Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
alinushca spune:
nusha stai cumintica in pat, oricum cred ca nu te grabesti sa fugi la munca. Ia pastilutele si se lipeste la loc cat ai zice peste! Daca bebe e bine asta conteaza, ati depasit deja cea mai ciudatzica perioada. Sincera sa fiu cred ca si eu ma bag preventiv in concediu ca tare ciudat ma simt. Sanatate multa multa! 
Ieri a fost a 3-a zi consecutiv cand m-a durut capul (am ceva probleme cu sinusurile si cu vremea, cu tensiunea stau bine) dar asta nu ar fi cea mai mare problema. Cred ca de la prea multe straduinte
s-a intamplat ceva pe acolo ca de ieri simt o chestie ciudata in partea stanga jos, cam pe unde ar fi ovarul cred..., ca o strangere, ca o febra musculara... nu ma lasa sa ma misc bine... si sunt cam ingrijorata ca muncesc la curul pamantului si imi ia mult sa ma misc pana acolo si inapoi. Aveti vreo idee ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
12+
EDIT: e paranoia, nu ? ![]()
Felicic cum eu nu te pot adauga in lista de la munca, daca ma prinzi iar pe-acolo (ceea ce e foarte probabil) tre sa imi dai tu prima un mesaj ceva ca sa devii vizibila pentru mine... sorry, asta e tehnologia pe la noi...
felicic76 spune:
netaza burtici!
alinushca: durerea de cap a trecut cu no-spa, iar durerile din partea stanga la mine erau din cauza fosei iliace stangi. Dupa patru zile de dureri am fost la dr., mi-a facut control si asta a fost concluzie. Pastile nu mi-a dat, a zis ca nu poate sa-mi dea nimic, ma doare in continuare si iau no-spa. Si zambetmic a avut aceeasi pb, poate stie ea mai multe.
nushulica stai cumintica in pat!
irina: felicitari pentru bebe miscaret!
eva si maria: daca pliul nucal si eco sunt in regula, stati linistite! Cam mare coincidenta cu acelasi Dr. ! Sa stiti ca pe DC este deschis un topic cu TT de o graviduta care a facut TT la Sanador, poate intrati si cititi acolo! Cam la indigo!
ps am pus si eu poze cu burtoiul pe contul comun!![]()
12+
aluna
foto
anca81 spune:
Buna dimineata!
Eva si Maria, va tin pumnii in continuare. Sfatul meu este sa va linistiti si sa fiti optimiste, bebelushii sunt cu siguranta sanatosi.
Nusha, sa stai in patut, odihna ii face bine lui bebe si creste mare si voinic.
Alinushca, de ce nu poti sa-ti iei concediu? Macar cateva zile/saptamani. Eram si eu ca si tine, o adevarata workaholic, credeam ca pica cerul pe firma daca lipsesc (ma ocup de achizitii intr-o tipografie) si uite ca n-a fost asa. Unele chestii se pot face si de acasa prin mail si telefon. Pana la urma chiar cu toata monotonia si plictisul de acasa, e cel mai bine pentru bebe sa creasca fara stress-ul de la serviciu.
Eu nu sunt prea grozav, de ieri am niste contractii oribile care nu trec cu nimic, azi voi sta toata ziua in pat. Intru mai tarziu un minut sa vad vestile fetelor de la eco. Mi-e frica de ce e mai rau si asa m-am saturat de contractiile astea care ma zguduie din cap pana in picioare
Sper din tot sufletul ca DD sa aiba grija de fetita mea si sa o tina in burtica cat mai mult. 

toate burticile si va doresc o zi plina de vesti bune!
19+cu
Carla Alexandra 
monica_dicut spune:
Neatza, nu da nimeni
, suc, cioco, ceai...? DAu io atunci.
MAria si Eva
sunt sigura ca totul va fi bine. Si eu dupa ce am facut TT am citit pe net despre trisomia 18, ca ma apucase pe mine paranoia ca nu era trecut pe foaie (poate va mai amintiti) si peste tot scria ca se vede la eco si mi-a zis si doc dupa aia ca l-am intrebat pt ca paranoia a continuat. Eu va tin pumnii, iar voi sa ne tineti la curent. Stiti doar ca asta este o odisee norocoasa? DA?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
alinushca spune:
Nu nu nu. Stai putin ca nu pot sa nu dezmint. Anca81 am avut concediu medical o luna la inceputul sarcinii. Eram foarte obosita tot timpul. Si daca mergeam pana la baie simteam ca am depus prea mult efort. Nu sunt deloc workaholic. Poate as fi daca as avea un job interesant. Dar am un job de "autist" cum zicea o colega de-a mea intr-o multinationala. Nici nu mi-e teama ca se intampla cel mai vag lucru daca nu sunt eu aici. Este insa o perioada grea la munca si parca nu as da iar bir cu fugitii. Saptamana viitoare incerc sa imi reduc programul la 6 ore. Poate e de ajuns.
In plus eu nu ma plictisesc niciodata acasa sau singura. Mi-ar fi placut sa traiesc in perioada cand femeia era casnica.
Nasol ca ai deja contractii asa de puternice. Ce medicatie iei pentru asta? Am mai povestit ca am mai avut pretine care au avut contractii de li se facea si rau pe la serviciu si vedeau alb in fatza ochilor si cu medicatie au ajuns cu bine la termen. 
felicic de cand m-am pus in drum spre munca a devenit tot mai neplacut si mai dureros. Sambata abia am programare la gyneco. Asa ca sper sa nu fie probleme. Oricum, n-am mai auzit de asta pana acuma. Ce anume e? Nu face rau la bebe?
Bebe reloaded
12+
andy_galro spune:
Neata albinutelor!!!! Pupici multi pentru voi!!!!

irina ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si e bine!felicitari!
anca stai cumintica in pat...multa sanatate si gandire optimista da??
felicic ai o burtica tare frumoasa si rotunjoara
aly_c ce micuta si frumusica e burtica ta ....lasa ca va creste ea mai mare si rotunda si cu un bebe sanatos inauntru 
Unde sunt restul fetelor care au fost ieri la eco???? Sa vina repede cu vestile!!!!!
O zi buna tuturor!!!!
Andreea
16+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
laureta spune:
Buna dimineata, mi e asa de soooomn de nu mai stiu cum ma chiama
Fetelor ieri mi s-a oferit pentru prima data loc la metrou, si nici n aveam geaca bine deschisa
.
Inca nu m am cantarit dar cred ca am ajuns la 57 (prind kilele pierdute) adica 3 kile in plus.
Anca imi pare rau de contractii. Totusi o internare si niste perfuzii ti ar face tare bine, parerea mea
nushule treci la culcare la loc
Eva, Maria cum sunteti ?
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
monica_dicut spune:
alinush io te inteleg perfect, am lucrat si eu la o minunata multinationala in Pipera si ma simteam ca la Apaca sau ca un negru pe plantatie. DA-i in colo, sa nu-ti pese ca nici lor nu le pasa. Eu dupa 6 luni am plecat pentru ca nu mi-a placut deloc. (E cumva the wonderfull HP???) 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
laureta spune:
M am dus la labum si am vazut burticel de Aly, Onutzu si Felicic
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
alinushca spune:
laureta nu te imbata cu apa rece... ai avut tu noroc chior. am vazut saptamanile astea atatea gavide cu burta pana la gura care stateau in picioare si nimeni nu se deranja.... sau si mai rau!! se ridica cineva sa le dea locul si ele "lasati nu va deranjati, mai merg putin" si mai mergeau 4-5 statii... de oamnii aia isi imagineaza dup-aia ca toate gravidele sunt superman si pot sta in picioare in aglomeratie... ![]()
Ok, acum pot descrie exact durerea: este ca atunci cand alergi brusc si ti se pune un junghi prin zona splinei. exact asa e si durerea mea de langa ovarul stang. asta e?
Bebe reloaded
12+