Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

monica_dicut cum se cheama firma din timisoara (cu patuturile). Ca suna bine, mai ales ca sunt asa aproape de sursa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ilia Sanador este foarte aproape de Piata Victoriei, undeva in spate spre gara....

Fetelor (Maria si Eva ) aveti acelasi dr care v-a semnat buletinul de analiza???????

16+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nu se leaga, valorile la HCG sunt ok, la alfaproteina ok, doar estriolul e mai mic, si am gasit ca beta HCG ar trebui sa fie dublu fata de limite pt sindrom Down, si restul mai mici. La mine nu e asa.
Plus ca bebe iese mai mare la ecografii, si e aiurea, asta induce in eroare.
Testul mi l-a facut Mihaela Dinescu, asa scrie pe rez.

18+ Luca

POZE

SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva eu zic ca e gresit.dr tau ce a zis?ceva sigur nu e in regula cu testul.mai bine il refaci in alta parte!

fetelor ma retrag,ma duc sa fac carne fripta ca brusc am asa o pofta!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eva, maria eu zic ca sunt facute aiurea. Acum, nu stiu, dar cu rezultate aiurea la SAnador am cam tot auzit. Multa lume fuge de ei. DOc al meu m-a trimis sa fac la IOMC din motiv ca ei cu asa ceva se ocupa, au doctori geneticieni , au acolo internati copii cu acest gen de probleme. Sfatul meu, sincer, este sa repetati testul dupa ce vorbiti cu doctorii vostri. Nu este tarziu. Pana la urma puteti face amnio. Stiti ca si July a facut si defapt era totul ok.
Va rog eu sa repetati pentru ca sigur s-a gresit ceva.

_irina_ firma se numeste Didis Baby Company. email office@didis.ro. Nu au site, incearca sa le scri pe mail. AM un numar de mobil, daca vrei ti-l dau. Nu stiu cum se numeste persoana. Mi l-au dat pt ca am achitat un avans si l-am luat cand s-a terminat targul. Tel este 0788 519 952 . Sper sa-ti fie de folos. Au multe lucruri dragutze.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Pupici fetelor!

Moni nu stiu daca ai spus...sau daca vrei sa spui...eu te intreb
Cat a costat super-patutul?

19+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

De cand n-am mai intrat...nici semnatura nu mai era la zi.

20+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

M-am mi linistit, mi-am sunat doctora si mi-a zis sa nu ma alarmez ca sunt tanara si pliul nucal la bebe e ff mic (1,6 mm in sapt 12s5z si 1,8mm in saptamana 18). Ea nu imi recomanda punctie amniotica, nici eu nu vreau sa fac, vreau sa meg pe o ecografie 4D. Asa ca sa speram ca va fi bine. M-a trimis la un ecografist ff renumit (na, ca de ce ziceam ca nu am fost la nume sonore tot la ecografisti mari ma trimite) si ca ma va accepta pentru ca am prioritate, nu e eco de rutina ci eco pentru rezultate problematice. Doamne ajuta cu asa o doctorita care ma va ajuta sa intru la acest ecografist saptamana viitoare.

Ce sa zic, dragelor, socul a fost mare pentru noi, dar mergem cu Dumnezu inainte!

Va multumesc pentru sustinere!

18+ Luca

POZE

SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mai am de citit cap. asta si revin, printre treburile casnice
am pus 2 poze in album, ca de atita am avut timp.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, draga mea, am intrat sa-ti vad rezultatul. SA LE IA NAIBA DE TESTE DIAGNOSTICE! Induc in eroare si fac mai mult rau decat bine. Repeta neaparat testul, la alt laborator. Si intr-adevar, o eco 3D sau 4D ajuta. Pliul tau nucal e mai mult decat OK, ce sa zic eu atunci cu pliul de 3 cm. Hai, linisteste-te ca va fi totul bine. Te pup

19+ cu Carla Alexandra

Mergi la inceput