumnii!!
Va multumesc din suflet inca o data pentru gandurile voastre bune si pentru incurajari...mi-au facut tare bine
Va tin la curent cu ce se intampla, dar eu am credinta ca va fi bine.Doamne Ajuta!!!
+17
+puiutul Maria (23.12.2004)
alinushca spune:
Mariama bucur ca esti mai linistita si mai ales ca ai reusit sa faci rost de programare la Iosup. EU nu am reusit sa mi-o mut pe a mea mai incolo... dar o sa fac Marti. Succes mult si pana luni cauta sa nu te mai gandesti decat ca sigur este bine. Tu ai facut cumva Pregnyl?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
12+
anca81 spune:
Ali, am inteles la ce te referi. Eu sunt workaholic, adica cel putin am fost pentru ca imi placea la nebunie ceea ce faceam si raspunderea pe care o aveam. M-am "desprins" greu de birou si ma gandeam ca e si situtia ta.
Oricum eu spun sa mergi la medic si sa-i urmezi sfatul, daca iti spune ca ai nevoie de concediu. Sanatatea ta si a lui bebe este pe primul loc acum!
Medicamente ... offf, iau de toate: Utrogestan, No-Spa, Gynipral, MagneB6 - nimic nu functioneaza. Nu au ce sa-mi faca in spital, colul meu este inchis, nu sunt sangerari, doar contractiiiiiiiii
Gynipral-ul se pare ca nu are efect la mine, cel putin nu inca - cica din saptamana 24 apar in uter niste receptori care pot fi sensibilizati de Gynipral, perfuziile din spital sunt cu acest medicament. Singura solutie este sa stau in pat, cat mai relaxata ca sa nu fie presiune prea mare asupra colului si sa se deschida.
Maria, bafta la Iosup.
19+ mamica de
Carla Alexandra 
laureta spune:
Maria bravo, e bine ca ai sa ajungi si la Iosup.
Anca, nu stiu de care receptori zici dar Gynipralul se da si de la 15 saptamani daca este nevoie si ar fi trebuit sa isi faca efectul. Poate doza care o iei este prea mica. Si Gynipralul injectabil este mult mai eficient decat pastilele.
Tin pumni sa nu ai probleme cu colul 
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
maria2004 spune:
alinushcanu am aluat nici un tratament...din fericire chiar nu am avut probleme cu nici una din sarcini..nu am stiut ce sunt alea tratamente de sustinere...dar uite ca a apartut acum rezultatul asta de m-a dat peste cap
+17
+puiutul Maria (23.12.2004)
Codruta27 spune:
Neata dragute mamici cu burtici!
Eva, Maria, imi pare tare rau pentru stresul vostru. Testele astea genetice sunt o adevarata tampenie, vad! Revenim la discutia de la inceputurile noastre! Ar trebui sa ma duc si eu la masuratori si la control saptamana viitoare, dar cred ca o sa ma scutesc de stresul asta! Suntem tinere, nu avem un boli genetice in familie. La echo bebeii nostri sunt super ok, de ce sa ne stresam???? Lasati paranoia fetelor, si haideti sa ne bucuram in continuare de minunile din pantecele noastre!
P.S. Joy, nu ai PM activat. daca ar fi at aparea un "iconel" in partea de sus, langa editeaza, raporteaza...
Pupici pe burtici!
16+
Vlad
Bebe mic
Nocom spune:
Neata fetelor, chiar daca este aproape pranzul....
Maria2004 ma bucur ca te-ai mai linistit. Mergi luni la Iosup si apoi bucura-te in continuare de bebelul tau sanatos!!! Sti ca iti tin pumnii!!!!!
Eva cum mai esti? Ce ti-a spus dr ta aseara???? Hai treceti repede peste prostiile astea, si reveniti in forta cum ne-ati obisnuit! PUP
Irina, ma bucur ca bebe al tau e bine, este cel mai important, dupa cum vezi... Bravo!!
Nushule stai cumintica si totul o sa treaca! Si eu am avut placenta dezlipita si desi nu am stat cuminte deloc tot s-a lipit!! asa ca, nici un stres, ok??
ramasesem datoare lui ilia99 cu un raspuns. bebe al meu la 12s si 4 zile avea 85gr!!!!!!! si sigur nu am un monstru acolo, mai ales ca e fetita.... Nu stiu cat de importanta este acum greutatea, conteaza mai mult lungimea.
16+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
oanasm spune:
burtici!!!!
sper din suflet ca nu sunteti suparate pe mine ca nu prea mai intru...trebe sa recunosc ca mai intru in schimb la odiseea pe a carei lista sunt...adica iul-aug, eu acum am in cap doar caruciore, patuturi si hainute de copii, si cum fetele au deja experienta...bajbai si eu pe acolo pt sfaturi!
asa ca am acumulat si eu cunostinte..cam ce sa aiba un carutz...de astea...
la servici am fost destul de ocupata (chiar foarte in anumite zile) si uite asa....am apucat doar sa va citesc uneori...
sper ca sunteti toate bine si bebeii la fel!!!!!!
noi suntem bine, bb e bine si el...il simt tot mai bine..aseara s-a dat chiar in spectacol
inca nu am cumparat nimic..dar sunt toba de carte![]()
![]()
![]()
va
cu maaaaaare dar maaare drag!!!!
Oana
20+ cu

o noua viata
filmuletz bb
ramonzca79 spune:
salutare feteleeeee.....ce faceti?noutati?oanaaaaaaaaaa......oooo...ai mai venit si pe la noi..ce ti-a crescut burtica!!!!
fetelor....nu stiu ce sa fac....v-am spus si ieri ca am din cand in cand niste dureri surde cand in stg cand in dr jos....acum incerc sa urinez la timp....dar aseara eram pe drum in Ungaria si nu am mers imediat...insa dupa ce am urinat stateam aplecata de durere.....nu e ceva persistent ci simt doar cand am vezica plina daca tin mai mult si dupa ce ma "usurez".....noaptea trecuta m-am tot trezit de grija sa merg la baie....merg de 3-4 ori pe noapte si nu pot spune ca beau multa apa....de ex azi -dmineata am tot mers din 15 in 15 min si fac fff putin.....nu am usturimi sau alte cele si vad ca nici asa dureri nu mai am dar....nu cumva astea sunt simptome de infectie urinara sau raceala la ovare????sa merg la dr azi????mai are cineva asa ceva...in rest nu am probleme....bebe e miscaret si in mod norma tre sa merg la dr peste 3 sapt....ca sa va dati seama cam cum simt....e ca atunci cand stati pe scaun si incercati sa va "sugeti" burta cat puteti...sorry pt expresie!!!!!
pleaseeeeeeee.....raspundeti-mi pt ca sunt asa ametita de nu-mi vine sa fac nimic.....si inca ceva....v-m intrebat ieri daca stiti ceva despre baile termale.....avem voie sau nu????????
pupiuuuuuuuuuuu

18+...
Erik