Pup si eu bebeii bolnaviori.
Eu va mai citesc asa din umbra ca sincer nu stiu de unde mai aveti timp sa si scrieti.
Mai care veniti prin Brasov sper ca nu ma ratati si pe mine la intalnire.
Roxana nici Vlad nu a vrut sa doarma ieri, m-a facut cu nervii, poate si de la vreme.
Iaca de unde am timp Cria ca fac nopti albe,I-am facut azi Priorixul lui Edy si e tot o maraiala.
Azi am zis ca-i sarbatoare si ma hodinesc si eu vax albina ti-ai gasit,am umblat toata ziua,ca mi s-a pus pata sa-mi iau masina de cusut si bineinteles ca aia care o voiam s-a vandut IERI.
Alexa eu nu stiu ce-i la voi acolo eu zic sa fiti oameni seriosi si sa o lasati mai moale cu loviturile si bolile,valabil si pt Karla32.
Glumesc si eu ce sa fac?!
La multi ani pt doi bondari si o albina!
Mihai
Stefan
Maya
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
neatzaaaaa.....aaaa copiii bolnavii???pe mine m-ati uitat????hai k le las pe paxela si eliana sa se bata pt locul 1 si 2 dar locul 3 nu mi-l ia nimeni!!!mie mi-e frik sa ma mai duc la doc,ca sigur are asta ceva!!!!
daaaa...razvi era tare urat mic,vai de capul lui,acum e mumosul meu iubit!
azi merem sa facem varilix si peste o luna infarix si apoi ror,dar oricum mi-e frik k iar o sa ii gaseasca cate ceva!!!!
va pup!asa imi place sa vad ca scrieti cu paginileee
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan