LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
carmenefr spune:
Zadiai dreptate cu apa.
Noi ii mai facem de dimineata ceai de musetel si sunt zile cand se termina ceaiul si dupa amiaza ii fac un ceai instant de la humana, cu apa plata.
Si luam intotdeauna apa dupa noi,ca ceaiul se termina, e picurat pe jos...pe haine...
Zadi spune:
Slujba de Inviere- daca ii luati cu voi riscati sa le dati programul peste cap si dupa aceea sa aveti surpriza ca la ora 12 noaptea sa nu vrea sa mai adoarma.
Eu zic ca sunt prea mici pentru slujba de Inviere.
Probleme cu sotii- este un subiect foarte delicat.
Am fost tentata sa scriu inca de ieri un mesaj plin de patos insa am realizat ca nu rezolv nimic, ci doar ca ma descarc.....asa ca pot sa va zic doar atat:
- sotul nu iti e ruda adevarata insa pentru copilul vostru el va ramane mereu tatal lui. Daca vrei sa ramai alaturi de un om cu care nu mai poti trai doar pentru ca e un copil care va leaga s-ar putea ca la adolescenta sau maturitate copilul sa nu inteleaga sacrificiul facut ba mai mult sa va judece pentru asta.
Deci decizia va apartine: merita cel de langa voi sa primeasca atentia si caldura voastra sufleteasca sau e doar un decor enervant care strica peisajul? Ori , ori aici nu exista jumatati de masura si compromisuri.
Marta: dupa 12 ani de casnicie iti spun sincer ca prefer sa faca ce vrea in afara casei, dar acasa sa fie calm si sa ma trateze cu respect. Iar daca e fraier si se indragosteste de vreo fufa il priveste- ii dau liber fara nicio strangere de inima dar va fii pentru totdeauna, iar daca si-o fura cu vreo boala atunci am grija sa sufere atat de tare incat sa isi fi dorit sa dea timpul inapoi ca de iertat nu incape vorba.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
ANA MARIA si MONICA
SA CRESTETI MARI, SANATOASE, SA DARUITI MULTE BUCURII SI CLIPE DE FERICIRE PARINTILOR VOSTRI!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
BUNA FETELOR.
am citit si nu-mi vine sa cred cate probleme avem toate.
sper sa nu deranjez ca mi-am permis sa spun si eu cate ceva.
eu cred ca la capitolul soacre, nu stiu cum am putea sa le inchidem gura pentru ca majoritatea au prostul obicei de a-si baga nasul in familia fiului.
eu, spre exemplu, am genul de soacra care le stie pe toate, in orice domeniu si care da sfaturi si replici fara sa le ceri sau sa ai nevoie de ele.
nu stiu daca exista pana la urma cineva care sa spuna ca se intelege cu soacra, iar daca exista atunci merita felicitata.
insa, eu altceva vroiam sa va spun, referitor la ce ati discutat voi, eu cred ca nu merita sa ne irosim viata prin a le intelege ce vor cu adevarat, ci mai bine ne bucuram de puiutii nostri care deja au inceput sa creasca si care au sa ne ofere multe bucurii si clipe minunate.
pentru ei merita sa mergem mai departe si sa le oferim o viata linistita si un mediu in care sa creasca pe masura.
eu una sunt patita si stiu ce inseamna sa cresti intr-o familie in care bunica mea a decis pana nu demult tot ce se intampla la noi in familie, desi la un moment dat ne-am mutat singuri.
un barbat care nu asculta decat de ceea ce spune mamica lui scumpa nu are cum sa aibe o familie fericita si sa stiti ca aceste lucruri nu fac decat sa distruga linistea si fericirea copiilor.
eu una am amintiri destul de urate din copilarie, stiu ce urmari pot avea asemenea lucruri asupra unui copil.
ca sa dau sfaturi unor persoane in legatura cu o casnicie nu stiu daca as putea pentru ca fiecare stie ce are acasa.
eu spre exemplu nu stiu daca as putea renunta asa usor la ceea ce am realizat pana acum, indiferent ce s-ar intampla.
referitor la "a calca stramb" nu stiu daca ar trebui sa iei o decizie prea devreme, poate a fost doar o aventura, o tentatie de moment si poate si-a dat seama ca a gresit si ceea ce insemnati voi pentru el. sper sa nu m-a intelegi gresit MARTUTZA, nu vreau sa-i iau apararea dar ma gandesc la ce familei frumoasa aveti.
in momentul in care am devenit mama pentru mine viata s-a schimbat total, sunt capabila sa trec multe cu vederea si sa iert daca este posibil si asta numai pentru ca am realizat cat de importanta este o familie si mai ales cat de mult i-mi doresc ca STEFI sa creasca intr-un mediu mult mai linistit decat al meu.
cu seranta ca nu am suparat pe nimeni va pup si va doresc o seara placuta.
pentru puiutii bolnaviori.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
elyanne spune:
Decalotat: pediatrul i-a decalotat treptat de pe la 4 pana la 6 luni. Putin in ifecare luna. Si gata, la 6 luni erau complet decalotati.
Dupa mintea mea, toti vor ajunge la asta mai devrem sau mai tarziu si parerea mea a fost ca mai bine mai devreme... decat mai incolo cand constientizeaza si e mai greu. La fel a zis si pediatrul... asa ca s-a votat.
N-am vrut sa-i decalotez cand deja era necesar din cauza vreunei infectii...
Soacrele: a mea a avut tentative sa dea sfaturi la primul copil, dar a vazut ca nebuna nu si nu... o fi pus-o pe seama depresiilor post-natale... nu stiu. Idee e ca pe urma nu mai dadea sfaturi si ma intreaba de fiecare data cand e ceva legat de copii.
In plus face mancare mai mult ea (99%)... eu fac doar daca imi tuna mie sa fac ceva... Si am cu cine sa la si picii sa iesim in lume
Relatia cu sotul: la un mom. dat ne ciondaneam si una doua el divorta... pana l-am calmat si i-am spus ca n-are decat... Sa se duca sa faca, sa dreaga... si cand e pronuntat divortul io imi iau copii si plec acasa. Si cu asta basta.
Nu ne certam ca ar fi umblat el sau io brambura (cel putin n-am aflat, daca ar di asa)... pur si simplu cred ca stresul a fost prea mare la un mom. dat ... si nu faceam decat sa ne ciondanim.
Cand a realizat ca nu rezolva nimic cu amenintarile cu divortul (nici n-am priceput ce vroia sa rezolve) s-a calmat si chiar si-a adus aminte cum se purta cu mine la inceputuri...
Mi-a luat flori fo luna... de intrasera prietenele la idei, ca-mi ia flori ca a calcat stramb... acu a uitat iar... O sa-i aduc aminte... Vaaai ce rea sunt... acu 2 sapt. a vrut sa-mi ia o floricica si am zis nu, mai bine o salata Daca fac mutre si talente....
Despre picii din dotare... sun bine... doar tusesc putin... dar se pare ca raman doar cu asta...
Despre mine si buba mea... se vindeca... si sper sa fie totul bine mai repedeeeeee... ca inca sangerez unde nu-i inchisa... Si nu mai vreau...
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
tzuna spune:
CARMEN vreau si eu lista de medicamente. Acum am vazut ca ai pus-o dar medicul ti-a spus ca-l poti suna sau cum ii dai antibioticul in caz de nevoie?
DDANA- ma bucur ca cel mic e vesel si se reface bine
SLUJBA INVIERII- eu una nu o scot pe Maria in mijlocul noptii desi tare as vrea sa ies sa iau macar LUMINA. Dar cred ca ma abtin si vom profita de o noapte linistita.Vom merge insa a doua zi la biserica chiar daca ploua. Imi amintesc ca anul trecut in Noaptea de Inviere a plans Maria pana la ora 2 continuu. Eram terminati. A doua zi veneau musafirii ca luni a doua zi de Paste o botezam.
Gata va las ca fug la culcare si eu. Maria e la somnic de la 9 de fapt nu s-a culcat imediat dar nici n-a plans. se lalaia pe acolo prin intuneric.
A vroiam sa va spun ca merge singura.Sau cel putin as aconsider eu. face 5-6 pasi singurica intre 2 puncte bine stabilite. se considera ca merge nu? In rest daca o las sa ma tina de un deget face kilometri.
Multa sanatate puilor bolnaviori, La multi ani celor care se sarbatoresc zilele astea si noapte buna tuturor.
A... Caut un pedagog pentru a lucra cu 5 copilasi(cl 1-3) de la after school. programul este 11.50-15.30 iar miercurea se prelungeste pana la ora18. Activitati: insotirea copiilor la restaurant (are si masa asigurata), pregatirea lectiilor pentru a doua zi, scoaterea copiilor in curtea scolii, atelier de creativitate miercurea. Se lucreaza o saptamana da una nu. Salariul net este 450 lei pe luna . Am insa nevoie de o persoana de incredere care sa nu lipseasca, sa nu intarzie, sa se poarte frumos cu copilasii, sa-i ajute eficent la lectii. Nu trebuie sa aiba neaparat liceul pedagogic.
roxanici spune:
pt ieri si azi, cu nitica intarziere:
La Multi Aaaaaaaani, Horica!!!
La Multi Aaaaaaaani, Stefania!!!
La Multi Aaaaaaaani, Ana Maria & Monica!!!
pfff, ce-ati mai vb....am mai vrut sa zic si io pe ici pe colo cate una alta da nu am apucat; sa vad ce imi amintesc.
Imi pare asa de rau dupa dintii lu Loli miiiic
Dragoselu, sanatate maxima! si sa nu o mai sperii pe mami
....gata, cred ca restul am uitat.....
ah, Karla, si matza mea e smotocita si io la fel zic: daca e toanta si sta. Rares daca merge prin camera si e in calea lui, nu o ocoleste. DE smuls blana l-am mai moderat ca a inceput sa priceapa ce e aia sa mangai inceeet.
Ce e ma cu listoaica aia de medicamente?!?!. Pai io daca plec undeva ici in tara noastra imi iau numa termometru, antitermic, cheile de la masina si bani. Ce sa car toata farmacia aia ianinte si inapoi. Cred ca am sa imi iau si hidrasec de-acu ca e cam nasol cu vremurile cacacioase. Pai gentamicina, si antibiotic...le dau asa dupa urechea mea? nu stiu, io is mai .... nu mai relaxata, dar intai sa se imbolnaveasca cupilu si apoi vad ce ii dau. Daca plec in tari straine, da, iau toate alea ca cine stie ce e p-acolo.
relatia cu sotu....nici noi nu suntem mai "breji", ne-am divortat de cateva ori si inca ne mai divortam asa ca n-am multe de zis. Is nebuni ma barbatii astia, zau daca nu.
soacra...n-am treaba cu ea, e tzutz. Ne despart sute de km si nici cand suntem mai aproape nu ne reprosam nimic. Vreti si voi, nu?! apai sa va cautati
aaah, Carmenfr, cum adica ma 4 masele 8 dinti si 2 canini pe vine? pai nu va mai ajung?!!?! ce-i acolo...nebunie cu atatia dinti. DAca ii ies si caninii va linistiti o vreme, nu? parca al 2-lea rand de masele iese mai tarziu.
slujba de inviere...no way, raresu doarme acas linistit, cine vrea lumina sa mearga, el sigur vrea sa doarma
felicitaaari Mariuca pt primii pasi!!!!
Mihaelaaa, super gradinita ce povestesti tu acolo
decalotat....raresu nu e si nici nu stiu cum sa procedez. nu par sa fie probleme (inca?!) asa ca ezit f mult daca sa ii fac ceva sau nu. Deocamdata stau nitel si ma gandesc.
Zadi, din ce am mai citit io....decalotatu la varsta mica inseamna ca apuca cu o pensa o bucatica din nu stiu ce pielicica de pe-acolo si cu o miscare circulara din poigne l-a jumulit. Pac!!! gata decalotatul
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ralualexandrei spune:
Buna dimineata haideti ca am pus de cafea ,cam asa arat si eu violeta de oboseala ca deh daca toata ziua am fost ieri izmene pe calator am recuperat noaptea tot ce am lasat balta.
Martutza o sa ti se para ciudat dar citind printre randuri la un alt subiect am intuit problemele tale si chiar ii spuneam sotului ca bate un vant de nebunie si sa aiba grija sa nu-l atinga ca e vai si amar.
Eu zic ca poti sa o intrebi pe Cristina ana despre consiliera ei caci am inteles ca e foarte multumita de prestatia ei.Dac vrei o intreb eu.
Despre Inviere
Edy nu o sa mearga cu noi caci ii stricam odihna,va ramane cu mama,insa voi cele care nu aveti cu cine-i lasa pe la 12 si un pic puteti deschide usa sa rugati vreun vecin intors de la biserica sa va dea lumina.
Despre medicamente
Gentamicina este tot un antibiotic si din cate stiu eu unul puternic.
Cand plec prin tzara nu iau cu mine nimic,daca am nevoie cumpar ceva,in strainatate se schimba treaba,atunci plec blindata.
Horia,Stefania ,Ana Maria,Deea Maria la multi ani sa cresteti mari sanatosi si frumosi!
Si acum in mod special celui mai grasun si frumos baiat Bine ai venit pe lume sa dea Dumnezeu sa ai o viata lunga si frumoasa!
Ianis Andrei
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
elyanne spune:
Asa... ca uitasem...
Slujba de inviere... noi mergem sa luam lumina si cam atat.
Nu stiu daca o sa reusim anul asta, pt. ca soacra merge la toata slujba si nu ma car cu toti dupa mine pana la biserica...
Lista de menicamente
Eu iau cu mine supositoare cu glicerina (am pati-to cu Elena odata si pana a cumparat tac'su vai de curu copilului), cu novocalmin si nurofen/panadol. Ar mai trebui neste plasturi si comprese sterile... dar uit mereu de ele... Ca astea ar fi urgentele... apoi fuga la farmacie si luat ce zice dr. la tel. (ca asta-i indicatia... nu merg cu copiii nicaieri, oriunde as fii... sun pediatru si ne lamurim prin tel.). Iar daca nu-i de stat ca e nasol, retur acasa... Pana acum n-am plecat f. departe...
La muuuuulti ani, Deea Maria!
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica