LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
karla32 spune:
roxanicea, roxanicea...
lipsesc, hein!?? sa nu ramai datoare cumva, nazdravano...
nu lipsesc dar... nu vorbesc! de ce? iote-asa, ca imi place sa te ascult pe tine!!!
PS
luca e muuuuult mai bine! si sunt tare bine dispusa!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ioanaradu spune:
anaalina duamna, sunt aici! adica aici intr-o gaura neagra. dar stati linistite ... sunt cu geana pe voi. nu mi-a scapat nimic. numai ca eu copil n-am si cica n-as avea pb . matei e bine, sanatos, la mama (cum altfel???). ca sa fiu in ton cu ce s-a mai discutat pe-aci: nici barbat am. adica am ... dar n-am. si nu ca s-ar fi dus dupa alte fuste, ca sa-l fereasca toti sfiinti din calendare (si aia cu rosu si aia cu negru).
revenind ... copil n-am, barbatul e in delegatii si cica asa o va tine tot anul ... io am niste probleme cat casa scanteii la scarbici ... asa ca ce sa vin pe-aici sa va fac si voua capul tandari.
pup toti bolnaviorii!
pup si toti sarbatoritii!
masa de paste: normal ca vom merge la mama, sa mai stam si noi cu copilul macar 4 zile legate. am luat un miel, am comandat cozonacii si pasca, am comandat prajituri.
meniu: ciorba de miel, drob, friptura de miel, friptura de pui, salata beuf, aperitive (mezeluri, branza, masline, peste marinat/afumat), oua rosii ... si cred ca ajunge.
va veni nasa cu fetita, ca nas nu mai avem, a plecat pe campii cand avea fetita 3 luni. acum are 10 luni. deci ... sigur umbla un virus printre barbatii astia proaspeti tatici. vin si parintii nasei, ca suntem rude. apoi mergem pe la socrii, si gata, ca n-avem decat 3 zile de concediu.
va pup!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
roxanici spune:
quote:
Originally posted by karla32
roxanicea, roxanicea...
lipsesc, hein!?? sa nu ramai datoare cumva, nazdravano...
nu lipsesc dar... nu vorbesc! de ce? iote-asa, ca imi place sa te ascult pe tine!!!
PS
luca e muuuuult mai bine! si sunt tare bine dispusa!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
stiam io ca at cand vb mai singurele cineva acolo sus ne citeste
![](icon_smile_big.gif)
Si normal ca Luca e mai bine, doar nu credeai ca ramane asa. Gata, ca mi-o iau in seara asta.
Riloasa, stiu fetita careia i-au iesit dintii la un an si 4 luni
Ioanaradu, si ce daca "nu ai" copil, ce doar mai povestim si noi de un ou kinder, o pasca, o tzatza operata. Treci p-aici si innebuneste-ne cu nervii de la serv.
Eliano, la ce iti mi trebe ma tatze? ca io nu am inteles...copiii nu mai alaptezi, sotu e gata cucerit....ori ai ganduri ascunse?!
Io am revazut pozele cu bebeii din primele zile.....doaaamneeee ce fete aveaaauuuuu... nu zic mai multe ca poate ma bateti, da raresu era chiar uratel
![](icon_smile_big.gif)
![](inlove.gif)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Carmenefr merg in IOR, ca am vazut ca se poarta... si-ti fac cu mana de la plaja
Roxano si ai mei erau urati... raaaau
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
radcarmen spune:
Roxana draga, ca sa nu ti-o iei pe coaja singurica, ia sa zic si eu ca tot la pozele cu nou-nascutii ma uitam...erau care mai de care mai zbarciti si murati de la atata stat in lichid. Nici nu-mi vine sa cred ca s-au facut toti niste frumosi.
Eliana eu zic ca daca tot nu cade si nu cade (buba, ca despre ea e vorba), mai fa un sacrificiu si arata-le lui nenea doftoru poate are el un leac de rezerva. Jur ca nu spun la domnu' sot.
Raluca ma bucur ca e mai bine Luca.
Ioanaradu vad ca se scorboseste rau serviciul asta al tau.
Sper totusi ca nu e chiar asa mare baiu. Oricum sanatoasa sa fii ca de munca este.
...si in alta parte daca acolo nu se mai poate.
Alexa ce face Delia?????? Sper ca e mai bine...
Pupici si noapte buna!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
roxanici
eliana nu ne batem ca te-am luat clar azi si-a spart si silviu capul exact in acelasi loc ca delia, mai nen dar nu se mai termina ,ca pe cuvant, ca si cu toti nervii mei plecati in vacanta in haway, si tot o iau rara
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
karla32 spune:
Las' ca ma apuc de vorbit sa fac si io multe stele...tu de-asta ai dat des pe aici! ai vrut sa te gradeze astia! Gata! TAc! restul iti zac cand vin la Brasov!
Luca e ...bine... dar pe la 21,30 i-a crescut febra la 39.5. Asa, in scurt, la obect!Mdaaaaaaaaaa. nu stiu ce e asta? KK nu mai face des, dar nici nu a mancat decat lapte azi si cateva lingurite de orez cu morcov. Cate zile o tine cu febra oare daca este enterocolita? O fi si racit? O avea rosu in gat copilul si eu habar n-am. Mai vad eu maine. Ma duc val vartej si-l iau de beregati pe doctor! Ma cam calca pe bataturi...
Ma duc la culcare. Iar sunt morcovita. Va pup, multumesc ptr sustinere, ptr ca ma faceti sa zambesc si cand sunt suparata.
noapte buna si linistita.
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
roxanici spune:
Valeleeeeu Alexa, cum asa mai? Dar cum adica si-a spart Silviu capul exact unde si-a spart si Delia?! Adica Silviu si-a spart capul DEliei? sau in acelas loc "taios"?
Nu stiu ce sa mai zic sa te mai incurajez.....cred ca trebuie sa faci sfestanie la casa....
Eliana, da de ce sa ii faci ma cu mana?! ii faci cu tzatzele
Carmen, daaaaa "murati" e cel mai bun epitet pt bebelanii de cateva zile, mai bine nici nu se putea.
Karla, hai nu mai fi pleostita, se face Luca bine, afli maine ce-i cu febra, ii dai cu antib in cap eventual si trece.
Mai si nu ma mai amenintati ca veniti toate la Bv ca mi frica, nu de alta da sa nu veniti toate odata, si o punem de o mare inalneala la bv (dea domnu')
azi raresu mi-a pus rabdarea la incercare..... nasol moment ca io nu mai aveam.... la pranz nu a vrut sa se culce.....l-am lasat sa se urle apoi mai obligat fortat la nani. Acu seara la fel...baita, lapte siiii.... ochii cat cepele si voie buna . Da' ce e asta ma?! io sunt clown non stop sa stau sa il intretin zi lumina?! pai gata, la culcare. A urlat si acu seara si pana la urma a adormit....cu o ora intarziere. Nu imi dau seama ce o fi cu el ca nu imi lipseste nicio ciocolata, detergentii sunt la loc... O fi v-un dinte care il inteapa in fund?!
Noapte linistita si sa aud ca se fac bebeii si bubele bine.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
si-a spart capul exact ca ea deasupra sprancenei, in obiecte diferite, el mergea pe holul casei si a dat cu capul in usa de la , hmm cum ii zice aia cu oglinda , nu stiu cum a reusit, usa aia ii vine sub burta si nu are nimic taios, e in casa de cand era miiicc si nu a reusit , am dat cu mana peste tot,si nu taie
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
carmenefr spune:
Of, mai Alexa numai amaraciuni...Zic si io ca Roxana, e ceva dubios,nene...ca prea toate alea la voi in casa...Ar trebui sa faci o sfestanie la casa, e si Sapt. Mare...O avea efect mai repede...
Eliana da, o sa ies pe geam la bucatarie sa-ti fac cu mana la plaja...
Vezi ca e un grup de pensionari, care toooooooaaaata ziua pierde vremea la plaja...din primavara pana in octombrie...Intra in iarna cioroi.Si e bine,ca se ocupa aia si de copii...