Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
Joy21 spune:
Eva, cu Dumnezeu inainte va fi bine
Nu iti face prea multe griji ca i le transmiti si lui bebe. Cu siguranta la ecografie o sa-l vedeti mare frumos si sanatos.
Eu m-am intors ieri dupa-amiaza in Bucuresti dupa un drum groaznic de 5 ore. Duminica noapte spre luni nu am dormit mai deloc din cauza unei toxiinfectii alimentare - voma, diaree... tot tacamul. Groaznic. Tot drumul am stat cu stilca de ceai si feliile de lamaie langa mine.
Astazi m-am pus pe picioare, noroc cu supa-minune facuta de mama ![]()
Am fost si la dr. de fam. sa imi prescrie Elevit si surpriza, cand am ajuns cu reteta la farmacie mi s-a spus ca a bifat 'salariat' in loc de 'gravida' si nu imi pot da vitaminele
. Made in Romania.
In incheiere le
dulce pe toate fetele care mi-au laudat burtica mica.
PS: Codruta, am PMul activat.
17+
Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
monica_dicut spune:
giulianna,nu cred ca am zis da nu-i nimic de ascuns. EL costa 850 de ROn, dar pentru ca l-am luat pe cel care era expus (nu avea absolut nici un defect ca injineru' meu are un oki 
)am primit 20% discount. Adica am dat 680 de RON. Iar pe superlenjerie 120 de ron. 
Eva, vezi, totul va fi ok 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
nushulica spune:
fetelor am intrat doar un pic sa va zic ca sunt consemnata la pat ieri m-am dus la dr cu niste dureri cam nasoale de burtica nu stiam ce e nici cu nospa(3) nu au cedat asa ca am fugit la spital ...placenta isi face de cap s-a desprins un pic nush de la ce ca n-am facut niciun efort, bebe e bine l-am vazut i-am auzit si inimioara
mi-a dublat doza de utrog si nospa si mi-a dat si ginypral stau in pat cuminte si mai vedem
oricum cu moralul azi sunt binisor fata de ieri, nu o sa mai intru cateva zile vorbim pe urma
pupici
bebelushul
Muuh spune:
Eva stai linistita. Sunt interpretari statistice. La cine te-a trimis la eco?
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
andy_galro spune:
eva si maria stati linistite si nu va mai faceti griji ca astea fac mai mult rau la bebe.... faceti cat de repede puteti o eco 4D si atunci dr. va vedea exact....dar daca ziceti ca pliul nucal era bine atunci ma rog pentru voi sa fie bine si in continuare
nusha stai cumintica in pat , ia mediicamentele si vb peste cateva zile...si fii optimista pentru ca face mult...iti doresc multa sanatate
Andreea
16+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
aly_c20 spune:
buna seara, fetele!
dar ce spor aveti la scris:))
am intrat doar sa va salut...sunt rupta de oboseala...
nu am citit inca din urma, sper ca fetele care aufost la eco au venit cu vesti bune!
18+
Sebi
o burticutza mica
aly_c20 spune:
in sfarsit, am terminta de citit!
Eva si Maria! Capul sus!Ati uitat ca noi avem niste bebei minune?:)
Nusha, stai cumintica la pat!
va pup, pe toate...somn dulce
18+
Sebi
maria2004 spune:
Va pup fetelor!!
Va multumesc la toate pentru sustinere..am fost in seara asta la docvtor si m-am mai linistit.Mi-a zis sa stau complet linistita si sa-mi vad de treaba ca o astfel de anomalie care mi-a iesit mie (trisomie18) s-ar vedea la absolut orice ecograf si de absolut orice ecografist. Nu e risc de sindrom down si nici de tub neural..alea au iesit super.Iar la trisomie 18 un risc calculat de 1:784 ceea ce zice ea nu e deloc suparator.Mi-0a zis sa uit de amnio ca nu e cazul si sa merg la ecografia de 22 saptamani si vedem ce iese acolo. Dar ea e absolut convinsa ca bebe e ok avand in vedere ca la ecografie de 17 sapt piul nucal era de 1.7mm.
Eva cum te mai simti? Stii ca sunte la acelasi doctor...si da buletinul meu de analiza e semnat de acelasi medic ca se cel al Evei....concluziile le trageti singure.
Va pup mult de tot pe toate si va imbratisez cu mare drag
A fost cea mai cumplita zi din viata mea...
+17
+puiutul Maria (23.12.2004)
_irina_ spune:
Buna seara,
gata, am scapat de paranoia, urmatoarea criza de paranoia peste o luna, cand ma pregatesc iar de eco.
Bb e bine, sanatos si voios. I-am dat si o gura de cafea inainte, de control. Placenta a inceput sa se ridice deci am mai scapat de un pitic.
In rest, a fost un control simplu asa ca prea multe vesti nu am, decat cea mai importanta, adica bb e bineeeeee.
aly_c20 spune:
ce frumos,irina ca ai vazut bebele si ca e bine, ma bucur pentru tine!
Maria...doar ti am zis noi sa stia fara grija!Cu DD tot inainte!
18+
Sebi
o burticutza mica