LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va pup!

alerg ca o bezmetica de azi dimineata. am fost cu coprocultura la infectioase la colentina. maine am o serie de rezultate, poimaine altele...Luca imi face febra in continuare. azi noapte mi-a fost tare mila de el. a facut frison si se zgaltaia patul sub el. se agata de mine sa-l incalzesc...nu stiu cu ce sa-i mai scad febra. i-am pus novocalmin, panadolul nu-l mai vrea, nurofen nu, nevralgin nu gasesc. i-am mai luat paracetamol supozitoare. l-am trecut pe regim si chestii ptr burta dar inca nu am cum sa-i dau antibiotic. poate nici nu va fi nevoie. sper si eu...e nervos, tipa continuu, nu ma vrea decat pe mine si sa-l tin in brate...of, Doamne!

elyanne, ma bucur ca e bine!

pup copii bolnaviori si nebolnaviori.

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by karla32

Va pup!

alerg ca o bezmetica de azi dimineata. am fost cu coprocultura la infectioase la colentina. maine am o serie de rezultate, poimaine altele...Luca imi face febra in continuare. azi noapte mi-a fost tare mila de el. a facut frison si se zgaltaia patul sub el. se agata de mine sa-l incalzesc...nu stiu cu ce sa-i mai scad febra. i-am pus novocalmin, panadolul nu-l mai vrea, nurofen nu, nevralgin nu gasesc. i-am mai luat paracetamol supozitoare. l-am trecut pe regim si chestii ptr burta dar inca nu am cum sa-i dau antibiotic. poate nici nu va fi nevoie. sper si eu...e nervos, tipa continuu, nu ma vrea decat pe mine si sa-l tin in brate...of, Doamne!

elyanne, ma bucur ca e bine!

pup copii bolnaviori si nebolnaviori.

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

incearca supozitoare de novocalmin pt febra dar nu-i da dacat la 4 ore si da-i alternativ cu un sirop ceva...panadol sau nurofen....

sa va faceti bine....

Eu cred ca e de la burtica si winnie o avut mai demult enterocolita..si pana nu am dat antibiotic nu o trecut febra....am avut si 39.4

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Aprilie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

bunaaa!

hehe..anu trecut erau mai..la coada... inca erau burtoase cand TAOATA lumea era mamica.. acu a trecut un anishor, sunt si ele mamici de comori!

Diana, Crina sa fiti sanatoase, sa va bucurati de copilashii superbi pe care i-ati adus pe lume!

Alex, Maya La multi ani cu sanatate, fericire si impliniri. SA va ofer viata tot ce este mai frumos!

iata si cum s-au trambitzat vestile:

quote:

Trimis la: - 23/04/2007 : 20:56:35 de roxanici
a nascut si Crina:
"Gata, am nascut o printesa frumoasa, sanatoasa,3.400. Am primit primul 10 din viata ei."

Felicitari Crina si te asteptam acasa cu printesica

Dovada incontestabila aici

quote:

Trimis la: - 24/04/2007 : 11:52:15 de roxygeo

Cu intirziere va anunt ca ieri pe 23.04, a nascut Diana_Jors, cezariana, bebe Mihai-Alexandru, 3300 kg, 52 cm, Apgar 10

bebelushul alex

Inca o data la multi ani si muuulta sanatate!!!! va pupam cu drag, Iarina si mami a ei.

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaani, Maya!!!!!

La Multi Aaaaaaani, Alexandru!!!!!

Karra, imi place tare freza lu Winnicu, cu Winnie cu tot

Karla, daca nu ii scade febra probabil va fi nevoie de antibiotic. A facut ceva viral, nu numai o dereglare de la un aliment ceva.

Florin-a, multa sanatate picei.

Putem sa facem si topul celor mai bolnaviciosi bondari?! glumeam, ca de obicei o gluma aiurea

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Roxanici, te trag de ciuf! asa, ca bonus, sau in avans ptr urmatoarele glume!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by karla32

Roxanici, te trag de ciuf! asa, ca bonus, sau in avans ptr urmatoarele glume!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

iote ma, lipseste cu zilele si cand mai glumeste omu repede sare la ciufulit

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Roxana, Karla

Karra si mie mi-a placut de Winnicu'.Cum se uita ea in cazanul cu porumb, cum se juca cu buni in nisip si pietricele,cum doarmea ea cu mami(si mami tot adormita), cat de prietena e cu suzi-si-a mea e la fel- si Winnicu' pletoasa si blondina, cu bentita pe cap...

Eliana bine ca scapasi.Acu' te-o mai vedea la dansele, tzatzele, numa' sotu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Putem sa facem si topul celor mai bolnaviciosi bondari?! glumeam, ca de obicei o gluma aiurea

Neee... ca ma iau la bataie cu Paxela... si ne punem pe cautat din urma sa vedem cine conduce

Carmenefr speeeeer... ca nu mai vreau sa le arat la nimenea
Da' cica sa tin buba la aer pana trece... asa fac plaja top-less... in curand ma prinde vara si io nu ma mai dreg... daca-i musai Poate se usuca (si nu cade, ca mai imi trebe).

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Eliana, tre' sa caza. Buba.Ca n-ai nevoie de ea.Restu' sa ramaie, in pozitie de drepti!!Ca in tinerete!!!
Cat despre top-less, zici si tu ca esti la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Mai scriu si eu cand doarme ca altfel nu ma lasa deloc. Nu pot sa scriu ca tipa ca vrea si el sa vada ce scriu si este teroare. Nu avem nici un dinte si tot sper sa iasa. Se trezeste noaptea tot de 2, 3 ori, epinde cum vrea sa suga. Suge tot timpul chiar daca este satul si papa foarte bine. L-am tuns zero ca avea parul des si eu il spal in fiecare seara pe cap si nu i se mai usca si la bazin era un chin cu parul asa mare.Acum am inceput sa il spal o seara da una nu. Noi suntem bine, doar o singura data a facut muci cand am iesit cu el de la bazin si era frig afara, asta pe la 5 luni. De atunci nu a mai racit. Am pus cateva poze cu el chel.

MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput